reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

a ja wracam do was po małej drzemce....ooooo....zaraz wysyłam męża do sklepu bo mam ochote na czekoladki kinder....hehehe...i muszę je zjeść.....

smażonego zapachu nie mogę znieść,,,gotowanych kiełbas itp też...wtedy mam mega mdłości....

też tak macie na zapachy....coś was odrzuca???

reklama
Rabbiot jak narazie to mnie odrzuca od wszystkiego ( no oprocz maca hehe ) :( jeszcze herbate z cytryna toleruje
takze kolorowo nie jest i mam nadzieje , ze szybko przejdzie !! pamietam jak ty cierpialas i mam nadzieje , ze mi tez jak tobie przejdzie niedlugo ;)

Kucze , muszę isc do tego lekarza i to szybko bo ja nic nie mam, zadnych objawów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uspokoje sie jak zobacze fasolkę !!!!!

Ja już w domku...po pracy zaliczyłam jeszcze wizytę u teściów i przyniosłam 2 miski sałatki jarzynowej...własnie wcinam...
Mnie na razie nie odrzuca od niczego...jem wszystko i często, bo ciagle głodna jestem...:)

mamuśka jak to nie masz objawów...a brak @....:p

mamuska ja tez nie mam nic poza bolacymi piersiami i pobolewaniem podbrzusza. Nic z mdlosci wymiotow itp jem za to jakbym w zyciu jedzenia nie widziala :baffled: wiec od dzis postanowilam jesc jakies zdrowe zamienniki moich zachcianek typu ciastka w czekoladzie ;-)

heheh Hopee no masz racje mam objaw brak @ :tak: Ok nie narzekam juz dziewczyny , przeciez wiecie ze ja na zapas sie nie martwie :-D powinnam sie cieszyc w sumie ze czuje sie świetnie a ja głupia narzekam!!
ide zaraz małego kąpać , uśpie go i sama położe sie wczesniej !!!

Rabbit, zobaczymy jaki TY bedziesz miec brzuszek !!!!!!!!!!!!!!!! Na tym filmie to gigant brzuch !!!! Ale te zdjęcia z usg boski, zwłaszcza to gdzie dzieciątka jakby sie całowały !!!!!!!!!!!!!!!!!! piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba Ci zazdroszczę tych bliźniaków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hihihi bardzo mi się podobają te fotki z usg.....do środy się chyba nie doczekam....już chce to usg...i zobaczyć te dwa stworki :-)
mamuśka ty pewnie też już nie wytrzymujesz...i chcesz już usg...

reklama
Do góry