reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Witam dziewczyny :) pamiętacie mnie jeszcze? sorki że się nieodzywałam ale było trochę zawirowań. Jestem już bez gipsu. Miałam plamienia naszczęćienarazie jest czysto. Dziś idę na wizytę i skan. Oby serduszko maleństwa biło mocno.Trzymajcie kciuki. Bardzo się boję co będzie przez te plamienia.

reklama
Witam dziewczyny :) pamiętacie mnie jeszcze? sorki że się nieodzywałam ale było trochę zawirowań. Jestem już bez gipsu. Miałam plamienia naszczęćienarazie jest czysto. Dziś idę na wizytę i skan. Oby serduszko maleństwa biło mocno.Trzymajcie kciuki. Bardzo się boję co będzie przez te plamienia.

hej ;) szczerze mowiac nie pamietam cie za bardzo , ale mam nadzieje , ze juz z nami zostaniesz i bedziesz wiecej pisac ;)
fajnie , ze gips ci zdjeli !!
no i mocne &&&&&&&&&&& za wizyte ;) serduszko napewno bedzie bilo !!

Hopee no wlasnie mialam ci napisac , ze dzisiaj twoja wizyta i mocne &&&&&&&&&& !!! bedzie dobrze , ale ty to wiesz ;) no i jeszcze moze zobaczysz dwie fasolki ;))

Linea pewnie, że będzie dobrze...A &&& trzymamy - oczywista sprawa - tak profilaktycznie...:-)

Tak myślę o zakupach - niewiele mam do kupienia, na szczęście sporo rzeczy po córci zostało, choć jeśli będzie chłopiec, to garderoba cała do wymiany;-);-) Do tego pościel nowa, leżaczek (bo stary już połamany), więc i tak sporo kasy na to pójdzie. A do tego już od początku potrzebne są pieniądze na szczepienia, które nie są refundowane...:no:

Hej jestem tutaj nowa ;) Bardzo chcielibyśmy mieć z mężem dzidziusia i staramy się od września 2010 ;)
Powinnam dostać okres w piątek 18.02 w sobote robiłam test i wyszedł negatywny :(
Do dzisiaj nie dostałam okresu
Boli mnie głowa, jajniki bolą mnie od prawie tygodnia, mam nudności i bolą mnie piersi.
Mam nadzieje że okres nie przyjdzie bo już tak bardzo chciałabym zostać matką!!

Hej napisalam na watku wizyt, u mnie po usg juz i wszystko ok;D ;D Serducho bije, nie widzialam i nie slyszalam ale bije. To najwazniejsze!!! Poza tym mam ciaze mlodsza o 2tyg niz OM, hehe nie wiem jak ja to zrobilam, zaszlam kompletnie nie w plodnych dniach;p

Linnea pamietamy i trzymamy kciuki za CIebie;)

Milego dnia! Ja dzis napiety grafik, wiec pewnie mnie nie bedzie! Wszystkim z objawami niemilymi zycze poprawy samopoczucia;*

hej Gochaa, zrób za pare dni test, nie zawsze wychodzi np w dzien planowanej @ !!!!!!!!!!! trzymam kciuki !!&&&&&&&&&&&

Dziewczyny ja ide sie położyc , bede potem !!!! źle sie czuje i to baaaaaaaaaaaaardzo ;(

hej ;) szczerze mowiac nie pamietam cie za bardzo , ale mam nadzieje , ze juz z nami zostaniesz i bedziesz wiecej pisac ;)

Hopee no wlasnie mialam ci napisac , ze dzisiaj twoja wizyta i mocne &&&&&&&&&& !!! bedzie dobrze , ale ty to wiesz ;) no i jeszcze moze zobaczysz dwie fasolki ;))

asionek
mogłaś napisać,że "nieszczerze" to Cie pamiętam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hopee dawaj potem znać bo strasznie jestem ciekawa czy bliźniaki bedą
a jeśli nie to stawiam na 100% córka:-):-):-):-)

reklama
Hej jestem tutaj nowa ;) Bardzo chcielibyśmy mieć z mężem dzidziusia i staramy się od września 2010 ;)
Powinnam dostać okres w piątek 18.02 w sobote robiłam test i wyszedł negatywny :(
Do dzisiaj nie dostałam okresu
Boli mnie głowa, jajniki bolą mnie od prawie tygodnia, mam nudności i bolą mnie piersi.
Mam nadzieje że okres nie przyjdzie bo już tak bardzo chciałabym zostać matką!!

wiec trzymamy kciuki,kiedy chcesz znowu testowac??albo od razu poleć na bete będzie czarno na białym

Do góry