reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Dziewczyny ja się lenie od rana, więc idę trochę dom do ładu doprowadzić...:-) Miłego popołudnia Wam życzę.

reklama
właśnie zapisałam się na jutro do ginekologa bo już nie wytrzymam z tą niepewnością ! Mam nadzieję że okaże się że to ciąża !! Napiszę jutro co wyszło ;)
Pozdrawiam i dzięki za wsparcie ;)

Witajcie kobietki!!!!
Ja fatalnie sie czuje,zalapalam od malej przeziebienie,juz 4 dzien mnie trzyma...na nic nie mam ochoty,spie i mam nudnosci...na szczescie nie wymiotuje...zmywanie dla mnie to koszmar....tak mi wszystko smierdzi.....

wczoraj zrobilam krew i mocz,wyniki moge juz odebrac,ale nie mam sily pojechac do przychodni...
no i mam jakiegos urojonego stracha-nie wiem o co i dlaczego...jakis taki dziwny niepokoj...

ide sie polozyc,sciskam mocno,odezwe sie!!!!

Rudson trzeba wierzyć że się ułoży i wszystko będzie dobrze , ja trzymam mocno &&&&&&&&&& za synka i fasolkę
Linea- daj znać jak po wizycie
gochaa- trzymam mocno kciuki żebyś już nie dostała @ i powodzenia jutro u gina
Hopee- daj znać jak tam USG
mamuśka- odpoczywaj
ja też się czuje okropnie cały czas gonie przytulać się do muszli, a tak było dobrze bez mdłości

Kobitki pamiętam ten dreszczyk podniecenia w czasie zakupów dla maleństwa...oglądanie stron intrnetowych:-D:-D

Ja prawie wszystko mam ;-)...i dobrze i źle...dobrze bo wydatków mniej...ale brak mi tego wyszukiwania fajnych promocji i gadgetów...zwłaszcza że w USA wszystko "grosze" kosztowało hiihihihi
Domela "obkupiliśmy" do 4 roku zycia hihihihi

Np do Polski wróciliśmy z 32 parami butów dla dziecka do 4 lat :-D:-D:-D...a on miał wtedy pół roku hihihihi

Jedyne co sobie sprawię to wózek bo miałam beznadziejny i się rozpadł :zawstydzona/y:....no i łóżeczko bo Domelowe to typ amerykański do willi 200metrowej hihihihi - ogromne nieprzystosowane do mieszkania w bloku

Lilou no moglam :-D

Zoszka super , ze wizyta udana ;) pewnie ci sie owulka jakos przesunela stad ta roznica

Hej jestem tutaj nowa ;) Bardzo chcielibyśmy mieć z mężem dzidziusia i staramy się od września 2010 ;)
Powinnam dostać okres w piątek 18.02 w sobote robiłam test i wyszedł negatywny :(
Do dzisiaj nie dostałam okresu
Boli mnie głowa, jajniki bolą mnie od prawie tygodnia, mam nudności i bolą mnie piersi.
Mam nadzieje że okres nie przyjdzie bo już tak bardzo chciałabym zostać matką!!

najlepiej to bete zrob , bedziesz na stowe wiedziala co i jak ;)

hej Gochaa, zrób za pare dni test, nie zawsze wychodzi np w dzien planowanej @ !!!!!!!!!!! trzymam kciuki !!&&&&&&&&&&&

Dziewczyny ja ide sie położyc , bede potem !!!! źle sie czuje i to baaaaaaaaaaaaardzo ;(

lez Mamusia , biedactwo :(

Dziewczyny ja się lenie od rana, więc idę trochę dom do ładu doprowadzić...:-) Miłego popołudnia Wam życzę.

tez sie lenie :)

Witajcie kobietki!!!!
Ja fatalnie sie czuje,zalapalam od malej przeziebienie,juz 4 dzien mnie trzyma...na nic nie mam ochoty,spie i mam nudnosci...na szczescie nie wymiotuje...zmywanie dla mnie to koszmar....tak mi wszystko smierdzi.....

wczoraj zrobilam krew i mocz,wyniki moge juz odebrac,ale nie mam sily pojechac do przychodni...
no i mam jakiegos urojonego stracha-nie wiem o co i dlaczego...jakis taki dziwny niepokoj...

zdrowka wam zycze duzo !!!!!!!!!!!!
a strachy to i ja mam srednio co drugi dzien :( chyba to normalne , hormony szaleja itd. , bedzie dobrze ;)

aha zapominam wam napisac , ze z gory przepraszam jak jakies razace bledy bede robic ( staram sie sprawdzac jak pewna nie jestem ) , ale od wielu lat nie mieszkam w Pl i niestety widze , ze coraz gorzej z moja gramatyka a i skladnia tez niekiedy lezy :( takze prosze o wyrozumialosc ;)

Witajcie kobietki!!!!

wracaj szybko do zdrowia, ja od mojej też zawsze łapie , co to będzie jak będziemy miały dwójkę , cały czas będziemy chore!
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze , a ten nie pokój to łapie każdą z nas co jakiś czas to chyba normalne

reklama
Hej dziewczeta:)
Alez sie zamuliłam troche pracxy mam o i nawet nie mam kiedy Wam odpisac:) Przede wszytskim wsyztskie mamusie bardzo serdecznie pozdrawiam:) Moje mdłosci dosc mocno sie nasilily ehh:( po za tym zero objawow czuje sie super;)

Do góry