reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

No proszę jaki kochany mąż, to co bedzie jak np bedzie przy porodzie :szok: to juz w ogóle nie bedzie chciał ;-)ucieknie biedny z porodówki hehe :)Nie było łatwo ale zniosłam, najgorzej to wspominam jednak badanie glukozy :szok: ochyba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej dziewczynki. Ja w koncu w domu po pracy i staram sie nadrobic bb.
Jakis mam dzisiaj podly humor i wszystko mnie wkurza okropnie :crazy: moze to hormony mi wariuja i jeszcze nerwy przed czwartkowa wizyta. Widze ze codziennie ktos ma tu wizyte, mam nadzieje ze wszystkie przyniosa same dobre wiesci :happy:

yustynia to daj znac jak poszla twoja wizyta.

Zupaogórkowa mozesz jeszcze na noc gorace mleko z konkretna lyzka miodu i odrobinka masla, to sposob mojej babci a jaki pyszny :-)

atram81 witaj !

olusia gratuluje to super ze widzialas juz swoje malenstwo :-) ja juz sie nie moge doczekac!

No to już jestem, dotarłam do mamy i u siostry lapka wyprosiłam, żeby tu się pojawić.
Wizyta dopiero o 19, dam znać po.

A`propos sióstr...to moja kochana siostrzyczka się zakochała w jakimś chłopcu z Internetu i wczoraj chciała zerwać zaręczyny!!! Głupia, przez nią moja mama nie spała w nocy... Sorki za prywatę, ale mnie jeszcze trzepie, jak sobie o tym pomyślę.

Ja wciąż głodna:-)

Mamusia nie no mam nadzieje , ze porod jakos przezyje :-D normalnie to on wrazliwy nie jest , ale szkoda mu mnie , bo widzi jak sie mecze ...

No to już jestem, dotarłam do mamy i u siostry lapka wyprosiłam, żeby tu się pojawić.
Wizyta dopiero o 19, dam znać po.

to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& ;)

A`propos sióstr...to moja kochana siostrzyczka się zakochała w jakimś chłopcu z Internetu i wczoraj chciała zerwać zaręczyny!!! Głupia, przez nią moja mama nie spała w nocy... Sorki za prywatę, ale mnie jeszcze trzepie, jak sobie o tym pomyślę.

Ja wciąż głodna:-)

wow to niezla historia z siostra :szok: oby przeszlo jej !!!

Dzięki za pocieszenie, tylko że ona obecnego narzeczonego poznała w ten sam sposób, więc obawiam się, że fascynuje ją etap początkowy związku, kiedy wszystko jest takie niesamowite i z dreszczykiem.

U nas od środy wizytacja w szkole, ale postanowiłam nie iść na urlop. Na szczęście wiem, że nie będę miała hospitacji, to może jakoś przeżyję (i moje maleństwo też) te 2 tygodnie piekiełka:)

Ja tez jem i jem i glodna jestem :baffled: chyba salatki zaczne wieczorem robic zeby sie zapychac duza iloscia czegos zdrowego i malo kalorycznego :-)

Ciagle mnie kluje i pobolewa brzuch ale na szczescie wymiotow i mdlosci brak.

yustynia czekam z niecierpliwoscia na info :rofl2:

Chalupa wysprzatana ,wyprasowane nawet klatke machnelam!(tutaj ne ma sprzataczek)Znowu moge miec lenia.Bede jadla kielbase slaska zawijana w boczek i nadziewana serem mniammmmmmmm do za chwile

reklama
Gosiane mnie tylko jajnik czasem ciągnie, w sobote to strasznie mnie bolał az na noge utykałam :( sałatki to dobry pomysł, zawsze to cos zdrowego :)
Karolina ale robisz smaka !!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry