reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Organizm sam wie czego mu brakuje i się domaga, tak mi lekarka, internistka tłumaczyła, zresztą w miarę logiczne to jest. Mój domaga się teraz serków waniliowych i kapusty kiszonej, tylko jak wytłumaczyć to, że domaga się też napoleonek, sernika, nuteli itp??? No chyba nie tym, ze cukru mu brakuje????

ZOSZKA termin mam z tego co sobie obliczyłam na 8.10, test robiłam wczoraj
do lekarza ide w poniedziełk, zapisałam sie dzisiaj
meżowi jeszcze nic nie powiedziałam troszke się boje jego reakcji

NATI/MISIO rożnica bedzie ponad rok wiec mam nadziej ze w przyszłosci dzieci sie bede troche sobą zajmować, ale boje sie jak sobie poradze

Aha, podobnie do mnie! Bedziesz miec mala roznice, ale nasza kolezanka dobranocka bedzie miec jeszcze mniejsza i jest pelna optymizmu takze glowa do gory dasz rade!! A maz sie na pewno ucieszy [ po pierwszych 30sek szoku:-D]

Hej.Ja dopiero teraz mam 5 minut ,bo albo spie albo ktorys z mojej bandy cos chce.Zoszka ja widze ze tu duzo takich cycatych na forum!!jak dobranoska podala swoje wymiary to miszczeka opadla ,a teraz ty!!!Mnie bola cycki zwlaszcza w nocy jak je wypuszcze na wolnosc.W poniedzialek jade kupic specjalny biustonosz ,Bo od drutow bola najbardziej.Witam nowa mamusie.

Mam nadziej bede mu musiała powiedziec jak najszybciej zeby sie tak nie stresować, nigdy nie był za drugim dzieckiem specjalnie planowaliśmy tylko jedno ale chyba sie bedzie musiał jakos przekonac do tego

karolina ja nie taka cycata tylko to rozmiarowka brytyjska, a nie to co w PL, wg PL to ja raczej jestem B lub C tylko ze zaczelam chodzic do kobitki ktora mi dobiera rozmiar na miejscu [brafiterka?] i tam maja brytyjskie....

olusia na pewno sobie poradzisz, ja bm sie cieszyla z drugiego, ja chce minimum miec dwojeczke;)

To i ja sobie troche ponarzekam na biust mam teraz E przed ciązą miałam C i bardzo za nim tęsknie czym jest wiekszy tym są z nim wieksze problemy, mam nadzieje ze juz nie urośnie a wrecz kiedyś mi jakimś cudem zmaleje

reklama
Tak myslalam ,ze cos nie tak .BO gdybys mial obwod 65 to bys byla z leksza anorektyczka chyba!:-)Olusia poradzisz sobie tylko wszystko na luzie .!!Dziewczyny przyznam wam sie szczerze ,ze moje libido szaleje.Moj pan maz wniebowziety.

Do góry