reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

mamuśka kop w dupsko...ja chętnie oddam za DARMO te moje mdłości,doszedł jeszcze wstręt do seksu,jak sobie pomyślę o sprawach łożkowych to na wymioty mnie zbiera....wiec to samo co przechodziłam w pierwszej ciąży:(
mój mąż będzie biedny....

oj mi sie jakos tez nie chce i moj maz widze tez jakos nie dziala tylko on to sie chyba boi , ze zaszkodzi i ja troszke tez ...

Aga widze jestesmy w tym samym tc ;) fajnie ;)

Hopee i chlebek jeszcze masz ?? !!! super chlebek to moge jesc sam suchy :) tak mi smakuje
a sex u nas tez w odstawke poszedl i zapomnialam sie zapytac gina ostatnio czy mozemy bez problemu , ale skoro sam nic nie mowil to chyba tak ??

reklama
U nas z sexem to ostrożnie bardzo, mój ciągle pyta czy nie zaszkodzi itd, no powiem szczerze ze wole sie powstrzymać teraz a jak gin nie bedzie miec zastrzeżeń to bedziemy korzystać :D
sałatki , chlebki, ojjjjjjjjjj zajadłabym , musze na weekend zrobic jarzynową , mój to uwielbia wręcz ja zresztą także :):):)

Ja uciekam spać kochane :*
Dobranoc :*:*

.........moj to sie bał tylko w 9 miechu....czy czasem pałką nie bije po głowie dziecka hahaha

Dziewczyny bzykac sie mozna bez problemu,o ile nie jest ciaza zagrozona.Ja przy blizniakach mialam zabronione od 30 tygodnia.Ja juz kiedys to mowilam ale jeszcze raz sie powtorze .Ja przy Guliano bylam hmm lekko napalona,mi sie wydaje ze dzieki regularnemu przytulanku szybko urodzilam (3 godziny)

Hej. Byłam dziś rano u lekarz i kamień z serca fasolka jest serduszko bije dzidzia trochę przerośnięta ale wszystko wygląda dobrze mam tylko wiecej odpoczywać z uwagi na wcześniejsza ciąże
później wstawię zdjęcie

Super!! Aha, GRATULUJĘ PÓŁ ROCZKU!!! Śliczny suwaczek! :-) Niech Ci dzieciatko zdrowo rosnie a mąż z radoscią przyjmie nową Fasolinkę :-)

no wlasnie, a ja uwielbiam ciepla wode ... no coz trzeba bedzie to zmienic ;)

Jeja, no moja połozna jak zadzwoniłam sie zarejestrować do gina, to pierwsze co powiedziała, to: skoro już pani wie o ciaży to proszę pamiętać o tym, aby nie brać kąpieli - wchodzi w grę tylko prysznic. I bądź tu mądry... Wiem że kapiele szkodzą, ale wydawało mi się że gorące... No ale jaka temperatura konkretnie? Sąsiadka mojej koleżanki była pod koniec ciąży w domu sama, zaczęły się skurcze. Dwa dni wcześniej była na kontroli i ciaza była zupełnie zdrowa. Ta jak ją zaczęły skurcze męczyć, te pierwsze, jeszcze rzadkie, to wlazła do wanny i polewała się ciepłym mocno prysznicem, ale nawet nie gorącym, zeby ukoić ból. No i jak pogotowie przyjechało po niecałej godzinie, to skurcze były nadal takie same ale... dziecko już się udusiło :-( Urodziła po jakimś czasie martwe dziecko. Tragedia.... Przez własną głupotę straciła dziecko! Ja bym się załamała... Przepraszam za brutalny opis, ale odtąd nawet nie wchodzę do wanny jak jestem w ciaży. I przestrzegam wszystkie mamy.

ooo matko do 6 miesiaca ?? !! nawet nie strasz :szok: przeciez bym sie wykonczyla
podzwiam , ze to przeszlas i zdecydowalas sie na drugie ;)

Ja wymiotowałam do 5 miesiaca BARDZO ostro, 6-7 razy dziennie, po wszystkim, aż w szpitalu wylądowałam bo sie wreszcie odwodniłam i zasłabłam. Potem przez reszte ciaży wymiotowałam ale nie codziennie tylko na przykład od czosnku czy od papryki, czy ot tak, nie wiadomo czemu. Ale już nie tak ostro. Pod koniec ciaży znowu szpital bo znowu odwodnienie. Aż do porodu ostro było. Masakra. Jak teraz też tak będzie to nie wiem co zrobię... Póki co mnie muli i w aucie jest cieniutko.

HEj!
Aga23 odpisalam i cala wiadomosc chyba nie dotarla wiec napisalam raz jeszcze;)
Co do sexu to mi wlasnie podczas ostatniego w nocy zrobilo sie tak mega niedobrze jak nigdy wczesniej i teraz mam problem zeby znow sprobowac;/ No ale to pewnie przypadek.
Dobranoc mamusie;) Na mnie jeszcze za wczesnie ;p
Karolina jesli to dziala, to ja chetnie bede korzystac, bo tez bym chciala porod w 3h zalatwic;p

Ja w sumie ciemnogrod ,ale caly porod az do partych przelezalam w wannie i nic sie nie stalo.I mam zamiar przy nastepnym porodzie tez tak zrobic.Jezeli ktos twierdzi ze od cieplego prysznica dziecko sie udusilo,to dopiero jest zacofany

reklama
witamy dobranockę na forum gdzie siedzą ciemne masy
nie ladnie tak koleżanko obgadywać i smarować doopska na innym wątku,następnym razem obgaduj na gg albo skayp- taka dobra rada!!
chyba Ci hormony po porodzie jeszcze nie opadły bo strasznie się oburzyłaś moim pytaniem "czy to wpadka".
zapytałam z czystej ciekawości bo jednak to rzadka sytuacja żeby rodzice planowali kolejne jak ledwo to na świat przyszło......
tyle w tym temacie!!!

zoszka ja mam tak cały czas,wystarczy że sobie pomyśle....

Do góry