Asionek31
Fanka BB :)
Dziewczyny czy swędzi Was skóra? Za chwilę zadrapię się do krwi - myję się codziennie więc to nie brud
Mam jeszcze nerwy straszne i jeden dodatkowy objaw, który nazywa się NIC MI SIĘ NIE CHCE.
Mogę to na fasolkę zwalić?
na swedzenie mocne jakie opisujesz w ciazy trzeba uwazac bardzo !!!!!!! nie chce oczywiscie straszyc , ale jest cos takiego jak cholestaza ciazowa , ktora objawia sie swedzeniem dosc silnym
tutaj troche pisza na ten temat Cholestaza ciążowa
z tym trzeba uwazac w ciazy
cześć
Dzisiaj rano byłam na badaniach w laboratorium. O dziwo nie było zbyt dużo ludzi, chyba mróz co niektórych odstraszył. Zrobiłam cyto IgG IgM, ToxoIgG IgM, morfologie, żelazo, betę hcg i mocz ogólny. Za wszystko zapłaciłam 182 zł. Jutro od 15 wyniki, na cyto trzeba będzie poczekać trochę dłużej.
Zrobiłam teraz wyniki, bo jak bede szła do lekarza to już chce iść z wynikami. Mam nadzieje, że wyjdą dobrze.
Grupy krwi nie robię, bo robiłam w tamtej ciąży i oboje z mężem mamy 0+.
ooo troche widze sporo sobie licza za te badania
moze lepiej bylo isc do Damiana , czy Medicoweru(czy jak to sie nazywa ) i kupic sobie karte ?? wtedy ma sie opieke lekarska w cenie , mozna tez dopisac meza i dziecko pozniej
moja siorka tak zrobila i dzieki temu nie wydala majatku w ciazy na USG , badania i wizyty