reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Dzieki dziewczynki!!!!
Nochal zawalony,kicham,gardlo mnie boli,do tego te mdlosci i moj paranoiczny strach "nie-wiadomo-o-co"
Masakra....Duuuuuzo spie

Dziewczynom w pracy-wspolczuje...

POLECAM BARDZO WODE/LEKKA HERBATE Z CYTRYNA W DUZYCH ILOSCIACH NA MDLOSCI....

Chyba tylko to na mnie dziala jako tako uspokajajaco...
Buziaki!!!!!

reklama
Agadaria na mnie o dziwo dziala kawa z duza iloscia mleka rano .... dziwne , ale juz sprawdzilam i rzeczywiscie tak jest ;) raz jak nie wypilam to myslalam , ze sie wykoncze tak mnie mdlilo i spalam caly dzien :(
tak wiec teraz rano kawka i jest w miare dobrze ;)

Dziewczyny czy swędzi Was skóra? Za chwilę zadrapię się do krwi - myję się codziennie więc to nie brud :)

Mam jeszcze nerwy straszne i jeden dodatkowy objaw, który nazywa się NIC MI SIĘ NIE CHCE.

Mogę to na fasolkę zwalić?

lil oczywiście, że możesz.
Ja tez mam suchą skórę, zawsze tak było bo woda jest u nas twarda, ale teraz to masakra i porzucam balsamy na rzecz oliwki.

Kongolinka podpisuję się pod Twoim postem...

cześć
Dzisiaj rano byłam na badaniach w laboratorium. O dziwo nie było zbyt dużo ludzi, chyba mróz co niektórych odstraszył. Zrobiłam cyto IgG IgM, ToxoIgG IgM, morfologie, żelazo, betę hcg i mocz ogólny. Za wszystko zapłaciłam 182 zł:szok::szok:. Jutro od 15 wyniki, na cyto trzeba będzie poczekać trochę dłużej.
Zrobiłam teraz wyniki, bo jak bede szła do lekarza to już chce iść z wynikami. Mam nadzieje, że wyjdą dobrze.
Grupy krwi nie robię, bo robiłam w tamtej ciąży i oboje z mężem mamy 0+.

Maju to ja mam ten sam objaw i oczywiscie wszystko zwalone na dziecko !!!!!!!!! heheh a co tam, my teraz mozemy sobie pozwolić na nic nie robienie :D
A Ja zauważyłam ze jak nie zjem to mnie mdli, a jak np przegryze cos nawet biszkopta to mi lepiej, ale to pomaga na pół godziny wiec co to bedzie za pare miesięcy utyje ze 30kg !!!!!!!!!!!!!
A poza tym nie mogłam dzis kupić herbaty z imbirem :szok: dziewczyny jesli macie takie to z jakies firmy ???????????????????

Mikusia szok ile kasy!!!!!!!!!! O rany!

Kingolinka, Yustynia to mnie pocieszyłyście :) To drapię się od teraz na spokojnie :) A że wciąż padam na pysk to inna rzecz - na szczęście w pracy nie siedzę. Ale w domu chyba trudniej się zmobilizować.

To akurat bardzo kosztowne oblicze ciąży, ja ostatnio wydałam 54, ale tylko morfologia, mocz przeciwciała, HBS. Teraz ponownie toxo bo okazuje się, że może zawsze pojawić się inny szczep, tego nie wiedziałam. Jutro będę dzwonić w sprawie badań prenatalnych. Dowiem się jak dokładnie to wygląda, czy jest refundowane, a jeśli nie (jest to wielce prawdopodobne) to ile kosztuje. Napiszę, przynajmniej przyda się dla kogoś kto tak jak ja mieszka w woj. śląskim.

reklama
Do góry