M
mamuśka23
Gość
Aga bedzie dobrze, zrobisz następne usg to juz fasolka bedzie jak byk !!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie , trzeba sie nauczyc mierzyc i dobierac odpowiedni stanik
jak bedziesz zdecydowana na powiekszanie to sie odezwij do mnie , bo tez mam w planach
mamy z dziewczynami swoje prywatne , zamkniete forum po tylu latach znajomosci to juz sie znamy jak lyse konie i nie gadamy tylko o cyckach moze bedziesz miala chec dolaczyc i doradzic sie , bo mamy super ekspertki no i mozna sobie poogladac ich piersi juz po operacjach , a jest na co patrzec
Nie martw się kochana. jak byłam w pierwszej ciąży to u mnie w 6 tyg też tylko było pęcherzyk widać. Poszłam po tyg i był już zarodek, ale serducha nie było. Po nastepnym tyg widzialm slicznie bijace sereduszko Chodziłam tak czeto na wizyty, bo ja od początku plamiłam i lekarz chciał zobaczyć jak się ciąża rozwija.tzn.jest-boze jak to nazwac-kieszonka na dziecko i nic poza tym.Ale lekarz rodzinny i ginekolog od razu mi powiedzieli ze to moze byc za wczesnie na zobaczenie czegos.
Asionek kochana jesteś. Dla mnie to poważny problem, a tu na pewnym wątku zamkniety zwierzyłam sie i co jedna kobieta takie jazdy mi wstawiła, ze szok. Ja nie oczekuje jakiś oklasków czy przytakiwania, ale nie znosze osądów i jak ktos mówi "nigdy bym tego nie zrobiła..." jak ja bym miała biust chociaż średnie B też by nie zrobiła. A tak to jest syty glodnego nie zrozumie nigdy... no chyba, że sie postara.
Ja czytam forum beauty.
jaaa o piersi się nie boję....ale jestem dość dużą dziewcyznką:-) i strzasznie ale to strasznie boję się tego jak będe wyglądać po ciąży....ja czytałam że w bliźniaczej ciąży średnio grubnie się ok 20-30 kg....jeszcze do tego mam tendęcje do rozstępów....bardzo się boję......
ja w 1 ciązy biust miałam duzy, potem szybko sapdł razem z moimi kg, moja Milenka od razu była butelkowa. Raz, że studia, dwa niestety należe do kobiet mających odrzut do karmienia piersią. Nie wiem pewnie to tez kwestia psychiki. Na szczescie nie żyjemy w średniowieczu i nikt mnie do niczego nie moze zmusić. Wiem, ze zaraz posypią się na mnie ... hmm niemiłe komentarze, ale nie zamierzam sie nikomu tłumaczyć.