reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Mi powiedzial lekarz ze mozna bez problemu;) ale jak wiadomo co lekarz to inna opinia [niektrzy maja jakies ale jak kobieta jest po poronieniu]
ja tez mam 65, ale jak sie nie znalam na dobieraniu obwodu to niektore staniki mialam 75 nawet!!

no wlasnie , trzeba sie nauczyc mierzyc i dobierac odpowiedni stanik ;)

Dziewczyny ja z tych płaskich... niestety:crazy::wściekła/y: Po 1 ciąży po mega schudnięciu 30 kg w 8 mcy z biustu mi nic prawie nie zostało, moze A sie uzbiera jakies marne. Jest tak źle, że po 2 ciazy planuje operacje powiększenia, bo ile można żyć z kompleksami.

Teraz bisut mi się wypelnia i rośnie widze i czuje:-D:-D

Nie utyłam nic, nawet spodnie mi z tyłka spadają:-)

jak bedziesz zdecydowana na powiekszanie to sie odezwij do mnie , bo tez mam w planach ;)
mamy z dziewczynami swoje prywatne , zamkniete forum ;) po tylu latach znajomosci to juz sie znamy jak lyse konie i nie gadamy tylko o cyckach ;) moze bedziesz miala chec dolaczyc i doradzic sie , bo mamy super ekspertki no i mozna sobie poogladac ich piersi juz po operacjach , a jest na co patrzec ;)

reklama
Z tego co wiem lepiej w ciazy nie karmic ,bo moze wywolac skurcze macicy.Ale moze moje informacje sa przestarzale.Ja pamietam ze po urodzeniu ,tak ze dwa dni jak sie zaczela produkcja mleka to o dwa numery mi sie powiekszyly.A skolei ja po blizniakachprzestalam karmic to mi zostalo marne b i to takie flaki ze wygladaly jak dwie skarpety.Ale blizniaki to wyssaly ze mnie kazdy gram tluszczu.Ale teraz po paru latach mam wiecej tluszczyku i biust duzy c i to calkiem niezly.Zregenerowal sie.

no wlasnie , trzeba sie nauczyc mierzyc i dobierac odpowiedni stanik ;)

jak bedziesz zdecydowana na powiekszanie to sie odezwij do mnie , bo tez mam w planach ;)
mamy z dziewczynami swoje prywatne , zamkniete forum ;) po tylu latach znajomosci to juz sie znamy jak lyse konie i nie gadamy tylko o cyckach ;) moze bedziesz miala chec dolaczyc i doradzic sie , bo mamy super ekspertki no i mozna sobie poogladac ich piersi juz po operacjach , a jest na co patrzec ;)
Ja mam zamiar zrobic plastyke brzucha.Jak chcecie adres dobrej kliniki to moge wam chetnie polecic mojego chrzestnego .Jest swietnym specjalista podobno.

Bede musiała pogadac z lekarzem, ale szkoda mi Michasia odstawiać od cycka, jednak ja bedzie trzeba to bede musiała przestac, wszystko dla dobra dziecka

jak to nic nie ma?

ja juz 2 kg do przodu, ale jeszcze sie nie doluje. probuje nie jesc na noc poki co.

tzn.jest-boze jak to nazwac-kieszonka na dziecko i nic poza tym.Ale lekarz rodzinny i ginekolog od razu mi powiedzieli ze to moze byc za wczesnie na zobaczenie czegos.

reklama
Do góry