Asionek31
Fanka BB :)
rabbit
asionek najwięcej tyją te które biorą sobie strasznie do serca regułe "jedź za dwóch" hehe
no to tez ale takie kobiety to juz chyba mniejszosc
ja w 1 ciązy biust miałam duzy, potem szybko sapdł razem z moimi kg, moja Milenka od razu była butelkowa. Raz, że studia, dwa niestety należe do kobiet mających odrzut do karmienia piersią. Nie wiem pewnie to tez kwestia psychiki. Na szczescie nie żyjemy w średniowieczu i nikt mnie do niczego nie moze zmusić. Wiem, ze zaraz posypią się na mnie ... hmm niemiłe komentarze, ale nie zamierzam sie nikomu tłumaczyć.
jakie gromy ?? mnie wkurza ten caly nacisk na karmienie piersia , ploozne naciskaja , dziecko jesc nikiedy nie chce , a mama sie tylko stresuje i mleko zanika
nie kazda kobieta chce i moze karmic piersia
u mnie w rodzinie kobiety nie karmia ... raz brak pokarmu , dwa za male piersi i sutki dziecko nie ma za co zlapac , trzy jakies leniwe dzieciaczki rodza sie u nas i nie chca ssac
tak wiec ja sie nie nastawiam , ze bede czy nie bede , bo to juz sie okaze w praniu
do tego nie kazda kobieta to lubi , a jak wiadomo szczesliwa mama = szczesliwe dziecko