reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Dziewczyny przytoczcie nazwe watku,zeby pozniej nie bylo ze jestesmy nie tylko ciemne ale tez aferzystki i klamczuchy

reklama
Dziewczyny przytoczcie nazwe watku,zeby pozniej nie bylo ze jestesmy nie tylko ciemne ale tez aferzystki i klamczuchy

tutaj jeszcze pani dobranocka pije do mnie
Ciemnota olana. Napisałam jej ze chyba sama miała wpadkę skoro tak dopytuje!!!

pozostawie to już no comment
szkoda mi pisać ...............................żal dobranocka żal............

karolina a gdzie było,że my kłamczuchy i aferzystki?

Cytuje:

".Ciemnota olana. Napisałam jej ze chyba sama miała wpadkę skoro tak dopytuje!!!
Alicja ma rację - nawet jakbym nie chciała mieć z M. od razu kolejnego dziecka, to przecież jestem swiadoma konsekwencji seksu - i chyba nie jestem aż tak głupia, żeby nie wiedziec, że dziecko z bzykania moze się po prostu począć!"

"Jak nie podczytywałaś innych wątków super dokładnie to mogłaś odnieść takie wrazenie, ale wierz mi - Twoje pytanie nawet minimalnie nie sugerowało takiej odpowiedzi! Umiesz się zachować. Czego nie mogę powiedzieć o tamtej dziewczynie. I to oficjalnie na forum ogólnym takim tekstem walić noż...."

Ja napisalam zeby nie bylo ze jestesmy klamczuchy i aferzystki.Dziewczyny ja mysle ze juz odpowiedzi sie nie doczekamy .Olejmy to i od jutra nie wracajmy do tego tematu bo szkoda nerwow dla obludnikow.Mi sie wydaje ze skoro piszemy o naszych jajeczkowaniach,miesiaczkach ,rzyganiach to rownie dobrze mozemy sie zapytac o wpadke.Granice intymnosci juz dawno przekroczylysmy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zgadzam sie z Tobą Karolina, dobranocka nie jest warta naszych nerwów i w ogóle czasu ,
teraz to wiadomo ze nie napisze juz bo sie juz tego nie wyprze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skoro czarno na białym ma swoje słowa !!!!!!!!!!!!!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

toś dobranocka podpadła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
au revoir :-)
widze,że kółko wzajemnej adoracji nawet potrafi napisać "umiesz sie zachować":-):-):-):-)
współczuć czy gratulować....bo już nie wiem
ale teraz wiem,ze CIEMNOTA to nie ja tylko ktoś inny:dry:

Karolina racja
mysle , ze Dobranocka juz sie nauczyla , ze jak ma zamiar wyzywac kogos na forum bez powodu i obrabiac tylki to lepiej to robic prywatnie i z glowa ;) w internecie nie jestesmy anonimowi

reklama
Ja zmieniam temat ..W srode ide do lekarza juz musze widziec serduszko.Nie jestem do konca przekonana do tej lekarki ale dam jej jeszcze szanse

Do góry