reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

w bloku nie trzeba się martwić ogrzewaniem, ale na nic nie ma miejsca , ja wynajmuje jeszcze małe dwu pokojowe mieszkanie , a w tym roku zaczynamy budować dom, tak się ciesze dzieci będą miały swój pokój

reklama
ja niedlugo kończę pracę...jutro biorę wolne...
U mnie w mieszkanku jest bardzo ciepło...mam pozakrecane kaloryfery...a i tak jest ciepło..:)

hopee u mnie tak samo ciepło bardzo w mieszkaniu, i jak odkręcam to tylko wtedy jak mnie jest zimno dziwnie , ja mam mieszkanie środkowe wiec sąsiedzi grzeją ściany nam :) heheh :)
nati zazdroszczę tego domu, moze kiedys sprzedamy nasze mieszkanie i kupi sie dom bo mnie tak strasznie sie marzy wielki taras !!!!!! gdzie mozna by bylo jadać sniadania w lato !!!!ohhh :)

Mnie też się marzy...ale na razie spłacam kredyt za mieszkanie...zostało mi jeszcze 16 lat..sprzedać się nie opłaca, bo mam we frankach...:(
No ale zobaczymy jak nam się wszystko poukłada...na razie mój boryka się z pewnymi problemami...i dopóki nie wyjdzie z tego, to nie będzie dobrze...ale wierzę, że w końcu się uda...:)

Całe szczęście moje mieszkanko ma taras i balkon...może nie są za duże..ale powygrzewać się można...:)
Tylko tak myślę, że przy dziecku to dwa pokoje, w czym jeden otwarty na kuchnie to troche niefajnie...niby prawie 60m2...ale i tak przydałoby się coś zmienić...Nio ale wychodzę z założenia, ze trzeba się cieszyć z tego co się ma...:) Ciasne ale własne...jak to się mówi...

Hopee nie wnikam ale trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze :)
Ehh... my tez spłacały tylko ze nam zostało troszke więcej lat do spłaty :wściekła/y:

a ja z mężusiem mieszkam w malutkim mieszkanku 2 pokojowym...po jego dziadkach...właśnie skończyliśmy remon...więc jestem mega zadowolona....fakt że rodzine M mają wielki dom i górę dla nas...ale my wolimy ciasne ale własne:) i tu jesteśmy szczęśliwi:-)

mamuska- mi się marzy grill przed własnym domkiem, ale jeszcze mi nie zadrość bo na działce tylko trawa hehe:-D
Hoppe- miej hope zobaczysz wszystko się kiedyś ułoży (tak na marginesie to imię mojej córki Nadia to inaczej HOPE nadzieja )
Rabbit ja też wole na razie być na małym wynajętym, niż mieszkać z mamą lub teściową , dla nas lepiej jak się nikt nie wtrąca:-)

Ostatnia edycja:
Nati jak juz bedą fundamenty to potem juz szybko pójdzie !!!!!!!!!!!!:) To ja wpadne kiedys na ten gril do was :p hehe

reklama
Do góry