reklama
Nikitka25
Fanka BB :)
Ja coś czuję że we srodę do 11 jajko zniosę
Ja wizytę mam dzisiaj i już mnie "nosi", bo miejsca nie potrafię sobie znaleźć, a do 19 daleko.
Ja to samo będę miała jutro...wizytę mam na 16:00...
Ja chyba mam najwcześniej z Was wizytę...bo to będzie 5t2d...ale już cos na pewno będzie widać... Choc na serduszko sie nie nastawiam...bo raczej ginka nie ma super sprzętu...
Ja chyba mam najwcześniej z Was wizytę...bo to będzie 5t2d...ale już cos na pewno będzie widać... Choc na serduszko sie nie nastawiam...bo raczej ginka nie ma super sprzętu...
M
mamuśka23
Gość
No to ja dopiero w poniedziałek sie wybieram , wiec teraz jak juz wiem ze ide to dopiero sie bedzie dłużyc !!!
Nikitka25
Fanka BB :)
Hopee mnie też korciło żeby iść jak najwcześniej, ale postanowiłam trochę przyspieszyć z pracą i umówić się jak już trochę się odrobię. No i zasuwałam tak że teraz nie mam co robić gdzieś tak do połowy tygodnia i tylko myśle i czekam .
reklama
Gdzieś czytałam, ze serduszko zaczyna bić gdzieś od 21 dnia od zapłodnienia...ale to tylko na super sprzęcie można zobaczyć...ale skoro w sobotę miałam bedę 3471...to jutro pewnie będzie ok. 8000-10000, wiec coś powinnam już zobaczyć...chociaż kropeczkę...tak bardzo bym chciała...