reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Hopee, co kalkulator suwaczek to inne wyliczenie, na pewno 7 tydzień, a czy 7 i 2 dni i 1 dzień i 4 dni no cóż...
Zobaczę co USG dzisiaj pokaże.

Ostatnia edycja:
Ja to samo będę miała jutro...wizytę mam na 16:00...
Ja chyba mam najwcześniej z Was wizytę...bo to będzie 5t2d...ale już cos na pewno będzie widać...:) Choc na serduszko sie nie nastawiam...bo raczej ginka nie ma super sprzętu...:)

hopee nie chce cię matwić ale ja byłam też w tym samym dniu na usg i myslałam że już jakąś kropkę będzie widać...a tu tylko pęcherzyki....ale może u mnie jest inaczej przez te bliźnięta....

No to ja dopiero w poniedziałek sie wybieram , wiec teraz jak juz wiem ze ide to dopiero sie bedzie dłużyc :szok:!!!

Ale przynajmniej będę wiedziała, że pęcherzyk jest na swoim miejscu...poza tym, jeżeli mam tylko jedno, to powinno być widać, przy takiej becie...
Okaże sie jutro...:)

Hopee mnie też korciło żeby iść jak najwcześniej, ale postanowiłam trochę przyspieszyć z pracą i umówić się jak już trochę się odrobię. No i zasuwałam tak że teraz nie mam co robić gdzieś tak do połowy tygodnia i tylko myśle i czekam :p.

aa ja w środę.....kurde już bym chciała widzieć te dwa fasolaki...że wszystko z nimi oki....że serducha biją....ale się stresuję....

reklama
Gdzieś czytałam, ze serduszko zaczyna bić gdzieś od 21 dnia od zapłodnienia...ale to tylko na super sprzęcie można zobaczyć...ale skoro w sobotę miałam bedę 3471...to jutro pewnie będzie ok. 8000-10000, wiec coś powinnam już zobaczyć...chociaż kropeczkę...tak bardzo bym chciała...:)

Do góry