reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Tylko, że właśnie ja nie słyszałam, tylko widziałam i zastanawiam się, czy we wczesnej ciąży lekarz nie daje na głośnik?
ja bylam w 6tc i lekarz wlaczyl od razu glosniki i slyszelismy serduszko moze to zalezy od lekarza ?
Dobranocka no ja sie przyznaje bez bicia nie zauwazylam , ale to tylko dlatego , ze padam na ryjek
dobranocka
podwójna październikówka!
Asionek, wierzę - ja dzisiaj wstałam o 12 w południe a zasnęłam wczoraj ok. 22... I wstałam nie dlatego ze dziecko, nie dlatego ze sumeinie mnie ruszyło, albo ze sie wyspałam. Po prostu musieliśmy się zbierać i jechać na obiad do Rodziców... Więc rozumiem :-) Jutro idę na Aktywne Mamy Akademię Johnson&Johnson współorganizowaną przez forum BB - któraś była może w swoim mieście albo wybiera sie we Wrocławiu?
Asionek31
Fanka BB :)
Asionek, wierzę - ja dzisiaj wstałam o 12 w południe a zasnęłam wczoraj ok. 22... I wstałam nie dlatego ze dziecko, nie dlatego ze sumeinie mnie ruszyło, albo ze sie wyspałam. Po prostu musieliśmy się zbierać i jechać na obiad do Rodziców... Więc rozumiem :-) Jutro idę na Aktywne Mamy Akademię Johnson&Johnson współorganizowaną przez forum BB - któraś była może w swoim mieście albo wybiera sie we Wrocławiu?
no ja wstalam przed 9 , ale co z tego jak za niecala h juz bylam znowu spiaca i tak przez caly dzien ...
a co to za program ?? fajnie pewnie cos ciekawego bedzie
Hopee spij dobrze
reklama
K
karolina1978
Gość
No to milej nocki wam zycze,mi jest zle!Przy poprzednich ciazach nie mialam takich jazd.Moze to wiek ma cos z tym wspolnego.DÖ jutra.Wstawiajcie zdjecia na grupie ,bo to fajnie jak sie czyta i mozna do Nika przypiac buzie.