reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
jestem :) po spacerku i odkrylam , ze moge jesc Maca !!! normalnie najadlam sie pierszy raz od kilku dni , bez mdlosci , bez odrzucajacego zapachu ;) niami az mi slinka leciala hehe
moze to niezdrowe , ale to jest jedyna rzeczn na dzien dzisiejszy , ktora mi smakuje i ktora moge zjesc z apetytem ;)

Oj Dziewczynki, jak mnie się nic nie chce. Troszkę luzu mam, a zaraz do domu pędzę, ale dosłownie teraz mnie takie lenistwo dopadło ;-)
Wczoraj cały dzień przeleżałam, odbiła się sobota i piątek, ale tak fatalnie się czułam, wszystko mnie drażniło, każdy zapach, i leżałam byle się tylko nie poruszyć, bo mdłości straszne i zawroty głowy...
a dzisiaj nawet ok, tylko rano takie malutkie mdłości...

oj bidulko widze , ze wczoraj nie tylko ja cierpialam caly dzien :( oby nam szybko przeszlo !!

Asionek- wysłała byś nam trochę tego ciepła :-)
mamuska- ja za Ciebie wyprasuje, a zwłaszcza dziecinne ciuszki, ale chora jestem jak mam odkurzać bo mam do dup.... odkurzacz

oki wysylam ;) duzo slonka !!!!

Mamusia tobie tez ;)

kupilam sobie kule do kapieli z Lusha i zastanawiam sie czy ja wogole moge lezec w wannie ?? jak myslicie sa jakies przeciwskazania ??

Asionek leżeć mozna ale nie wolno w gorącej wodzie no i nie zbyt długo po prostu :)
jak mozesz i Cię nie odrzuca to jedz, nic Ci nie bedzie !!!!

Mamusia no moge i to rzucam sie jak wyglodnialy zwierz :szok: no nic to przejsciowe jest , przeciez nie bede cala ciaze maca jadla ......... mam nadzieje , hehe

co do kapieli to zrobie zimniejsza i tyle

kąpać sie trzeba heheh ale zeby nie brac gorącego prysznicu czy leżec w wannie za długo !:p:p:p

Mnie na razie nie odrzuca od niczego ,no ale to 6 tydzien wiec nic nie wiadomo kiedy mnie dopadnie :(

no wlasnie, a ja uwielbiam ciepla wode ... no coz trzeba bedzie to zmienic ;)

mnie zaczelo mndlic na dzien przed 6tc , a pozniej to juz bylo tylko gorzej :( wiec trzymam za ciebie &&&&&&&&&&& mocno , bo to nic przyjemnego

niestety wiem jak to nie przyjemne dlatego modle sie każdego dnia zebym nie miala powtórki z rozrywki !! Bo wykończyć sie naprawde można!!!!!!!! ja to wymiotowałam codziennie do 6-7 miesiąca ;( ochyda, bryyy, nawet nie przypominam sobie tego !!!!!!!!!!!!!!!
ja tez bardzo lubie długie ciepłe kąpiele ale na okres ciązy nic nam nie bedzie jak bedą one letniei krótkie :):):)

reklama
ooo matko do 6 miesiaca ?? !! nawet nie strasz :szok: przeciez bym sie wykonczyla
podzwiam , ze to przeszlas i zdecydowalas sie na drugie ;)

moj maz dzisiaj stwierdzil , ze jak tak zle bedzie ze mna przez dluzszy czas to on nie chce nastepnego dziecka , znaczy nastepnej ciazy , bo mu mnie szkoda i , ze adoptujemy :)

Do góry