reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja narazie jestem taka ospała ze nie mam siły na nic a mezuś wraca dopiero w poniedziałek z delegacji wiec chyba wtedy sie dowie o ciązy i odrazu bede po wizycie mam nadzieje ze zobacze juz dzidziulka.

reklama
Witam.
zaczne od tego że jestem w ciązy i dopiero zaczynam pisać na forum także dużo jeszcze nie wiem
jak coś zrobie nie tak to z góry przepraszam
postanowiłam sie zalogować aby radośnie przezyć te juz 8 miesięcy.

witaj ;) gratuluje ciezy !!
no i napewno sobie poradzisz :)
a meza sie nie boj w koncu sama sobie nie zmajstrowalas drugiego bobasa ;))

Hej,ja narazie nic nie przytylam,ale tez nie mam apetytu.Jedyna roznica w przyzwyczajeniach jedzeniowych,to slodkie sniadania.Do ej pory nutela itp.mogly dla mnie nie istniec.A przed chwila wrabalam dwa batony.Jak tsk dalej pojdzie to napewno przytyje ja slon.Moja sasiadka jest w 22 tyg.Od paru lat jest wegetarianka,a teraz wsuwa mieso jak ta lala.Mowila mi ze marzy o tatarze ,ale i tak w ciazy nie wolno i sie meczy

hehe usmialam sie z tej kolezanki :) niezla odmiana :)

ja na cukier i slodycze patrzec nie moge , ale ja nigdy nie lubilam slodkiego ;) nawet lodow nie jem , chyba , ze wloskie wlasnej roboty o smaku melona lub kiwi lub cutryny , ale to jdna kulka i wsio

ciesze sie , ze nie jestem sama z tym kibelkiem :)

a do cycatek nie naleze niestety i staniki pasuja stare , no moze troche bardziej sa wypelnione ;)

i tak sie zastanawiam jak ja bede karmic tymi oseskami?? hmmm sa tutaj mamusie z malym biustem , ktory nie za bardzo urusl w ciazy i po porodzie ?? jak sobie dawalyscie rade ??
wszedzie gdzie patrze jak ucza przystawiac dziecko to kobiety maja ogromne piersi i przy takich innaczej sie chyba przystawia niz przy rodzynkach ;))

Witaj olusia - gratuluje :D Mąż pewnie przezyje szok w pierwszym momencie , ale na pewno kocha bardzo waszego synka i nie wyobraża sobie życia bez niego wiec nie ma co sie martwić , bedzie szczęśliwy !!!!!!!!!!!!!!!!! Daj znać jak zareagował :p a kiedy mu powiesz???????????
Ja sobie leżałam i nawet pół godzinki sie przespałam, mały oczywiscie grzeczny w dzień , sam sie bawi itd wiec mogłam sobie pozwolić :)
Ja noszę rozmiar C/D , owszem napuchły mi cyce ale to tylko troszke nie odczuwam tego ze np stanik za mały czy za ciasny bardzo :szok: no i mnie nie bolą !!!!! Czy kogoś nie bolą czy tylko mnie ????????????????????????????

Hehe no troche chuda jestem ale anorektyczka to nie jestem, za bardzo kocham jesc i gadac o jedzeniu no i gotowac;D
Olusia moze ten biust zmaleje jak skonczysz karmic;)
No to super karolina hehe przyjemne uroki ciazy sie objawiaja:-D:-D:-D

Tak myslalam ,ze cos nie tak .BO gdybys mial obwod 65 to bys byla z leksza anorektyczka chyba!:-)Olusia poradzisz sobie tylko wszystko na luzie .!!Dziewczyny przyznam wam sie szczerze ,ze moje libido szaleje.Moj pan maz wniebowziety.

ja mam staniki z obwodem 65 i anorektyczka nie jestem , a nawet sporo mi brakuje ;-)

kurcze ja sie wczoraj zapomnialam zapytac z mezem jak z sexem ?? ale chyba mozna bez problemu ? tylko nie za bardzo szalec ;-)

Mi powiedzial lekarz ze mozna bez problemu;) ale jak wiadomo co lekarz to inna opinia [niektrzy maja jakies ale jak kobieta jest po poronieniu]
ja tez mam 65, ale jak sie nie znalam na dobieraniu obwodu to niektore staniki mialam 75 nawet!!

Dziewczyny ja z tych płaskich... niestety:crazy::wściekła/y: Po 1 ciąży po mega schudnięciu 30 kg w 8 mcy z biustu mi nic prawie nie zostało, moze A sie uzbiera jakies marne. Jest tak źle, że po 2 ciazy planuje operacje powiększenia, bo ile można żyć z kompleksami.

Teraz bisut mi się wypelnia i rośnie widze i czuje:-D:-D

Nie utyłam nic, nawet spodnie mi z tyłka spadają:-)

ASIONEK31 moja kolezanka nie ma dużego biustu w ciazy jej tez nie urósl jakos bardzo a świetnie sobie radzi z karmieniem takze jak lekarz jej powiedział wielkosc nie ma zanczenia
MAMUŚKA23 powiem w poniedziałek przez telefon nie chce bo to zbyt wazna wiadomośc mam nadzieje ze bedzie jak piszesz mnie biust nie boli
a ciekawe jak to jest z karmieniem w ciazy czy bede mogła normalnie karmić do konca.

A co do sexu w poprzedniej ciazy to moze to ze dwa razy robilismy, teraz szaleliśmy no i wyszło :) dziecko

w poniedziałek sie zapytam lekarza jak teraz bedzie

Ostatnia edycja:
ASIONEK31 moja kolezanka nie ma dużego biustu w ciazy jej tez nie urósl jakos bardzo a świetnie sobie radzi z karmieniem takze jak lekarz jej powiedział wielkosc nie ma zanczenia
MAMUŚKA23 powiem w poniedziałek przez telefon nie chce bo to zbyt wazna wiadomośc mam nadzieje ze bedzie jak piszesz mnie biust nie boli
a ciekawe jak to jest z karmieniem w ciazy czy bede mogła normalnie karmić do konca.
Ale to który twój tydzień dokładnie ??????????? Mnie tydzien temu zaczął pobolewać a teraz juz nic !!!!!

reklama
No ciekawe jak z tym karmieniem....
Mnie boli jak nie wiem!!
Ja spadam na obiadek, do wieczora i milego popoludnia!! ;-)

Do góry