reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

ooo gaszzz.....dziewczyny ale się najadłam....wtrąbiłam całą miseczkę...musli z mleczkiem...mniam.....

reklama
Tylko, że właśnie ja nie słyszałam, tylko widziałam i zastanawiam się, czy we wczesnej ciąży lekarz nie daje na głośnik?

ja bylam w 6tc i lekarz wlaczyl od razu glosniki i slyszelismy serduszko ;) moze to zalezy od lekarza ?

Dobranocka no ja sie przyznaje bez bicia nie zauwazylam , ale to tylko dlatego , ze padam na ryjek :(

Mere ja jestem ciagle glodna, ale szybko sie najadam i przejadam. I tak mam dojsc, patrzac w przyszlosc i widzac zamiast siebie kulke w lustrze;p

Asionek, wierzę - ja dzisiaj wstałam o 12 w południe a zasnęłam wczoraj ok. 22... I wstałam nie dlatego ze dziecko, nie dlatego ze sumeinie mnie ruszyło, albo ze sie wyspałam. Po prostu musieliśmy się zbierać i jechać na obiad do Rodziców... Więc rozumiem :-) Jutro idę na Aktywne Mamy Akademię Johnson&Johnson współorganizowaną przez forum BB - któraś była może w swoim mieście albo wybiera sie we Wrocławiu?

Ja sobie jem serek truskawkowy z musli...:) i zaraz zmykam spać...tak wiec dziewczyny do jutra...Niech dzidzie ładnie rozwijają się podczas snu...

Asionek, wierzę - ja dzisiaj wstałam o 12 w południe a zasnęłam wczoraj ok. 22... I wstałam nie dlatego ze dziecko, nie dlatego ze sumeinie mnie ruszyło, albo ze sie wyspałam. Po prostu musieliśmy się zbierać i jechać na obiad do Rodziców... Więc rozumiem :-) Jutro idę na Aktywne Mamy Akademię Johnson&Johnson współorganizowaną przez forum BB - któraś była może w swoim mieście albo wybiera sie we Wrocławiu?

no ja wstalam przed 9 , ale co z tego jak za niecala h juz bylam znowu spiaca i tak przez caly dzien ...
a co to za program ?? fajnie pewnie cos ciekawego bedzie :)

Hopee spij dobrze :)

oooooo co tu tak cicho????? widzę nie tylko ja śpiochem jestem :-D czyżby juz wszystkie mamuśki spać poszły??? ja mam przypływ energii i własnie ugotowałam potrawkę z kurczaka na jutro :tak:.
miłej nocki dziewczynki!!!

reklama
No to milej nocki wam zycze,mi jest zle!Przy poprzednich ciazach nie mialam takich jazd.Moze to wiek ma cos z tym wspolnego.DÖ jutra.Wstawiajcie zdjecia na grupie ,bo to fajnie jak sie czyta i mozna do Nika przypiac buzie.

Do góry