reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

hej dziewczyny. ja czuje sie dalej strasznie chora. mam juz tak dosc tej grypy ze chce mi sie ryczec z bezsilnosci :(
zupko,ja tez wasnie koncze przeziebienie...jeszcze tydzien temu wylam normalnie...wszystko mnie bolalo,katar (jeszcze mam),kaszel,bol gardla...(przeokrutny...)...do tego mdlosci,sennosc,kompletny(!!!!!)brak sil...koszmar...

ale jak pisze nati-jeszcze kilka dni i przejdzie.Ja sie bardzo balam anginy,bo Darunia miala w ubieglym tygodniu,na szczescie po antybiotyku przeszlo szybciusienko...

zrob sobie syrop z cebuli(naprawde pomaga na kaszel),pij mleko z miodem i czosnkiem,jedz kanapki z czosnkiem,bierz wit.C i rutinoscorbin,a na gardlo bralam tantum verde forte....I jakos sie przeturlalam....ale wspolczuje i tule mocno

mamuska,nie oszalalas;)z Daria tez tak mialam:)

reklama
pije cebulke i jem czosnek, ale dalej jest zle :( w Nor nie ma takich lekow jak w Polsce, tu jest tylko jeden, ktory mozna brac w ciazy ale mam wrazenie ze on wcale mi nie pomaga.

pije cebulke i jem czosnek, ale dalej jest zle :( w Nor nie ma takich lekow jak w Polsce, tu jest tylko jeden, ktory mozna brac w ciazy ale mam wrazenie ze on wcale mi nie pomaga.
kochana,ale to pomoze,musisz niestety przetrwac te 3-4 dni...mnie jest juz naprawde lepiej!!!!Zobaczysz slonce,bedzie dobrze!!!Duzo odpoczywaj!

zupa ogórkowa jeśli masz katar to wsadź sobie kawałek cebuli do dziur pd nosa i pochodź trochę z tym!!!
też ponoć pomaga,syrop z cebuli, mleko z miodem i czosnkiem...

a w ogóle to mam ochotę na zupę ogorkową

ja mam codziennie na nia ochote,dlatego taki nick :)
kataru wlasnie nie mam, kaszel tylko taki ze mi pluca rozrywa :( juz 5. dzien umieram.co za pech...

o kurcze,ja zrozumialam ze dopiero Ci lapie...
zupko,a moze Ty podejdz do lekarza...bo 5 dni to naprawde dlugo...

bylam nawet w szpitalu w sb. mam lezec i brac Pamol, ktory jest odpowiednikiem Apapu w Polsce. poczekam do jutra, przynajmniej juz goraczki nie mam

reklama
Ja niestety chyba dołączę też do grona osób przeziębionych, wczoraj jak wróciłam do domu miałam straszne dreszcze, nawet nie wiem kiedy zasnęłam, obudził mnie mąż ok północy jak przyszedł z pracy, zabrał laptopa bo usnęłam na łóżku, a laptop cały czas on i na BB. Dzisiaj nie jest lepiej cały czas mi zimno...

Do góry