reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

w bloku nie trzeba się martwić ogrzewaniem, ale na nic nie ma miejsca , ja wynajmuje jeszcze małe dwu pokojowe mieszkanie , a w tym roku zaczynamy budować dom, tak się ciesze dzieci będą miały swój pokój

reklama
ja niedlugo kończę pracę...jutro biorę wolne...
U mnie w mieszkanku jest bardzo ciepło...mam pozakrecane kaloryfery...a i tak jest ciepło..:)

hopee u mnie tak samo ciepło bardzo w mieszkaniu, i jak odkręcam to tylko wtedy jak mnie jest zimno dziwnie , ja mam mieszkanie środkowe wiec sąsiedzi grzeją ściany nam :) heheh :)
nati zazdroszczę tego domu, moze kiedys sprzedamy nasze mieszkanie i kupi sie dom bo mnie tak strasznie sie marzy wielki taras !!!!!! gdzie mozna by bylo jadać sniadania w lato !!!!ohhh :)

Mnie też się marzy...ale na razie spłacam kredyt za mieszkanie...zostało mi jeszcze 16 lat..sprzedać się nie opłaca, bo mam we frankach...:(
No ale zobaczymy jak nam się wszystko poukłada...na razie mój boryka się z pewnymi problemami...i dopóki nie wyjdzie z tego, to nie będzie dobrze...ale wierzę, że w końcu się uda...:)

Całe szczęście moje mieszkanko ma taras i balkon...może nie są za duże..ale powygrzewać się można...:)
Tylko tak myślę, że przy dziecku to dwa pokoje, w czym jeden otwarty na kuchnie to troche niefajnie...niby prawie 60m2...ale i tak przydałoby się coś zmienić...Nio ale wychodzę z założenia, ze trzeba się cieszyć z tego co się ma...:) Ciasne ale własne...jak to się mówi...

Hopee nie wnikam ale trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze :)
Ehh... my tez spłacały tylko ze nam zostało troszke więcej lat do spłaty :wściekła/y:

a ja z mężusiem mieszkam w malutkim mieszkanku 2 pokojowym...po jego dziadkach...właśnie skończyliśmy remon...więc jestem mega zadowolona....fakt że rodzine M mają wielki dom i górę dla nas...ale my wolimy ciasne ale własne:) i tu jesteśmy szczęśliwi:-)

mamuska- mi się marzy grill przed własnym domkiem, ale jeszcze mi nie zadrość bo na działce tylko trawa hehe:-D
Hoppe- miej hope zobaczysz wszystko się kiedyś ułoży (tak na marginesie to imię mojej córki Nadia to inaczej HOPE nadzieja )
Rabbit ja też wole na razie być na małym wynajętym, niż mieszkać z mamą lub teściową , dla nas lepiej jak się nikt nie wtrąca:-)

Ostatnia edycja:
Nati jak juz bedą fundamenty to potem juz szybko pójdzie !!!!!!!!!!!!:) To ja wpadne kiedys na ten gril do was :p hehe

reklama
Do góry