reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

ja nie wiem bo ja byłam w takim szoku że nie zapytałam...a lekarz nic nie mówił....jutro wizyta więc wszystko się okaże....czy są jeszcze dwa....i jak to wszystko wygląda...już się stresuję...

dziewczyny a co wy myślicie o farbowaniu włosów w ciąży???

Ostatnia edycja:
reklama
Mój trochę się przeraził...hihi...ale tak naprawdę dopiero za półtora tygodnia dowiemy się jak to się rozwinie...

hopee gratulacje !!!!!!!!!!!!trzymam kciuki zeby ,maleństwa sie rozwijały prawidłowo !!!!
Lilou moze i mnie wywróżysz bliźniaki co ?????????? mój bardzo by chciał !!!!!!!!!!!!!!!!
Rabbit trzymam kciuki, fasolki sa napewno dwie i mają sie bardzo dobrze :)

rabittku,oczywiscie ze sa dwa!!!!!Przestan!!!!!A jakie bys wolala?
Hopee domyslam sie...moj by pewnie na zawal padl a potem sie strasznie cieszyl...

Ciesze sie razem z wami dziewczyny i trzymam moooocnooo kciuki aby wszystko pomyslnie sie rozwiazalo

mamuska,zatem zycze Ci z calego serca dwoch fasolinek!!!!!:)
Asionku,odpocznij,wez kapiel i poloz sie...
buziaki

mnie tez muli, kręci sie w głowie, chodzić nie mam siły nawet !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jak zjem to jest ok , nie muli nic!! dziwne ze mnie to trzyma cały dzien :( z małym tylko rano a teraz tak długo !!!!!!!!!

teraz to mi wsio...co będzie to będzie...fajnie by było jakby chociaż jedna córa.....

jeszcze raz was pytam co myślicie o farbowaniu włosów w ciąży??????

dziewczyny a co wy myślicie o farbowaniu włosów w ciąży???
jak slysze teksty typu nie farbuj na rudo,bo dziecko rude Ci się urodzi....i takie inne pieerdoty to mi się łoniaki prostują :):):)
rabbit jasne że możesz zafarbować,ale nie za często bo po prostu może Ci kolor nie wyjść taki jak powinien,bo organizm osłabiony przez ciąże. to nie szkodzi dziecku na pewno..tylko Ciebie może zemdlić co najwyżej :)
od amoniaku ....a przecież musimy pięknie wyglądać w ciaży wiec kolorek wskazany...a nie odrosty na pół czachy
Lilou moze i mnie wywróżysz bliźniaki co ?????????? mój bardzo by chciał !!!!!!!!!!!!!!!!

mamuśka ja nie wróżka Helena :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do wróżki mi daleko,ale zawsze mialam ciągoty do "czarnej magi":-D:-D

rabbit teraz tyle farb bez amioniaku ze bez problemu mozna , ja teraz farbowałam w sobote a z małym co miesiąc i jakos sie rudy nie urodził !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok lilou wiec nie wróż ale mozesz zawsze cos wspomnieć ze moze u mnie są bliźniaki :p :-)

reklama
Dziewczyny kładę się spać...jestem strasznie senna...jeśli obudzę sie niedługo, to jeszcze sie odezwę dzisiaj..jeśli nie, to do jutra...:)

Buziaki i słodkich snów...

Do góry