reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Ginka mówiła, że są dwukosmówkowe...cokolwiek to znaczy....ale to chyba jest wtedy, gdy 2 pęcherzyki pękają...sama nie wiem...

reklama
Więc dziwne troszkę...bo myślałam, ze owulkęmiałam z jednego pęcherzyka...ale jak widać cuda się zdarzają...teraz tylko modlić się, by 2 fasoleczki przetrwały...
Gdzie w końcu te zdjęcia z wizyt wrzucacie?

:)

agadaria dziękuje..:)

Mamy audi ,ale 5 osobowe jak sie dzidzius pojawi to dupa.Moj synus jeszcze za maly zeby na skuterku za nami jechac:-DTrzeba takie najlepiej 7 osobowe.Juz teraz jak jechalismy na wakacje to bylo troche ciasno(2500 km jak sardynki w puszce)gratulacje nastepne blizniaki czad!!!
hehe karola my też mamy audi tylko a4 :)
i też w sumie chodzi nam o wyjazdy bo jeździmy do Pl 1400 km wiec te bagaże trza wozić ze soba

Jutro mam wizytę już się nie mogę doczekać, może tym razem coś zobaczę, bo ostatnio byłam w 6tc i nie było nawet pęcherzyka, boję się że może pozamaciczna, ale żadnych bólów, plamień i innych niepokojących rzeczy więc musi być dobrze...

no jasne,ze musi i będzie!!!!

a ja zaraz idę puścić pawia bo mnie muli okropnie :(

Lilou po clo zawsze większa szansa na ciażę mnogą...:)

idę coś zjeść, bo głodna jestem...ciągle mnie ssie w żołądku..:)

reklama
Hopee,a jak Twoj zareagowal???
lilou83,mnie tez okropnie muli caly czas...nie moge nic jesc,wmuszam w siebie...sprobuj wody z cytryna,mnie naprawde pomaga,na krotko,ale pomaga....
rabbitku,fajnie,nie bedziesz sam.A u Ciebie beda jedno czy dwujajowe? <sorki jesli juz pisalas-nie doczytalam,wiec pytam>

Moj tatus jest blizniakiem "dwujajowym":)

Do góry