reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam nowe Mamy i serdecznie gratuluję!!!!:-):-)
Agnieszka cieszę się, że wszystko w porządku i Ty jesteś po wizycie spokojna i szczęśliwa...
Karolinka cieszę się że również u Ciebie jest wszystko ok, nie bliźniaki ale radość na pewno wielka, że widziałaś swoją Fasolkę....
#rabbit# teraz, podobnie jak reszta z niecierpliwością czekam na nowiny...
Mój mały szkodnik właśnie drapie i zaczepia bo chce na kolana, pieszczoch z naszego psiaka...

Na złe samopoczucie to wpływ ma chyba dzisiejsza pogoda, ja jestem padnięta i gdyby nie to że zupa ogórkowa na gazie, poszłabym do łózia...

Ostatnia edycja:
reklama
noooo dziewczyny...i już wróciłam....widziałam jak serducha im biły....mam piękne dwa bąble.....i wszystko jest wporządku...

mąż mi zaraz zeskanuje usg to wkleje....ale się ciesze

dzięki dziewczyny....ale czuję ulgę....mówię wam...i taki spokój....jeszcze jak powiedział że wszystko ok....że bete mam przeogromną...a to znaczy że ciąża nie jest zagrożona....uffff ii te dwa małe bąble z tymi serduchami....ojejku coś pięknego....chociaż nie takie małe bo mają po 16,1 mm....duże fasolaki :-)

Dziewczyny przy której wizycie miałyście założoną kartę ciąży...przy pierwszej, czy jak serduszko już biło?...bo tak właśnie pomyślałam, że wczoraj to jeszcze nic nie dostałam...
Ja mysle ze mi juz jutro zalozy(bedzie to moja druga wizyta):tak::tak::tak:
Ja dzisiaj ,jak serduszko bije na maksika,ale powiem wam szczerze ,ze mi troszke kamien spadl z serca ,ze jest tylko jedna fasolka.Raz bliznieta starczy!
nie dziwie sie;-)ja tez sie cieszylam,ze jest jeden pecherzyk u mnie:-D:-Dmoj tata to blizniak,wiec jestem "obarczona"
Dziękuję dziewczynki za ciepłe przyjęcie i gratulacje :-)
Witaj!!!!!
dobrze ze przez forum nie mozna sie zarazic :)
Wlasnie!!!!!
Klementinka, Lilka28 witam i gratuluje...
Ja już po wizycie i w końcu widziałam.... 11 mm szczęścia i pięknie bijące serduszko.:-D:-D:-D:-D:-D
agnieszko,gratulacje!!!!!!
w piatek za tydzien mam kolejny termin, mam nadzieje ze wtedy juz zobacze bijace serduszko
Witaj!!!!Zycze Ci tego z calego serca!!!!
Na złe samopoczucie to wpływ ma chyba dzisiejsza pogoda, ja jestem padnięta i gdyby nie to że zupa ogórkowa na gazie, poszłabym do łózia...
Ach ta zupka ogorkowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
noooo dziewczyny...i już wróciłam....widziałam jak serducha im biły....mam piękne dwa bąble.....i wszystko jest wporządku...

mąż mi zaraz zeskanuje usg to wkleje....ale się ciesze
rabbitku,wspaniale!!!!!!!!ciesze sie razem z Toba!!!!!

Dziewczyny,Wy tak na kazdej wizycie macie usg robione?A chodzicie na nfz czy prywatnie?Ja jutro bede miala zwykla wizyte,pewnie przez Dopplera serduszka nie uslysze,bo za wczesnie....czuje taki niedosyt...poprosze swego gina o skierowanie na usg tak ok.10-11tyg...

mezus mi pizze pepperoni zafundowal...:tak::-D;-)

milego wieczorku

Napisala Asionek31

witaj ;)) ciaza blizniacza jest mozliwa i jako pierwsza , a czemy pytasz ?? ;)

Bardzo chciałabym mieć bliźniaki :)) Ja sama mam brata bliźniaka a i u mojego męża zdarzyły się bliźniaki w rodzinie ;)
Jestem teraz w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży i wydaje mi się że mój brzuszek zaczął już delikatnie rosnąć...Wiem że to może brzmieć dziwnie w tak wczesnej ciąży...hmmm nie jem dużo wiec to nie z nadmiaru kalorii. Mam USG w następnym tygodniu w czwartek...bede w tedy w 7 tygodniu i 4 dniu ciąży...czy możliwe że już wtedy będzie widać czy są dwa czy jedno serduszko? :))

Pozdrawiam wszystkie mamusie i trzymam za nas kciuki ;))

ojjjjjjj rabbit ale ulga to szok, cholernie sie ciesze ze masz dwa bąble !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):) no cuuuuuuuuudownie po prostu :):):) trzymam kciuki zeby były zdrowe i silne :)

reklama
Do góry