reklama
M
mamuśka23
Gość
Rabbit dokładnie, ja juz nie moge sie doczekac tej wizyty i mój tez bedzie wiec bardzo sie ciesze ze razem zobaczymy fasolkę ale do poniedziałku kupa czasu jeszcze
lil_maja
Fanka BB :)
Gosiane ja też lubię na wspólnej - teraz tam niezłe jaja się dzieją hehe - chodzi mi o filipa i jego żonę, kurcze jak ona ma na imię. Ale dziś nie dam rady oglądać - idę spać. Do jutra kobietki!
A filmek o bliźniakach niezły! Piękne te całuski między rodzeństwem na zdjęciach 4D!
A filmek o bliźniakach niezły! Piękne te całuski między rodzeństwem na zdjęciach 4D!
Ostatnia edycja:
M
mamuśka23
Gość
ostatnie dni własnie bede szybko leciec , bo zawsze mi weekend leci jak szalony !!!!!!!!szybko zleci....ostatnie 2 dni będą ci się ciągły....
Asionek31
Kucze , muszę isc do tego lekarza i to szybko bo ja nic nie mam, zadnych objawów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uspokoje sie jak zobacze fasolkę !!!!!
e tam okesu brak to najlepszy objaw , a reszty nie potrzebujesz w ,oncu nie kazda z nas musi umierac od mdlosci ..
Ja już w domku...po pracy zaliczyłam jeszcze wizytę u teściów i przyniosłam 2 miski sałatki jarzynowej...własnie wcinam...
Mnie na razie nie odrzuca od niczego...jem wszystko i często, bo ciagle głodna jestem...
mamuśka jak to nie masz objawów...a brak @....
ooo o dziwo na mysl o salatce jazynowej pociekla mi slinka podzielisz sie ?? kurcze bez kitu zjadlabym tylko nie mam pietruszki tutaj i ogorkow kiszonych
Asiolek i wszystkie dziewczyny cierpiące na mdłości życzę wam żeby szybko przeszły.... wiem jak się męczycie..... herbatka z imbirem i biszkopciki pomagają.....spróbujcie...
znalazłam super linka: YouTube - Ciąża bliźniacza
tylko że to o bliźniakach....
dzieki
filmik super, takie dwa male brzdace w brzuchu fajnie maja towarzystwo
no i brzuch to miala calkiem pokaznych rozmiarow
lilou83
mamuśka kop w dupsko...ja chętnie oddam za DARMO te moje mdłości,doszedł jeszcze wstręt do seksu,jak sobie pomyślę o sprawach łożkowych to na wymioty mnie zbiera....wiec to samo co przechodziłam w pierwszej ciąży
mój mąż będzie biedny....
mój mąż będzie biedny....
reklama
ostatnie dni własnie bede szybko leciec , bo zawsze mi weekend leci jak szalony !!!!!!!!
Mi sie strrasznie dłużył ten ostatni...a tak to zwykle zapiernicza tak, że zanim sie obejrzę jest już poniedziałek...
e tam okesu brak to najlepszy objaw , a reszty nie potrzebujesz w ,oncu nie kazda z nas musi umierac od mdlosci ..
ooo o dziwo na mysl o salatce jazynowej pociekla mi slinka podzielisz sie ?? kurcze bez kitu zjadlabym tylko nie mam pietruszki tutaj i ogorkow kiszonych
dzieki
filmik super, takie dwa male brzdace w brzuchu fajnie maja towarzystwo
no i brzuch to miala calkiem pokaznych rozmiarow
Zapraszam na sałatkę...mam jeszcze pyszny chlebek pieczony przez teściową...o wiele zdrowszy od tych ze sklepu...
Ja to na seks mam ochotę...tylko czekam co ginka powie..bo boję się zaszkodzić...
Dziewczynki zmykam spać....dobrej nocki...buziaki...