reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

hej Maja...:)

Dasz radę...nie martw się...:) Kiedys kobiety miały po 10-cioro i dawały radę..do tego w polu pracowały..hihi
Żartuję...ale na pewno sobie poradzisz...:)

Lilou tak...jestem po clo...ale owu miałam chyba tylko z jednego pęcherzyka...tak potwierdziło usg...ale jutro sie wszystko okaże...albo jedna silna dzidzia...albo dwie...:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny. jak samopoczucie dzis? ja mam grype i umieram od piatku :( bylam dzis na pierwszym badaniu, z macica i bobem wszystko ok :) usg bede miala robione dopiero za 3 tygodnie.

Zupaogorkowa gratuluję pomyślnej wizyty! I kuruj się kochana! Jakieś leki bierzesz czy tylko naturalne metody?

Hopee dzięki :) Na pewno wszystkie sobie poradzimy :)))

hej mamusie ;)
ja od rana bol glowy :/ oby tylko na tym sie skonczylo !!

czesc dziewczyny, jestem tutaj nowa
trafilam tutaj , poniewaz od kilku dni budze sie kolo 4 rano i w akcie desperacji weszlam na doktora googla :) i wpisalam bezsennosc w ciazy :)

no i tak sie stalo , ze skierowalo mnie na wasza stronke

wiec powiem, ze jestem w 7 tygodniu ciazy
i termin mi wypada na okolo 10 pazdziernika i to bedzie moj pierwszy dzidzius :-)

czesc;) pisz z nami , zawsze to razniej ;) a bezsennosc moze byc , tak samo jak mega sennosc na co cierpi wiekszosc z nas :)

Hej dziewczyny !!
Melduje sie juz dziś !!!
Sorki ale tyle tego jest ze troszke mi zejdzie zanim przeczytam to co naprodukowałyście !!!!!
Ja sie czuje bardzo dobrze, za tydzien ide do lekarza bo mój bedzie miec urlop co prawda mialam isc w 8 tygodniu ale jak pójde w 7 to lepiej bede spokojniejsza przynajmniej!!!!

Witam nowe mamusie !!!!!!!!!!!!

hej ;) napewno sie doczekasz !! chyba najbardziej sie dluzy do tej pierwszej wizyty ...

Ja to samo będę miała jutro...wizytę mam na 16:00...
Ja chyba mam najwcześniej z Was wizytę...bo to będzie 5t2d...ale już cos na pewno będzie widać...:) Choc na serduszko sie nie nastawiam...bo raczej ginka nie ma super sprzętu...:)

moze juz cos bedzie widac skoro masz taka duzo bete ;) tzymam &&&&&&&&&&& za jutro !!

Cześć dziewczyny! jak tam po weekandzie się czujecie , bo ja okropnie , mdłości mnie dopadły i cały czas rozmawiam z muszlą , już mi cała buzia napuchła :wściekła/y:

Witam nowe dziewczyny i gratuluje fasolek

yustynia trzymam mocno &&&&&&&&&&& za wizytę

kurcze wspolczuje wymiotow :( ja sie czuje okropnie , ale nie wymiotuje na szczescie , tylko mam mega mdlosci i juz sama nie wiem co gorsze :/
oby nam przeszlo szybko !! :)

moj maz wstal dzisiaj przywital sie ze mna , pozniej z brzuszkiem i mowi " dziecinko daj odpoczac dzisiaj mamusi , nie badz taki niedobry " hehe chyba widzi jak sie mecze i mu mnie szkoda ....ja nocny marek wczoraj ok 22 poszlam spac :szok: a przespalam caly dzien ...

super zupkaogórkowa że wszystko oki....bardzo się cieszę....aa z tą grypą to uważaj....leż dużo....w cieplutkim łóżeczku...

Maju współczuje ale nie jestes sama, ja mam pobudki od tygodnia o 12 w nocy albo o 3 !!!!!!!!!:szok: Dzis wstał po 2 wyszedł z łózeczka i wskoczył do nas i dalej poszedł spać po godzinie !!!!! Mój był wniebowzięty ze mógł sie do niego przytuli , bo dzis rano juz pojechał do pracy i znów sami do piątku albo soboty !!!!! :( Widze jak on nie może sie nigdy pożegnać z nami, zwłaszcza z małym , rano to on śpi wiec tylko go cmoknie i juz a dzis sie poprzytulał wycałował i zadowolony pojechał !! hehe

Lil Maja leze caly czas w lozku, jem 3 zabki czosnku dziennie, biore wapno i jedna herbata z cytryna. przeczytalam ze mniej wiecej tylko tyle mozna na dobe. a co do lekow to Pamol, zbija goraczke i nie szkodzi dziecku, ale tylko jeszcze dzis moge go brac a poprawy za duzej nie widze. znacie jakies sposoby na ozdrowienie? ja mam dosc swojego samopoczucia. dobrze chociaz ze Moj mi uslugiwal i znosil dzielnie moje humory, bo inaczej przez weekend zwariowalabym w tym lozku

lilou będę musiała go wymienić, a tak mi się podoba
zupaogórkowa-super że masz dobre wieści
Asionek- tez na to liczę, że nam szybko przejdzie, ostatnio miałam do 13 tygodnia

reklama
Dzięki za wsparcie. Oczywiście, że opowiem co i jak po powrocie.
Za Was Wszystkie też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I proszę zero zmartwień, naprawdę, nie stresować się, będzie dobrze bo innej opcji nie ma, ja innej opcji nie dopuszczam, i Wy także nie powinnyście, za nasze pozytywne nastawienie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry