reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

No proszę jaki kochany mąż, to co bedzie jak np bedzie przy porodzie :szok: to juz w ogóle nie bedzie chciał ;-)ucieknie biedny z porodówki hehe :)Nie było łatwo ale zniosłam, najgorzej to wspominam jednak badanie glukozy :szok: ochyba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej dziewczynki. Ja w koncu w domu po pracy i staram sie nadrobic bb.
Jakis mam dzisiaj podly humor i wszystko mnie wkurza okropnie :crazy: moze to hormony mi wariuja i jeszcze nerwy przed czwartkowa wizyta. Widze ze codziennie ktos ma tu wizyte, mam nadzieje ze wszystkie przyniosa same dobre wiesci :happy:

yustynia to daj znac jak poszla twoja wizyta.

Zupaogórkowa mozesz jeszcze na noc gorace mleko z konkretna lyzka miodu i odrobinka masla, to sposob mojej babci a jaki pyszny :-)

atram81 witaj !

olusia gratuluje to super ze widzialas juz swoje malenstwo :-) ja juz sie nie moge doczekac!

No to już jestem, dotarłam do mamy i u siostry lapka wyprosiłam, żeby tu się pojawić.
Wizyta dopiero o 19, dam znać po.

A`propos sióstr...to moja kochana siostrzyczka się zakochała w jakimś chłopcu z Internetu i wczoraj chciała zerwać zaręczyny!!! Głupia, przez nią moja mama nie spała w nocy... Sorki za prywatę, ale mnie jeszcze trzepie, jak sobie o tym pomyślę.

Ja wciąż głodna:-)

Mamusia nie no mam nadzieje , ze porod jakos przezyje :-D normalnie to on wrazliwy nie jest , ale szkoda mu mnie , bo widzi jak sie mecze ...

No to już jestem, dotarłam do mamy i u siostry lapka wyprosiłam, żeby tu się pojawić.
Wizyta dopiero o 19, dam znać po.

to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& ;)

A`propos sióstr...to moja kochana siostrzyczka się zakochała w jakimś chłopcu z Internetu i wczoraj chciała zerwać zaręczyny!!! Głupia, przez nią moja mama nie spała w nocy... Sorki za prywatę, ale mnie jeszcze trzepie, jak sobie o tym pomyślę.

Ja wciąż głodna:-)

wow to niezla historia z siostra :szok: oby przeszlo jej !!!

Dzięki za pocieszenie, tylko że ona obecnego narzeczonego poznała w ten sam sposób, więc obawiam się, że fascynuje ją etap początkowy związku, kiedy wszystko jest takie niesamowite i z dreszczykiem.

U nas od środy wizytacja w szkole, ale postanowiłam nie iść na urlop. Na szczęście wiem, że nie będę miała hospitacji, to może jakoś przeżyję (i moje maleństwo też) te 2 tygodnie piekiełka:)

Ja tez jem i jem i glodna jestem :baffled: chyba salatki zaczne wieczorem robic zeby sie zapychac duza iloscia czegos zdrowego i malo kalorycznego :-)

Ciagle mnie kluje i pobolewa brzuch ale na szczescie wymiotow i mdlosci brak.

yustynia czekam z niecierpliwoscia na info :rofl2:

Chalupa wysprzatana ,wyprasowane nawet klatke machnelam!(tutaj ne ma sprzataczek)Znowu moge miec lenia.Bede jadla kielbase slaska zawijana w boczek i nadziewana serem mniammmmmmmm do za chwile

reklama
Gosiane mnie tylko jajnik czasem ciągnie, w sobote to strasznie mnie bolał az na noge utykałam :( sałatki to dobry pomysł, zawsze to cos zdrowego :)
Karolina ale robisz smaka !!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry