reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Rabbit mam nadzieje ze bedą nadal te dwie fasolki, bo lekarz ci mówił ze sie moga połączyć tak ????

reklama
Ja byłam bardzo wcześnie, jak tylko się zorientowałam, że "coś jest na rzeczy" i zaraz pobiegłam, nawet pęcherzyka nie było jeszcze, tylko "taka malusia kropeczka" (termin niemedyczny :)), ale ciąża została potwierdzona. Została przepisana luteina i silniejszy kwas foliowy. Odczekałam przykazane dwa tygodnie, długie dwa tygodnie, i dzisiaj idę zobaczyć, cytuję " w jakim kierunku to się rozwija".

Cześć dziewczyny! jak tam po weekandzie się czujecie , bo ja okropnie , mdłości mnie dopadły i cały czas rozmawiam z muszlą , już mi cała buzia napuchła :wściekła/y:

Witam nowe dziewczyny i gratuluje fasolek

yustynia trzymam mocno &&&&&&&&&&& za wizytę

Ostatnia edycja:
mamuśka....że jedna może zostać wchłonięta...ale ja mam bardzo wysoką bete wiec pewnie są dwie....aaa ta utrata jednego płodu w bliźniakach zdarza się nawet do 16 tygodnia...silniejszy wygrywa.....co ma być to będzie...nic nie mogę na to poradzić....

Hej dziewczyny! Witam nowe mamuśki i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Czekam na relacje! Nie mam siły nadrabiać, bo nocka średnia dziś była i płakać mi się chce z niewyspania. BUZIAKI!

Rabbit mój synuś pierworodny o 4 rano się obudził i sam nie wiedział czego chce. Z godzinę nie spał, a potem to ja już co chwilę się budziłam. Ale spoko dam radę :) Tylko mnie ogarnęła panika jak ja dam radę z dwójką dzieci? A jak Ty się czujesz?

Hej Hopee!

mamuśka....że jedna może zostać wchłonięta...ale ja mam bardzo wysoką bete wiec pewnie są dwie....aaa ta utrata jednego płodu w bliźniakach zdarza się nawet do 16 tygodnia...silniejszy wygrywa.....co ma być to będzie...nic nie mogę na to poradzić....

rabbit wiadomo,ze masz obawy podwójne,będzie dobrze,betkę masz wysoką,wiec dwa bąble siedzą w brzuchu i pewnie żyja w syntezie i jeden drugiemu nic nie zabiera:-D
hoppe miałaś stymulowany Clo?? wiem,że po tym sie zdarzają ciaże bliźniacze, jestem ciekawa czy masz dwa czy jeden pęcherzyk:-)
może uslyszysz serduszko??
yustynia trzymam kciuki za wizyte,potem melduj co i jak:-)

reklama
Rabbit- zobaczysz na pewno będę dwie fasolki , mojej siostrze lekarz też mówił że fasolka może wchłonąć drugą , ale tak się nie stało :-) za twoje fasolki trzymam mocno &&&&&&

dziewczyny mój suwaczek żyje własnym życiem , nie mam pojęcia czemu , żle pokazuje tygodnie:baffled:

Hoppe- pierwsza ciąże też miałam stymulowaną Clo

Ostatnia edycja:
Do góry