reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ginka mówiła, że są dwukosmówkowe...cokolwiek to znaczy....ale to chyba jest wtedy, gdy 2 pęcherzyki pękają...sama nie wiem...

reklama
Więc dziwne troszkę...bo myślałam, ze owulkęmiałam z jednego pęcherzyka...ale jak widać cuda się zdarzają...teraz tylko modlić się, by 2 fasoleczki przetrwały...
Gdzie w końcu te zdjęcia z wizyt wrzucacie?

:)

agadaria dziękuje..:)

Mamy audi ,ale 5 osobowe jak sie dzidzius pojawi to dupa.Moj synus jeszcze za maly zeby na skuterku za nami jechac:-DTrzeba takie najlepiej 7 osobowe.Juz teraz jak jechalismy na wakacje to bylo troche ciasno(2500 km jak sardynki w puszce)gratulacje nastepne blizniaki czad!!!
hehe karola my też mamy audi tylko a4 :)
i też w sumie chodzi nam o wyjazdy bo jeździmy do Pl 1400 km wiec te bagaże trza wozić ze soba

Jutro mam wizytę już się nie mogę doczekać, może tym razem coś zobaczę, bo ostatnio byłam w 6tc i nie było nawet pęcherzyka, boję się że może pozamaciczna, ale żadnych bólów, plamień i innych niepokojących rzeczy więc musi być dobrze...

no jasne,ze musi i będzie!!!!

a ja zaraz idę puścić pawia bo mnie muli okropnie :(

Lilou po clo zawsze większa szansa na ciażę mnogą...:)

idę coś zjeść, bo głodna jestem...ciągle mnie ssie w żołądku..:)

reklama
Hopee,a jak Twoj zareagowal???
lilou83,mnie tez okropnie muli caly czas...nie moge nic jesc,wmuszam w siebie...sprobuj wody z cytryna,mnie naprawde pomaga,na krotko,ale pomaga....
rabbitku,fajnie,nie bedziesz sam.A u Ciebie beda jedno czy dwujajowe? <sorki jesli juz pisalas-nie doczytalam,wiec pytam>

Moj tatus jest blizniakiem "dwujajowym":)

Do góry