reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mój przechodzi 2 raz przez "burzę hormonów ciążowych"...jest jakby hmmmmm mniej cierpliwy hhahahah:-D

Cały czas słyszę ja wiem że jesteś w ciąży...staram się jak mogę...ale odpuść czasem bo nie wytrzymam :-)

A ja mam ochotę na lody śmietankowo- czekoladowe :baffled::baffled::baffled:

A po pracy ide do teściowej na ukochane kopytka !!!!! i tort malinowy :-D:-D:-D

reklama
hej dziewczyny....ja tez mam doła....bleee czuje się jakas taka zaniedbana.....syfki wszędzie,,,dekold plecy obsypane a nigdy tam ich nie miałam...cyce mnie bolą.....włosy mam już okropne...jak nie zafarbuję to zwarjuje.... bleeee blleee blleeee

Oj dziewczyny ale naprodukowałyście :):-D
Jeszcze raz serdecznie dziekuje za cieple przyjecie :).
Ja jako takich smakow na razie nie mam,mam nadzieje ze tak mi zostanie :D.
Widze ze dziewczyny szalejecie za ogorkowa.... Ja nie przepadam,za to dzisiaj pyszny rosolek na obiad :).
Jak mi sie uda to w przyszlym tygodniu do lekarza ide :D. Jestem ciekawa czy juz cos widac :).

Ja w poprzedniej ciazy nie mialam ZADNYCH objawow,jedynie bark @. Takze objawami sie za bardzo nie sugerowac :). No i cieszyc ze nie ma sie zadnych rewolucji :).

Trzymam kciuki za wizyty u lekarzy!!!

Ja Was przepraszam że tak chaotycznie pisze,ale nie jestem w stanie ogarnac wszystkiego co tutaj nabazgrałyście :rofl2:
No nic uciekam do Dziecia mojego chorego.....Bidulek znowu z goraczka sie meczy...

hej dziewczyny....ja tez mam doła....bleee czuje się jakas taka zaniedbana.....syfki wszędzie,,,dekold plecy obsypane a nigdy tam ich nie miałam...cyce mnie bolą.....włosy mam już okropne...jak nie zafarbuję to zwarjuje.... bleeee blleee blleeee

mam to samo :( czuje sie i wygladam jak zmora :/ syfki , wlosy jakies beznadziejne , juz nie wspominajac o samopoczuciu .... jakos trzeba sie trzymac , ale latwo nie jest

Kasiula no produkcja idzie pelna para :) przyzwyczaisz sie z czasem :) zdrowka dla dziecka duzo !!!
no i fajnie , ze sie dobrze czujesz , zazdroszcze ;)

Ale mi sie nie chce dziś w pracy nic robić...normalnie jakaś masakra...

Ciekawa jestem czy mnie mdłości ominą...jak na razie nic takiego mi nie doskwiera...:)

Hopeeto sie ciesz , ze nic ci nie jest ;)
ja to sie ciesze , ze do pracy nie chodze , bo i tak bym musiala isc na zwolnienie o ile lekarz by mi dal ;( nie wyobrazam sobie isc teraz gdziekolwiek na dluzej niz h , jedyne co to jeszcze na dworzu czuje sie w miare dopiki jakis zapach do mnie nie dojdzie ... pomieszczenia zamkniete odpadaja , od razu mi duzszno , smierdzi i slabo :(
w domu mam wszystkie okna pootwierane i balkon tez ;)

Dziewczyny wszystko ok!serducho bije jak nalezy.Fasola 11 milimetrow wszystko w normie.Krew pobrana ,na wszystko takze toxo itp.Jedyne co to za te dodatkowe badania ,do ktorych ma sie prawo po 35 tyg.a ja i ta chce zrobic musze zaplacic 160 Euro!Ale to dopiero za jakies 6 tygodni,tylko juz teraz musze sie umowic na wizyte u specjalisty Lilou fryz byl szykowny. Ja tutaj robie pierogi czasami z tego serka granulowanego,odpowiednika naszego wiejskiego tam go nie ma?

reklama
Do góry