reklama
agadaria
Fanka BB :)
Witajcie kobietki!!!!
Ja fatalnie sie czuje,zalapalam od malej przeziebienie,juz 4 dzien mnie trzyma...na nic nie mam ochoty,spie i mam nudnosci...na szczescie nie wymiotuje...zmywanie dla mnie to koszmar....tak mi wszystko smierdzi.....
wczoraj zrobilam krew i mocz,wyniki moge juz odebrac,ale nie mam sily pojechac do przychodni...
no i mam jakiegos urojonego stracha-nie wiem o co i dlaczego...jakis taki dziwny niepokoj...
ide sie polozyc,sciskam mocno,odezwe sie!!!!
Ja fatalnie sie czuje,zalapalam od malej przeziebienie,juz 4 dzien mnie trzyma...na nic nie mam ochoty,spie i mam nudnosci...na szczescie nie wymiotuje...zmywanie dla mnie to koszmar....tak mi wszystko smierdzi.....
wczoraj zrobilam krew i mocz,wyniki moge juz odebrac,ale nie mam sily pojechac do przychodni...
no i mam jakiegos urojonego stracha-nie wiem o co i dlaczego...jakis taki dziwny niepokoj...
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Rudson trzeba wierzyć że się ułoży i wszystko będzie dobrze , ja trzymam mocno &&&&&&&&&& za synka i fasolkę
Linea- daj znać jak po wizycie
gochaa- trzymam mocno kciuki żebyś już nie dostała @ i powodzenia jutro u gina
Hopee- daj znać jak tam USG
mamuśka- odpoczywaj
ja też się czuje okropnie cały czas gonie przytulać się do muszli, a tak było dobrze bez mdłości
Linea- daj znać jak po wizycie
gochaa- trzymam mocno kciuki żebyś już nie dostała @ i powodzenia jutro u gina
Hopee- daj znać jak tam USG
mamuśka- odpoczywaj
ja też się czuje okropnie cały czas gonie przytulać się do muszli, a tak było dobrze bez mdłości
Rudson
Mamy październikowe 2007
Kobitki pamiętam ten dreszczyk podniecenia w czasie zakupów dla maleństwa...oglądanie stron intrnetowych
Ja prawie wszystko mam ;-)...i dobrze i źle...dobrze bo wydatków mniej...ale brak mi tego wyszukiwania fajnych promocji i gadgetów...zwłaszcza że w USA wszystko "grosze" kosztowało hiihihihi
Domela "obkupiliśmy" do 4 roku zycia hihihihi
Np do Polski wróciliśmy z 32 parami butów dla dziecka do 4 lat ...a on miał wtedy pół roku hihihihi
Jedyne co sobie sprawię to wózek bo miałam beznadziejny i się rozpadł ....no i łóżeczko bo Domelowe to typ amerykański do willi 200metrowej hihihihi - ogromne nieprzystosowane do mieszkania w bloku
Ja prawie wszystko mam ;-)...i dobrze i źle...dobrze bo wydatków mniej...ale brak mi tego wyszukiwania fajnych promocji i gadgetów...zwłaszcza że w USA wszystko "grosze" kosztowało hiihihihi
Domela "obkupiliśmy" do 4 roku zycia hihihihi
Np do Polski wróciliśmy z 32 parami butów dla dziecka do 4 lat ...a on miał wtedy pół roku hihihihi
Jedyne co sobie sprawię to wózek bo miałam beznadziejny i się rozpadł ....no i łóżeczko bo Domelowe to typ amerykański do willi 200metrowej hihihihi - ogromne nieprzystosowane do mieszkania w bloku
Asionek31
Lilou no moglam
Zoszka super , ze wizyta udana pewnie ci sie owulka jakos przesunela stad ta roznica
najlepiej to bete zrob , bedziesz na stowe wiedziala co i jak
lez Mamusia , biedactwo
tez sie lenie
zdrowka wam zycze duzo !!!!!!!!!!!!
a strachy to i ja mam srednio co drugi dzien chyba to normalne , hormony szaleja itd. , bedzie dobrze
aha zapominam wam napisac , ze z gory przepraszam jak jakies razace bledy bede robic ( staram sie sprawdzac jak pewna nie jestem ) , ale od wielu lat nie mieszkam w Pl i niestety widze , ze coraz gorzej z moja gramatyka a i skladnia tez niekiedy lezy takze prosze o wyrozumialosc
Zoszka super , ze wizyta udana pewnie ci sie owulka jakos przesunela stad ta roznica
Hej jestem tutaj nowa Bardzo chcielibyśmy mieć z mężem dzidziusia i staramy się od września 2010
Powinnam dostać okres w piątek 18.02 w sobote robiłam test i wyszedł negatywny
Do dzisiaj nie dostałam okresu
Boli mnie głowa, jajniki bolą mnie od prawie tygodnia, mam nudności i bolą mnie piersi.
Mam nadzieje że okres nie przyjdzie bo już tak bardzo chciałabym zostać matką!!
najlepiej to bete zrob , bedziesz na stowe wiedziala co i jak
hej Gochaa, zrób za pare dni test, nie zawsze wychodzi np w dzien planowanej @ !!!!!!!!!!! trzymam kciuki !!&&&&&&&&&&&
Dziewczyny ja ide sie położyc , bede potem !!!! źle sie czuje i to baaaaaaaaaaaaardzo ;(
lez Mamusia , biedactwo
Dziewczyny ja się lenie od rana, więc idę trochę dom do ładu doprowadzić...:-) Miłego popołudnia Wam życzę.
tez sie lenie
Witajcie kobietki!!!!
zdrowka wam zycze duzo !!!!!!!!!!!!
a strachy to i ja mam srednio co drugi dzien chyba to normalne , hormony szaleja itd. , bedzie dobrze
aha zapominam wam napisac , ze z gory przepraszam jak jakies razace bledy bede robic ( staram sie sprawdzac jak pewna nie jestem ) , ale od wielu lat nie mieszkam w Pl i niestety widze , ze coraz gorzej z moja gramatyka a i skladnia tez niekiedy lezy takze prosze o wyrozumialosc
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Witajcie kobietki!!!!
wracaj szybko do zdrowia, ja od mojej też zawsze łapie , co to będzie jak będziemy miały dwójkę , cały czas będziemy chore!
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze , a ten nie pokój to łapie każdą z nas co jakiś czas to chyba normalne
reklama
Kingolinka
Hej dziewczeta
Alez sie zamuliłam troche pracxy mam o i nawet nie mam kiedy Wam odpisac Przede wszytskim wsyztskie mamusie bardzo serdecznie pozdrawiam Moje mdłosci dosc mocno sie nasilily ehh po za tym zero objawow czuje sie super
Alez sie zamuliłam troche pracxy mam o i nawet nie mam kiedy Wam odpisac Przede wszytskim wsyztskie mamusie bardzo serdecznie pozdrawiam Moje mdłosci dosc mocno sie nasilily ehh po za tym zero objawow czuje sie super