reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

lilou,Twoje teksty sa swietne.....bua ha ha ha ....
moze i ja ogorkowa dzis zrobie;)

no ale co w tym takiego śmiesznego?? :confused2::confused2::confused2: :-):-)
mam zajebistą ochote za tą zupę,ale jej nie zrobię bo nie mam kiszonych ogórków:crazy: i nigdzie ich tu nie kupie...
no chyba,że mama prześle pocztą przecier ogórkowy:-)

reklama
ja mam codziennie na nia ochote,dlatego taki nick :)
kataru wlasnie nie mam, kaszel tylko taki ze mi pluca rozrywa :( juz 5. dzien umieram.co za pech...

zupka jest taki babciny sposób na kaszel,ino sie ze mnie nie śmiej....
inne dziewuchy,proszę to zanotować!!! bo to pomaga
ugotuj ziemniaki,odcedź i ubij i potem jak są ciepłe (tylko żebyś gardła nie spaliła)przykladasz na szyję i dekolt,owijasz szalikiem i śpisz!!!! kartofle mają takie właściwości wyciagające z organizmu choroby

następnym razem jak pojadę do Pl tylko musi być sezon ogórkowy to kupię 20kg ogórków i sama sobie zrobię je na kiszone:) tak bedzie najlepiej......

Nie ma bata - ja też dziś robię ogórkową... Nie wiem co to wogóle ma być, że ogórki kiszone nie są ogólnie dostępne na całym świecie jak np. oliwki...:-):-)

Witajcie z rana.

Widzę, że kolejna nowa mama - Kasiulka gratulacje:-)

Mamuśka jak nie możesz nabyć tej gotowej herbaty z imbirem, to ja znam taki przepis ze świeżego imbiru: kawałeczek świeżego obierasz i drobniutko kroisz lub ścierasz na tarce, zalewasz wrzątkiem, dodajesz cytrynę i miód. Jest pyszna, ale ma dość intensywny smak, jak sam imbir zresztą...

ja też skorzystam z tego przepisu jak nie znajdę herbaty dzięki :-D

zupke ogórkowa uwielbiam miałam trzy dni temu:laugh2:

Heja zaraz ide pizdogrzebka ,trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok!zdam relacje jak wroce.Wiecie czego tu nie ma -korzenia pietruszki w sklepach.Jak sie pojawia to kosztuje ok 2 euro za 2 sztuki!ostatnio z Polski przywizlam 5 kg i pomrozilam.Teraz jak ide do kolezanki na kawe to niose ze soba pietruch i wszystkie sa wdzieczne.Jedynie w ruskich sklepach mozna od czasu do czasu dostac Dziwny kraj co mnie tu zawialo?????????????

reklama
Do góry