reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
nie wiem sama czy będę robić ten test papp-a w pierwszej ciąży nie robiłam, bo stwierdziłam że nie ma sensu co ma być to będzie i nic to nie zmieni , ale teraz nie wiem

ja uciekam miłego wieczora papa

jejku ja mnie mdli caly dzien :( na jedzenie patrzec nie moge nawet picie na mnie zle dziala :(
mam nadzieje , ze to dzisiaj taki zly dzien tylko , a nie bede sie meczyc przez nastepne 2 miesiace :/

nie wiem jakie badania bede robic , napewno to USG miedzy 11 a 13tc z dokladnymi pomiarami ...

Cześć dziewczyny,

ja ostatnio nie wymiotuję, mdli mnie rano... ale piersi nadal bolą więc wiem że didi się trzyma:)

Dziś byłam na pobraniu krwi, morfologia i grupa itp i baba nie mogła się wkłuć i mnie teraz ręka napierdziela ;/ jutro będzie siniak ehhh ;/ dobrze że lewa

Ja miałam dzisiaj taki zblazowany dzień, niby głodna niby niedobrze, z jedzeniem też różnie:sorry2:
Mam nadzieję, że to tak dzisiaj tylko, bo jutro idę do pracy i nie chcę przeżywać tego podczas nauczania;-)

Cześć dziewczyny,

ja ostatnio nie wymiotuję, mdli mnie rano... ale piersi nadal bolą więc wiem że didi się trzyma:)

Dziś byłam na pobraniu krwi, morfologia i grupa itp i baba nie mogła się wkłuć i mnie teraz ręka napierdziela ;/ jutro będzie siniak ehhh ;/ dobrze że lewa

oj ja dzisiaj nie mam za dobrego dnia :(

a krew jak mi maja pobierac to jest masakra , bo ja nie mam zyl widocznych wogole i pielegniarki zawsze szukaja , zmieniaja rece ( moje oczywiscie ) , a i tak zdarza sie , ze np. zlamie igle lub inne kwiatki , a lapa pozniej cala w siniakach jak jakis narkoman :/

o rany!! Współczuję...ja mam doskonale widoczne żyły u obu rąk, więc nigdy z tym nie miałam problemów.

niestety i ja mam zawsze problem z zyłami :wściekła/y: zawsze pielegniarki jęczą jak widza ze nie maja z czego pobrac a przy porodzie to juz w ogóle, wkuwały sie 8 razy i na obydwu ręcach miałam siniaki masakryczne, w koncu wkuły sie w dłoń !!!!!!!!!!!

Nie mam natchnienia dzis do pisania, podczytuje Was dzis wiecej niz pisze !!!!!!!!
poza tym bede zaraz małego kłasc i sama tez zreszta w kimono , bo nic nie wiadomo a moze znów bede miec o 3 pobudkę :wściekła/y:

Ja idę oglądać serial z mężem - to nasz rytuał:) i chyba też pójdę wcześnie spać, bo jutro na 7 do pracy, więc trzymajcie się, papa:)

reklama
Ja byłam pomarznąć troszkę z psinka na dworze i zmykam dalej spać...
U mnie żyły są mega widoczne...do wyboru i koloru...:)
Dobrej nocki mamusie...

Do góry