reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Zupaogórkowa to trzymam za Ciebie kciuki kochana! Zdrowiej! Jedną herbatkę tylko można na dobę? Jak coś to pij samą wodę z cytryną i z cukrem - ja tak teraz robię i mniam mniam jest!

Mamuśka doczytałaś? :) To Ty kochana dużo się sama nasiedzisz! Masz jakąś pomoc ze strony rodziny? Bo wiem, że ciężko tak cały dzień samemu wysiedzieć z dzieckiem...

Yustynia tak trzymać! Piękny post!

reklama
Maju- dziewczyny jeszcze podrzuciły pare je postów !!!!! wiec juz wszystko jasne !!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiesz niestety nie mam jakies wielkiej pomocy, ale daje sobie rade, rodzice pracują, tesciowa tez wpada jak ja muszę cos załatwić ogolnie nie narzekam jednynie na samotnośc, ale od października to sie zmieni,:):):):) bedzie następne dziecko to bede miała co robić i nie bede myslec o tym ze mi smutno hehhe

Mamuśka to poproszę o te posty...Bo ja jeden przeczytałam i uważam, że był niesprawiedliwy - ale nie chcę tu tego komentować.

Zupkaogórkowa - czosnek powinien Ci pomóc się wykurować! I ciepłe łożeczko!

Rabbit- zobaczysz na pewno będę dwie fasolki , mojej siostrze lekarz też mówił że fasolka może wchłonąć drugą , ale tak się nie stało :-) za twoje fasolki trzymam mocno &&&&&&

dziewczyny mój suwaczek żyje własnym życiem , nie mam pojęcia czemu , żle pokazuje tygodnie:baffled:

Hoppe- pierwsza ciąże też miałam stymulowaną Clo

moj tez szaleje co kilka dni :/ nie wiem czemu ...

hej dziewczyny. jak samopoczucie dzis? ja mam grype i umieram od piatku :( bylam dzis na pierwszym badaniu, z macica i bobem wszystko ok :) usg bede miala robione dopiero za 3 tygodnie.

super , ze z fasolka wszystko dobrze , a ty sie kuruj !!

Maju współczuje ale nie jestes sama, ja mam pobudki od tygodnia o 12 w nocy albo o 3 !!!!!!!!!:szok: Dzis wstał po 2 wyszedł z łózeczka i wskoczył do nas i dalej poszedł spać po godzinie !!!!! Mój był wniebowzięty ze mógł sie do niego przytuli , bo dzis rano juz pojechał do pracy i znów sami do piątku albo soboty !!!!! :( Widze jak on nie może sie nigdy pożegnać z nami, zwłaszcza z małym , rano to on śpi wiec tylko go cmoknie i juz a dzis sie poprzytulał wycałował i zadowolony pojechał !! hehe

no to maz byl szczesliwy ;) fajnie
ja to podziwiam ciebie i Ole , ze dajecie rade same z maluchami

Lil Maja leze caly czas w lozku, jem 3 zabki czosnku dzie
nnie, biore wapno i jedna herbata z cytryna. przeczytalam ze mniej wiecej tylko tyle mozna na dobe. a co do lekow to Pamol, zbija goraczke i nie szkodzi dziecku, ale tylko jeszcze dzis moge go brac a poprawy za duzej nie widze. znacie jakies sposoby na ozdrowienie? ja mam dosc swojego samopoczucia. dobrze chociaz ze Moj mi uslugiwal i znosil dzielnie moje humory, bo inaczej przez weekend zwariowalabym w tym lozku

syrop z cebuli
czosnek z mlekiem
herbata z cytryna , miodem i sokiem malinowym
tantum verde na gardlo
apap na goraczke
i jak cos mi sie przypomni to napisze ;)

lilou będę musiała go wymienić, a tak mi się podoba
zupaogórkowa-super że masz dobre wieści
Asionek- tez na to liczę, że nam szybko przejdzie, ostatnio miałam do 13 tygodnia

oj nie strasz ... wow do 13 tc ?? to strasznie dlugo jeszcze ............;

nie zapeszajac dzisiaj lepiej , glowa bolala strasznie , ale wypilam kawe z mlekiem i przeszlo !!! nawet mdlosci
a wczoraj nie pilam ... kurcze moze ja musze zaczynac dzien od kawki ??

leze, leze. podnioslam dupe tylko po to zeby isc do lekarza. tylko dzis juz sluzby nie mam :( do pracy poszla

Hej kochane!
Witam w mrozny dzien, ale przynajmniej sloneczny;) Ja tez ju z w pracy, szybciutko nadrobilam i dalej ide pracowac...
Witam nowa mamusie;)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!! Meldujcie sie koniecznie i zdj wstawiajcie!! Ja juz jutro....
Buziole i milego dnia!!

nie wiem czemu. lekarz tak powiedzial. moge pic jedna herbatke z plasterkiem cytryny dziennie. ja zielonych i czarnych nie pije, same owocowki. a syroperek z cebuli wlasnie sobie robie :)

reklama
leze, leze. podnioslam dupe tylko po to zeby isc do lekarza. tylko dzis juz sluzby nie mam :( do pracy poszla
Nio to rzeczywiście ciężko...hihi...wracaj szybko do zdrówka...
Ja czytałam, że owocowe też nie sa za zdrowe...te które mają w składzie kwiat hibiskusa...a wiekszość ma...ale w takim razie chyba tylko o chlebie i wodzie powinnyśmy żyć...bo wszystko inne szkodzi...hihi
Myślę, że w niewielkich ilosciach wszystko można...

Ja dziś mam super nastrój...czuję, że wszystko jest ok...ze na pewno dzidzia rozwija się tak jak powinna...:)

Do góry