reklama
mikusia84r
Entuzjast(k)a
Hopee 2 kosmówkowe będą 2 jajowe
Więc dziwne troszkę...bo myślałam, ze owulkęmiałam z jednego pęcherzyka...ale jak widać cuda się zdarzają...teraz tylko modlić się, by 2 fasoleczki przetrwały...
Gdzie w końcu te zdjęcia z wizyt wrzucacie?
agadaria dziękuje..
Gdzie w końcu te zdjęcia z wizyt wrzucacie?
agadaria dziękuje..
agadaria
Fanka BB :)
lilou83
hehe karola my też mamy audi tylko a4Mamy audi ,ale 5 osobowe jak sie dzidzius pojawi to dupa.Moj synus jeszcze za maly zeby na skuterku za nami jechacTrzeba takie najlepiej 7 osobowe.Juz teraz jak jechalismy na wakacje to bylo troche ciasno(2500 km jak sardynki w puszce)gratulacje nastepne blizniaki czad!!!
i też w sumie chodzi nam o wyjazdy bo jeździmy do Pl 1400 km wiec te bagaże trza wozić ze soba
Jutro mam wizytę już się nie mogę doczekać, może tym razem coś zobaczę, bo ostatnio byłam w 6tc i nie było nawet pęcherzyka, boję się że może pozamaciczna, ale żadnych bólów, plamień i innych niepokojących rzeczy więc musi być dobrze...
no jasne,ze musi i będzie!!!!
a ja zaraz idę puścić pawia bo mnie muli okropnie
reklama
agadaria
Hopee,a jak Twoj zareagowal???
lilou83,mnie tez okropnie muli caly czas...nie moge nic jesc,wmuszam w siebie...sprobuj wody z cytryna,mnie naprawde pomaga,na krotko,ale pomaga....
rabbitku,fajnie,nie bedziesz sam.A u Ciebie beda jedno czy dwujajowe? <sorki jesli juz pisalas-nie doczytalam,wiec pytam>
Moj tatus jest blizniakiem "dwujajowym"
lilou83,mnie tez okropnie muli caly czas...nie moge nic jesc,wmuszam w siebie...sprobuj wody z cytryna,mnie naprawde pomaga,na krotko,ale pomaga....
rabbitku,fajnie,nie bedziesz sam.A u Ciebie beda jedno czy dwujajowe? <sorki jesli juz pisalas-nie doczytalam,wiec pytam>
Moj tatus jest blizniakiem "dwujajowym"