reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

:-)witam się z rana
ale tu ruch i dużo się dzieje:-), narazie muszę się u Was rozeznać. Fajnie, że poruszyłyście temat ubezpieczeń dowiem sie w firmie M jak to jest, moze akurat karencja jest 6 mcy i z tym mamy ubezpieczeniem też się dowiem. O takich rzeczach trzeba myslec zawczasu, ja w 1 ciązy nie miałam nic prócz becikowego, nie pomyslalam o pzu i zusie:rofl2:

Dzisiaj byłam w skarbówce z pitem, z rana o 7.30- nawet w kolejce nie stałam od razu do okienka podeszłam, chyba pogoda odstraszyłam ludzi hihi U nas śnieg i wiatr brrr a jak ślisko szok

W pon podzwonie po ginach, bo bede chodzic na kase no i prywatnie:-). na kase moze jakies skierowania na wyniki dostane zawsze to cos

Miłego dnia Wam życze

reklama
HEJ mikusia :*
Jak masz taką możliwość to sie dowiedz jak to jest z tym ubezpieczeniem, kasa sie zawsze przyda !!! My milismy becikowe i dodatek jeszcze wiec 2 tysiące było i oczywiscie nie wiadomo kiedy sie wszystko wydało !!!!!!!

Rudson ja taka sama pesymistka jak Ty! Przedwczoraj się okazało, że moja szwagierka w 7 tygodniu ciąży dowiedziała się, że ciąża jest pusta! Akurat dla niej to dobrze, bo ona wpadła i nie chciała mieć tego dziecka - ale ja od razu mam panikę w sobie. I jestem zła na siebie, że mam takie głupoty w głowie! Co ma być to będzie - a czemu ma nie być dobrze? BĘDZIE DOBRZE! A co do mdłości to ja już czekam na swoje, bo ciągle się mówi, że mdłości to bardzo dobry objaw ciążowy. A ja mam dopiero 4 tydzień, więc mam nadzieję, że wszystko przede mną. A w poprzedniej ciąży też tak dopiero 6-7 tydzień się zaczęło, więc czym ja się cholerka martwię...

Rudson to fakt :) Trzymam kciuki za Twoją wizytę i dawaj zaraz potem znać co i jak :)) ale już masz piękną ciążę! 7 tygodni! Mi się wydaje to tak daleko jeszcze! Hehe :)))

No i ja teraz nie wiem kiedy do tego lekarza iśc !! Tzn nie teraz ale czy w 7 czy w 8 tygodniu , bo juz bym chciała wiedziec czy wszystko ok , ale pewnie poczekam do tego 8 tygodnia i pójde ok 7 marca !! Pewnie bedzie tak ze ostatnia zrobie to usg !!!!!!!!!
Rudson napisz jak po USG bedziesz !!! I wstawiaj fotkę fasolki, bo aż sie miło robi jak sie patrzy na takie zdjęcia !!!!!!

lil_ maja to chyba jesteśmy na tym samym etapie ciąży, ja w/g miesiaczki (ostatnia 18 stycz, cykle 27-28 dni) tez mam 4 tydzień, a w/g zapłodnienia leci 3 ci. Z kalkulatorów porodowych z netu terminy mam od 23 paźdz do 27 paźdz, ciekwe co gin powie. hehe Córke urodz ponad 2 tyg po terminie, więc moge zostać październikową listopadówką.

Mikusia ja OM miałam 19 stycznia to rzeczywiście podobnie :) A Maciusia urodziłam 3 tygodnie przed terminem :) Więc i tak wypadłby październik :)))

jestem i ja ;) juz zwarta i gotowa :)
u nas ladnie , ale straszny wiatr wieje , bleee nie lubie waitru :/

widze humorki dobre od rana :) fajnie
ja wstalam i juz bylo mi niedobrze i do tego glowa bolala :( wypilam mleko z kawa i troche lepiej jest , ale boje sie zeby mnie w gabinecie nie zemdlilo ...

jak wroce dam znac co i jak .... mam nadzieje , ze wszystko dobrze !!!!!!!!!!!!!

Dzień doberk! jak się czujecie dziś ? u mnie za oknem brzydko, ale ja nawet w dobrym humorze bo zobaczę dziś fasolkę .
Rudson, Hopee- miłej pracy tylko się nie przemęczajcie!
agadaria- dobrze że córcia się lepiej czuje
mamuśka- widzisz w końcu się wyspałas
Paulinka- ja od pierwszych dni można jestem tego przykładem
mnie wczoraj złapały lekkie nudności :wściekła/y:

oooo jestesmy w tym samym tc i tez widze do gina idziesz dzisiaj ;) trzymam &&&&&&&&&&&& !!!

Rudson ja taka sama pesymistka jak Ty! Przedwczoraj się okazało, że moja szwagierka w 7 tygodniu ciąży dowiedziała się, że ciąża jest pusta! Akurat dla niej to dobrze, bo ona wpadła i nie chciała mieć tego dziecka - ale ja od razu mam panikę w sobie. I jestem zła na siebie, że mam takie głupoty w głowie! Co ma być to będzie - a czemu ma nie być dobrze? BĘDZIE DOBRZE! A co do mdłości to ja już czekam na swoje, bo ciągle się mówi, że mdłości to bardzo dobry objaw ciążowy. A ja mam dopiero 4 tydzień, więc mam nadzieję, że wszystko przede mną. A w poprzedniej ciąży też tak dopiero 6-7 tydzień się zaczęło, więc czym ja się cholerka martwię...

ja jakos od 3 dni mam mdlosci , wczesniej cisza i dobre samopoczucie , wiec jeszcze wszystko przed toba , ale lepiej zebys ich nie miala , bo to nic przyjemnego ;)

Hopee ja tez sie strasznie mecze ... wczoraj wolnym krokiem szlam i tak sie zmeczylam , ze myslalam , ze mi serce z piersi wyskoczy :/ az mi sie slabo zrobilo
zapytam sie o to gina , bo nawet jak leze serce bardzo mocno i szybko bije , az je slysze

Mamuska widze humorek dobry i wyspana jestes fajnie ;)

Mikusia szybko sie wdrozysz ;)

mam tyle pytan do gina , ze pewnie cos zapomne , moglam sobie zapisac hehe

oki zbieram sie powoli , do uslyszenia :)

reklama
Do góry