reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Hopee- dobrze że napisałaś bo czekałyśmy cały dzień , gratuluje dwóch pęcherzyków ja trzymam mocno &&&&& żeby wszystko było w porządku z dwoma pęcherzykami i żeby utrzymały się dwie fasolki !

reklama
Następną wizytę mam 4 marca...wtedy na pewno wszystko się wyjaśni...i mam nadzieję, że już serduszko będzie biło...

Mamy audi ,ale 5 osobowe jak sie dzidzius pojawi to dupa.Moj synus jeszcze za maly zeby na skuterku za nami jechac:-DTrzeba takie najlepiej 7 osobowe.Juz teraz jak jechalismy na wakacje to bylo troche ciasno(2500 km jak sardynki w puszce)gratulacje nastepne blizniaki czad!!!

Dzięki...ale nie wiem, jak to się skończy...moze tak być, że tylko jeden zostanie...

Dziewczyny, gdzie wklejacie zdjecia z usg...bo udało mi się na kompa przerzucić...co prawda dużo nie widać, ale dwie spore kropy są...

rabbit powiem Ci, ze troszkę jestem zaskoczona...miałam cykl monitorowany i byłam zaraz po owulce...i pękł tylko jeden...więc drugi musiał troszkę później pęknąć...

Ostatnia edycja:
Hope gratulacje..
O rany ja w ciąży niedawno byłam a w ogóle się na tych badaniach nie znam...
Mój lekarz robi podstawowe USG na każdej wizycie i połówkowe oczywiście z tymi pomiarami i przy tym pozostanę. W rodzinie żadnych poważnych chorób nie było więc myślę że to wystarczy,
Jutro mam wizytę już się nie mogę doczekać, może tym razem coś zobaczę, bo ostatnio byłam w 6tc i nie było nawet pęcherzyka, boję się że może pozamaciczna, ale żadnych bólów, plamień i innych niepokojących rzeczy więc musi być dobrze...

reklama
Do góry