reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Ja narazie jestem taka ospała ze nie mam siły na nic a mezuś wraca dopiero w poniedziałek z delegacji wiec chyba wtedy sie dowie o ciązy i odrazu bede po wizycie mam nadzieje ze zobacze juz dzidziulka.

reklama
Witam.
zaczne od tego że jestem w ciązy i dopiero zaczynam pisać na forum także dużo jeszcze nie wiem
jak coś zrobie nie tak to z góry przepraszam
postanowiłam sie zalogować aby radośnie przezyć te juz 8 miesięcy.

witaj ;) gratuluje ciezy !!
no i napewno sobie poradzisz :)
a meza sie nie boj w koncu sama sobie nie zmajstrowalas drugiego bobasa ;))

Hej,ja narazie nic nie przytylam,ale tez nie mam apetytu.Jedyna roznica w przyzwyczajeniach jedzeniowych,to slodkie sniadania.Do ej pory nutela itp.mogly dla mnie nie istniec.A przed chwila wrabalam dwa batony.Jak tsk dalej pojdzie to napewno przytyje ja slon.Moja sasiadka jest w 22 tyg.Od paru lat jest wegetarianka,a teraz wsuwa mieso jak ta lala.Mowila mi ze marzy o tatarze ,ale i tak w ciazy nie wolno i sie meczy

hehe usmialam sie z tej kolezanki :) niezla odmiana :)

ja na cukier i slodycze patrzec nie moge , ale ja nigdy nie lubilam slodkiego ;) nawet lodow nie jem , chyba , ze wloskie wlasnej roboty o smaku melona lub kiwi lub cutryny , ale to jdna kulka i wsio

ciesze sie , ze nie jestem sama z tym kibelkiem :)

a do cycatek nie naleze niestety i staniki pasuja stare , no moze troche bardziej sa wypelnione ;)

i tak sie zastanawiam jak ja bede karmic tymi oseskami?? hmmm sa tutaj mamusie z malym biustem , ktory nie za bardzo urusl w ciazy i po porodzie ?? jak sobie dawalyscie rade ??
wszedzie gdzie patrze jak ucza przystawiac dziecko to kobiety maja ogromne piersi i przy takich innaczej sie chyba przystawia niz przy rodzynkach ;))

Witaj olusia - gratuluje :D Mąż pewnie przezyje szok w pierwszym momencie , ale na pewno kocha bardzo waszego synka i nie wyobraża sobie życia bez niego wiec nie ma co sie martwić , bedzie szczęśliwy !!!!!!!!!!!!!!!!! Daj znać jak zareagował :p a kiedy mu powiesz???????????
Ja sobie leżałam i nawet pół godzinki sie przespałam, mały oczywiscie grzeczny w dzień , sam sie bawi itd wiec mogłam sobie pozwolić :)
Ja noszę rozmiar C/D , owszem napuchły mi cyce ale to tylko troszke nie odczuwam tego ze np stanik za mały czy za ciasny bardzo :szok: no i mnie nie bolą !!!!! Czy kogoś nie bolą czy tylko mnie ????????????????????????????

Hehe no troche chuda jestem ale anorektyczka to nie jestem, za bardzo kocham jesc i gadac o jedzeniu no i gotowac;D
Olusia moze ten biust zmaleje jak skonczysz karmic;)
No to super karolina hehe przyjemne uroki ciazy sie objawiaja:-D:-D:-D

Tak myslalam ,ze cos nie tak .BO gdybys mial obwod 65 to bys byla z leksza anorektyczka chyba!:-)Olusia poradzisz sobie tylko wszystko na luzie .!!Dziewczyny przyznam wam sie szczerze ,ze moje libido szaleje.Moj pan maz wniebowziety.

ja mam staniki z obwodem 65 i anorektyczka nie jestem , a nawet sporo mi brakuje ;-)

kurcze ja sie wczoraj zapomnialam zapytac z mezem jak z sexem ?? ale chyba mozna bez problemu ? tylko nie za bardzo szalec ;-)

Mi powiedzial lekarz ze mozna bez problemu;) ale jak wiadomo co lekarz to inna opinia [niektrzy maja jakies ale jak kobieta jest po poronieniu]
ja tez mam 65, ale jak sie nie znalam na dobieraniu obwodu to niektore staniki mialam 75 nawet!!

Dziewczyny ja z tych płaskich... niestety:crazy::wściekła/y: Po 1 ciąży po mega schudnięciu 30 kg w 8 mcy z biustu mi nic prawie nie zostało, moze A sie uzbiera jakies marne. Jest tak źle, że po 2 ciazy planuje operacje powiększenia, bo ile można żyć z kompleksami.

Teraz bisut mi się wypelnia i rośnie widze i czuje:-D:-D

Nie utyłam nic, nawet spodnie mi z tyłka spadają:-)

ASIONEK31 moja kolezanka nie ma dużego biustu w ciazy jej tez nie urósl jakos bardzo a świetnie sobie radzi z karmieniem takze jak lekarz jej powiedział wielkosc nie ma zanczenia
MAMUŚKA23 powiem w poniedziałek przez telefon nie chce bo to zbyt wazna wiadomośc mam nadzieje ze bedzie jak piszesz mnie biust nie boli
a ciekawe jak to jest z karmieniem w ciazy czy bede mogła normalnie karmić do konca.

A co do sexu w poprzedniej ciazy to moze to ze dwa razy robilismy, teraz szaleliśmy no i wyszło :) dziecko

w poniedziałek sie zapytam lekarza jak teraz bedzie

Ostatnia edycja:
ASIONEK31 moja kolezanka nie ma dużego biustu w ciazy jej tez nie urósl jakos bardzo a świetnie sobie radzi z karmieniem takze jak lekarz jej powiedział wielkosc nie ma zanczenia
MAMUŚKA23 powiem w poniedziałek przez telefon nie chce bo to zbyt wazna wiadomośc mam nadzieje ze bedzie jak piszesz mnie biust nie boli
a ciekawe jak to jest z karmieniem w ciazy czy bede mogła normalnie karmić do konca.
Ale to który twój tydzień dokładnie ??????????? Mnie tydzien temu zaczął pobolewać a teraz juz nic !!!!!

reklama
No ciekawe jak z tym karmieniem....
Mnie boli jak nie wiem!!
Ja spadam na obiadek, do wieczora i milego popoludnia!! ;-)

Do góry