reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
A wiecie co ja tez..Jutro wejde na forum z nadzieja ze wszyscy o tym incydencie juz zapomnieli.Mam tylko nadzieje ze mimo wszystko moge pozostalej reszcie ufac.

Ja zmieniam temat ..W srode ide do lekarza juz musze widziec serduszko.Nie jestem do konca przekonana do tej lekarki ale dam jej jeszcze szanse

bedzie na pewno !!!!!!!! ;) ja tez nie jestem przekonana do mojego dr ale pojde do niego na nastepna wizyte i zobacze co bedzie tym razem
mam nadzieje , ze poprawi sie , bo nie chce mi sie szukac innego szczerze powiem

Mamusia dobranoc :)

ojej ja się już denerwować tu nie będę kto co i po co wypisywał to było chamskie porostu i już
ja powiedziałem męzulce no ale nie cieszy sie zbytnio, moze mu przejdzie pozniej troche

no wlasnie nie
i zastanawiam sie czy brac cos czy nie .... gadalam z kilkoma osobami co sie znaja troche na tym i twierdza , ze juz sie odchodzi od brania witamin w ciazy
i mam dylemat , ale zapytam sie na nastepnej wizycie lekarza co mysli on :)

Ola przejdzie mu !! faceci musza przetrawic takie info ;) bedzie dobrze ;))

Dobranocka ja jak przeczytałam co o nas napisałaś to poczułam mega niesmak. Wiesz poczułam się dotknieta tym, bardziej, że nie uważam się za ciemną masę. Hmm nie wiem co Cię tak oburzyło?? Pytanie o wpadkę?? Sorka, ale to nie było ani złośliwe ani z jakimś głupim podtekstem - porostu ciekawość. Da mnie też nie jest do przyjęcia świadoma różnica wieku rok, ale to moje zdanie i sama chciałam ci zadac pytanie czy to wpadka. Nikt Cię za to nie potępia, a jak poczułas się dotknięta to mogłaś to wyjaśnić tutaj a nie nas obgadywać. Wogóle sprawiaszwrażenie wiedzącej wszytko najlepiej.

Przez takie sytuacje to aż nie mam ochoty pisać na otwartym...

[FONT=&quot]Viva la Revolution. Ok więcej tego tematu nie będę ciągnąć, ale że to nie ładne zachowanie to mało powiedziane. Po prostu brak słów.

Ja już po wizycie biegnę opisać na odpowiednim wątku.

[/FONT]

reklama
U nas np była wpadka bo jak bym miała wybór to bym poczekała jeszcze z dzieckiem chociaż pól roku lub rok
u nas się skoczyło na tym ze ja mojemu powiedziałam on wyszedł później wrócił przeprosił i tyle a ja wcale nie czuje sie winna z tego powodu ze jestem w ciaży

Do góry