reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Fever no ja dzieciaczki się urodzą w październiku to będziemy miały zimę w domu pewnie :) Ja od września o dzidzię się starałam, bo chciałam na początku lata urodzić, a jak nie wychodziło to coś czułam, że na samą zimę mi wypadnie, bo tak właśnie nie chciałam hehe :)) Czyli jest dowód na to, że nie wszystko w życiu możemy sobie wybrać. :)

Miłego dnia wszystkim i jeszcze raz Yustynia gratki!

reklama
hejka dziewczyny..... ja od rana lekkie mdłości.... a w nocy byłam 4 razy siku... jakaś masakra....

mamuśka tęskniłaś za objawami...to teraz już wierzysz ze jesteś w ciąży...:-) będzie dobrze.....

Fever no ja dzieciaczki się urodzą w październiku to będziemy miały zimę w domu pewnie :) Ja od września o dzidzię się starałam, bo chciałam na początku lata urodzić, a jak nie wychodziło to coś czułam, że na samą zimę mi wypadnie, bo tak właśnie nie chciałam hehe :)) Czyli jest dowód na to, że nie wszystko w życiu możemy sobie wybrać. :)

Dokładnie tak jest, jak mówisz. Ja też myślałam, że wczesną wiosną urodzę:-)Skoro już na zimę nam przypadło, to pocieszająca jest myśl, że do wiosny nasze maluchy już pewnie będą siedzieć...:-)

Dziewczyny radosna jestem niczym koliberek i pozytywna energia mnie po prostu rozsadza, a może to ta kawa :rofl2:
Jedno jest pewne jest dobrze i będzie dobrze.

Witam się po przerwie

Nie nadrobię kobitki wszystkiego :eek:...

U mnie samopoczucie lepiej...mdłości trochę odpuściły i funkcjonuę normalnie

Wczoraj byliśmy z DOmelem w Prokocimiu na konsultacji...niestety pogorszenie obrazu ECHO...dostaliśmy skierowanie do szpitala na dokładna diagnostykę na 5.04...a potem decyzja czy jest zakwalifikowany do operacji czy jeszcze nie :-(....mam dół ogromny...boję sie o niego i o 2 maleństwo...pobyt w szpitalu daleko od domu, opieka nad 3 latkiem w 14 tyg ciąży :-(....ehhhh wszystko spada na mnie jak grom...

Rudson jestęśmy z Tobą, trzymamy za każde z Was mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&& Życzę aby wszystko dobrze, bardzo dobrze się ułożyło.

Rudson to naprawdę ciężkie chwile przed Tobą, ale ja w takich momentach myślę zawsze o tym, że one miną a wszystko jest do przeżycia - szczególnie, gdy robi się to dla dzieci. A co do operacji, to pod uwagę nie nalezy brać nic innego jak tylko to, że będzie wszytsko dobrze. Niemniej bardzo Ci współczuję, bo wiem, że jak wchodzi w grę zdrowie dziecka, to wszytsko schodzi na drugi plan...

Dzien dobry wszystkim.
Ale wczoraj wieczorem goraco sie na naszym watku zrobilo!

yustynia super ze wszystko wporzadku ciesze sie :-)

Kurcze ja dzisiaj bede tylko z doskoku bo do 18 w pracy siedze niestety.

rudson musisz być dzielna,dla synka i dla drugiego dzieciątka!!!
w tym szpitalu jest albo był taki kardiochirurg który pracuje/pracował w Monachium...
koleżanka mojej siostry ma córeczkę,która przeszła chyba już 2 operacje,ale była akcja,zbierali pieniadze do puszek,bo strasznie to drogo

ja kurcze dziś zaliczylam pierwszego pawia do kibla...............:(

reklama
Do góry