reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
no wlasnie , trzeba sie nauczyc mierzyc i dobierac odpowiedni stanik ;)

jak bedziesz zdecydowana na powiekszanie to sie odezwij do mnie , bo tez mam w planach ;)
mamy z dziewczynami swoje prywatne , zamkniete forum ;) po tylu latach znajomosci to juz sie znamy jak lyse konie i nie gadamy tylko o cyckach ;) moze bedziesz miala chec dolaczyc i doradzic sie , bo mamy super ekspertki no i mozna sobie poogladac ich piersi juz po operacjach , a jest na co patrzec ;)

Asionek kochana jesteś. Dla mnie to poważny problem, a tu na pewnym wątku zamkniety zwierzyłam sie i co jedna kobieta takie jazdy mi wstawiła, ze szok. Ja nie oczekuje jakiś oklasków czy przytakiwania, ale nie znosze osądów i jak ktos mówi "nigdy bym tego nie zrobiła..." jak ja bym miała biust chociaż średnie B też by nie zrobiła. A tak to jest syty glodnego nie zrozumie nigdy... no chyba, że sie postara.
Ja czytam forum beauty.

tzn.jest-boze jak to nazwac-kieszonka na dziecko i nic poza tym.Ale lekarz rodzinny i ginekolog od razu mi powiedzieli ze to moze byc za wczesnie na zobaczenie czegos.
Nie martw się kochana. jak byłam w pierwszej ciąży to u mnie w 6 tyg też tylko było pęcherzyk widać. Poszłam po tyg i był już zarodek, ale serducha nie było. Po nastepnym tyg widzialm slicznie bijace sereduszko:) Chodziłam tak czeto na wizyty, bo ja od początku plamiłam i lekarz chciał zobaczyć jak się ciąża rozwija.

Asionek kochana jesteś. Dla mnie to poważny problem, a tu na pewnym wątku zamkniety zwierzyłam sie i co jedna kobieta takie jazdy mi wstawiła, ze szok. Ja nie oczekuje jakiś oklasków czy przytakiwania, ale nie znosze osądów i jak ktos mówi "nigdy bym tego nie zrobiła..." jak ja bym miała biust chociaż średnie B też by nie zrobiła. A tak to jest syty glodnego nie zrozumie nigdy... no chyba, że sie postara.
Ja czytam forum beauty.

ja rozumiem , bo mam podobny problem i juz sie boje co bedzie jak skoncze karmic , bo z regoly piersi wygladaja jeszcze gorzej :(
niby nie mam mega kompleksow , ale skoro mozna sobie pomoc to czemu nie ;)
my bylysmy na forum rozowym , ale poszlysmy szybko z tamtad , bo laski niekotre gadaja bzdury , zle doradzaja , a pozniej jest placz , ze biust dalej maly nic nie widac i kasa poszla w bloto :( nie bede sie tutaj na ten temat rozpisywac , bo to nie miejsce , ale trzeba uwazac na lekarzy i na osoby co doradzaja ... takze jakbys chciala daj znac podam ci namiary na forum zebys mogla sie do nas zalogowac i napewno dziewczyny ci doradza zarowno najlepszy implant ( a maja wiedze nie raz wieksza od samych lekarzy ) jak i rozmiar i wybor lekarza co jest najwazniejsze w tym wszystkim ;)
jak cos pisz na PW

jaaa o piersi się nie boję....ale jestem dość dużą dziewcyznką:-) i strzasznie ale to strasznie boję się tego jak będe wyglądać po ciąży....ja czytałam że w bliźniaczej ciąży średnio grubnie się ok 20-30 kg....jeszcze do tego mam tendęcje do rozstępów....bardzo się boję......

Rabbit bedzie dobrze ;) nie zawsze tyle sie tyje , z regoly najwiecej tyja kobiety co sa bardzo chude
wtedy ogrganizm wpierw nadrabia straty , a poznie tyje juz normalnie stad wiecej kg
skoro ty do chudzinek nie nalezysz istnieje bardzo duza szansa , ze przytyjesz nie za wiele ;)
a nawet gdyby to bedziemy pozniej wspolnie walczyc o powrot do dawnych ksztaltow :)

jaaa o piersi się nie boję....ale jestem dość dużą dziewcyznką:-) i strzasznie ale to strasznie boję się tego jak będe wyglądać po ciąży....ja czytałam że w bliźniaczej ciąży średnio grubnie się ok 20-30 kg....jeszcze do tego mam tendęcje do rozstępów....bardzo się boję......

rabbit bedzie dobrze:)
jak przywalisz 30kg to potem zrzucisz,jak bedziesz biegać za urwisami,rozstępy Ci wyjdą?-- noi co z tego,przeciez nie chodzisz z brzuchem na wierzchu? bedziesz tylko pokazywać swojemu m.
ja z jednym dzieckiem przytylam prawie 30kg,geba jak księżyc w pełni,sama siebie nie poznałam na fotkce.
nie martw się o takie "błachoski" bo to naprawde jest pikuś,najważniejsze by dzieci były zdrowe:)

asionek najwięcej tyją te które biorą sobie strasznie do serca regułe "jedź za dwóch" hehe

ja w 1 ciązy biust miałam duzy, potem szybko sapdł razem z moimi kg, moja Milenka od razu była butelkowa. Raz, że studia, dwa niestety należe do kobiet mających odrzut do karmienia piersią. Nie wiem pewnie to tez kwestia psychiki. Na szczescie nie żyjemy w średniowieczu i nikt mnie do niczego nie moze zmusić. Wiem, ze zaraz posypią się na mnie ... hmm niemiłe komentarze, ale nie zamierzam sie nikomu tłumaczyć.

ja w 1 ciązy biust miałam duzy, potem szybko sapdł razem z moimi kg, moja Milenka od razu była butelkowa. Raz, że studia, dwa niestety należe do kobiet mających odrzut do karmienia piersią. Nie wiem pewnie to tez kwestia psychiki. Na szczescie nie żyjemy w średniowieczu i nikt mnie do niczego nie moze zmusić. Wiem, ze zaraz posypią się na mnie ... hmm niemiłe komentarze, ale nie zamierzam sie nikomu tłumaczyć.

mikusia,przybij 5tkę ,bo ja to samo,moja MIlenka też butelkowa:p

reklama
Do góry