reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Karolina, to pogotowie stwierdziło zgon od uduszenia - chodziło chyba o krążenie że cos tam się inaczej robi jak jest za gorąco (mi też w gorącej wannie się czasem duszno robi wiec to chyba o ten mechanizm chodzi). Ja myślę ze ona przegięła z temperaturą prysznica, bo przecież są porody w wodzie, czy zajecia na basenie dla cieżarnych.

Lilou, się nie emocjonuj tak, bo to szkodzi. Wybacz proszę jak Cię czymś uraziłam, nie miałam takiego celu!! Hormony szaleją nie tylko mi... I jakie ciemne masy(?) Normalne babeczki w mam nadzieję jak najbardziej zdrowej i normalnej ciaży. Rzeczywiscie, tyle w tym temacie. Ja już do tego nie wracam, dawno o tym zapomniałam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dobranocka chyba pomyliłas wątki chce ci sie gadac z taki ciemnotami jak MY ( jak Ty to stwierdziłas) ???????????????
Dwulicowa z Ciebie dziewczyna i tyle !!!!!!!!!!!!!

Ty zapomniałas ale My napewno nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz co masz niby napisać ???? ze to prawda ????? Weź sie nie ośmieszaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lilou, się nie emocjonuj tak, bo to szkodzi. Wybacz proszę jak Cię czymś uraziłam, nie miałam takiego celu!! Hormony szaleją nie tylko mi... I jakie ciemne masy(?) Normalne babeczki w mam nadzieję jak najbardziej zdrowej i normalnej ciaży. Rzeczywiscie, tyle w tym temacie. Ja już do tego nie wracam, dawno o tym zapomniałam :-)

koło doopska mi latasz czy tu piszesz czy nie,ale nie uważasz,że dziecinne jest obgadywać kogoś i robić z byle czego aferę na innym wątku?
turlaj dropsa na innym wątku!!!

Przepraszam bardzo, ale ja tak nie napisałam. Lubie Was... Przykro mi to czytać. Ale jak nie chcecie mogę już nie pisać, przykre...

Przepraszam bardzo, ale ja tak nie napisałam. Lubie Was... Przykro mi to czytać. Ale jak nie chcecie mogę już nie pisać, przykre...

to ja Ci odświeże pamieć skoro taką krótką masz!!!
Justyna miała właśnie napad szału, pomógł dopiero paracetamol, teraz spokój... a dziewczyny z październikówek 2011 wypytuja czy moja ciąża to wpadka. Nie kumają że my sie z M. staraliśmy o kolejne dziecko, są ciemne jak tabaka w rogu.... .

Ok chcesz Twoje cytaty ????? bardzo proszę nie ma sprawy , myślisz ze my takie głupie ????????????? ze tu sobie piszesz wszystko jest cacy a na innym wątku nas oczerniasz i my niby sie o tym nie dowiemy ?? !!! wiec sie grubo pomyliłaś !!!!!!

reklama
dobranocka nie chce mi sie przytaczac twoje wypowiedzi z innego watku , ale niestety tak wlasnie napisalas .... i do tego nie wyzwalas jednej konkretnej osoby co ci za skore zalazla , ale nas wszystkie :wściekła/y:
nie wiem co cie tak oburzylo , bo spora czesc spoleczenstwa zalicza wpadki i raczej ciemnotami nie sa ... pytanie jak pytanie
szkoda , ze musialas z tego zrobic wielkie cos i jeszcze pisac na innym forum jakie z nas tepaki .. moglas tutaj to wyjasnic i tyle

Do góry