reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
nie wiem sama czy będę robić ten test papp-a w pierwszej ciąży nie robiłam, bo stwierdziłam że nie ma sensu co ma być to będzie i nic to nie zmieni , ale teraz nie wiem

ja uciekam miłego wieczora papa

jejku ja mnie mdli caly dzien :( na jedzenie patrzec nie moge nawet picie na mnie zle dziala :(
mam nadzieje , ze to dzisiaj taki zly dzien tylko , a nie bede sie meczyc przez nastepne 2 miesiace :/

nie wiem jakie badania bede robic , napewno to USG miedzy 11 a 13tc z dokladnymi pomiarami ...

Cześć dziewczyny,

ja ostatnio nie wymiotuję, mdli mnie rano... ale piersi nadal bolą więc wiem że didi się trzyma:)

Dziś byłam na pobraniu krwi, morfologia i grupa itp i baba nie mogła się wkłuć i mnie teraz ręka napierdziela ;/ jutro będzie siniak ehhh ;/ dobrze że lewa

Ja miałam dzisiaj taki zblazowany dzień, niby głodna niby niedobrze, z jedzeniem też różnie:sorry2:
Mam nadzieję, że to tak dzisiaj tylko, bo jutro idę do pracy i nie chcę przeżywać tego podczas nauczania;-)

Cześć dziewczyny,

ja ostatnio nie wymiotuję, mdli mnie rano... ale piersi nadal bolą więc wiem że didi się trzyma:)

Dziś byłam na pobraniu krwi, morfologia i grupa itp i baba nie mogła się wkłuć i mnie teraz ręka napierdziela ;/ jutro będzie siniak ehhh ;/ dobrze że lewa

oj ja dzisiaj nie mam za dobrego dnia :(

a krew jak mi maja pobierac to jest masakra , bo ja nie mam zyl widocznych wogole i pielegniarki zawsze szukaja , zmieniaja rece ( moje oczywiscie ) , a i tak zdarza sie , ze np. zlamie igle lub inne kwiatki , a lapa pozniej cala w siniakach jak jakis narkoman :/

o rany!! Współczuję...ja mam doskonale widoczne żyły u obu rąk, więc nigdy z tym nie miałam problemów.

niestety i ja mam zawsze problem z zyłami :wściekła/y: zawsze pielegniarki jęczą jak widza ze nie maja z czego pobrac a przy porodzie to juz w ogóle, wkuwały sie 8 razy i na obydwu ręcach miałam siniaki masakryczne, w koncu wkuły sie w dłoń !!!!!!!!!!!

Nie mam natchnienia dzis do pisania, podczytuje Was dzis wiecej niz pisze !!!!!!!!
poza tym bede zaraz małego kłasc i sama tez zreszta w kimono , bo nic nie wiadomo a moze znów bede miec o 3 pobudkę :wściekła/y:

Ja idę oglądać serial z mężem - to nasz rytuał:) i chyba też pójdę wcześnie spać, bo jutro na 7 do pracy, więc trzymajcie się, papa:)

reklama
Ja byłam pomarznąć troszkę z psinka na dworze i zmykam dalej spać...
U mnie żyły są mega widoczne...do wyboru i koloru...:)
Dobrej nocki mamusie...

Do góry