reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Mi powiedzial lekarz ze mozna bez problemu;) ale jak wiadomo co lekarz to inna opinia [niektrzy maja jakies ale jak kobieta jest po poronieniu]
ja tez mam 65, ale jak sie nie znalam na dobieraniu obwodu to niektore staniki mialam 75 nawet!!

no wlasnie , trzeba sie nauczyc mierzyc i dobierac odpowiedni stanik ;)

Dziewczyny ja z tych płaskich... niestety:crazy::wściekła/y: Po 1 ciąży po mega schudnięciu 30 kg w 8 mcy z biustu mi nic prawie nie zostało, moze A sie uzbiera jakies marne. Jest tak źle, że po 2 ciazy planuje operacje powiększenia, bo ile można żyć z kompleksami.

Teraz bisut mi się wypelnia i rośnie widze i czuje:-D:-D

Nie utyłam nic, nawet spodnie mi z tyłka spadają:-)

jak bedziesz zdecydowana na powiekszanie to sie odezwij do mnie , bo tez mam w planach ;)
mamy z dziewczynami swoje prywatne , zamkniete forum ;) po tylu latach znajomosci to juz sie znamy jak lyse konie i nie gadamy tylko o cyckach ;) moze bedziesz miala chec dolaczyc i doradzic sie , bo mamy super ekspertki no i mozna sobie poogladac ich piersi juz po operacjach , a jest na co patrzec ;)

reklama
Z tego co wiem lepiej w ciazy nie karmic ,bo moze wywolac skurcze macicy.Ale moze moje informacje sa przestarzale.Ja pamietam ze po urodzeniu ,tak ze dwa dni jak sie zaczela produkcja mleka to o dwa numery mi sie powiekszyly.A skolei ja po blizniakachprzestalam karmic to mi zostalo marne b i to takie flaki ze wygladaly jak dwie skarpety.Ale blizniaki to wyssaly ze mnie kazdy gram tluszczu.Ale teraz po paru latach mam wiecej tluszczyku i biust duzy c i to calkiem niezly.Zregenerowal sie.

no wlasnie , trzeba sie nauczyc mierzyc i dobierac odpowiedni stanik ;)

jak bedziesz zdecydowana na powiekszanie to sie odezwij do mnie , bo tez mam w planach ;)
mamy z dziewczynami swoje prywatne , zamkniete forum ;) po tylu latach znajomosci to juz sie znamy jak lyse konie i nie gadamy tylko o cyckach ;) moze bedziesz miala chec dolaczyc i doradzic sie , bo mamy super ekspertki no i mozna sobie poogladac ich piersi juz po operacjach , a jest na co patrzec ;)
Ja mam zamiar zrobic plastyke brzucha.Jak chcecie adres dobrej kliniki to moge wam chetnie polecic mojego chrzestnego .Jest swietnym specjalista podobno.

Bede musiała pogadac z lekarzem, ale szkoda mi Michasia odstawiać od cycka, jednak ja bedzie trzeba to bede musiała przestac, wszystko dla dobra dziecka

jak to nic nie ma?

ja juz 2 kg do przodu, ale jeszcze sie nie doluje. probuje nie jesc na noc poki co.

tzn.jest-boze jak to nazwac-kieszonka na dziecko i nic poza tym.Ale lekarz rodzinny i ginekolog od razu mi powiedzieli ze to moze byc za wczesnie na zobaczenie czegos.

reklama
Do góry