reklama
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
nie wiem sama czy będę robić ten test papp-a w pierwszej ciąży nie robiłam, bo stwierdziłam że nie ma sensu co ma być to będzie i nic to nie zmieni , ale teraz nie wiem
ja uciekam miłego wieczora papa
ja uciekam miłego wieczora papa
Asionek31
Fanka BB :)
jejku ja mnie mdli caly dzien na jedzenie patrzec nie moge nawet picie na mnie zle dziala
mam nadzieje , ze to dzisiaj taki zly dzien tylko , a nie bede sie meczyc przez nastepne 2 miesiace :/
nie wiem jakie badania bede robic , napewno to USG miedzy 11 a 13tc z dokladnymi pomiarami ...
mam nadzieje , ze to dzisiaj taki zly dzien tylko , a nie bede sie meczyc przez nastepne 2 miesiace :/
nie wiem jakie badania bede robic , napewno to USG miedzy 11 a 13tc z dokladnymi pomiarami ...
elifit
Moderatorka
Cześć dziewczyny,
ja ostatnio nie wymiotuję, mdli mnie rano... ale piersi nadal bolą więc wiem że didi się trzyma
Dziś byłam na pobraniu krwi, morfologia i grupa itp i baba nie mogła się wkłuć i mnie teraz ręka napierdziela ;/ jutro będzie siniak ehhh ;/ dobrze że lewa
ja ostatnio nie wymiotuję, mdli mnie rano... ale piersi nadal bolą więc wiem że didi się trzyma
Dziś byłam na pobraniu krwi, morfologia i grupa itp i baba nie mogła się wkłuć i mnie teraz ręka napierdziela ;/ jutro będzie siniak ehhh ;/ dobrze że lewa
Asionek31
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
oj ja dzisiaj nie mam za dobrego dnia
a krew jak mi maja pobierac to jest masakra , bo ja nie mam zyl widocznych wogole i pielegniarki zawsze szukaja , zmieniaja rece ( moje oczywiscie ) , a i tak zdarza sie , ze np. zlamie igle lub inne kwiatki , a lapa pozniej cala w siniakach jak jakis narkoman :/
M
mamuśka23
Gość
niestety i ja mam zawsze problem z zyłami zawsze pielegniarki jęczą jak widza ze nie maja z czego pobrac a przy porodzie to juz w ogóle, wkuwały sie 8 razy i na obydwu ręcach miałam siniaki masakryczne, w koncu wkuły sie w dłoń !!!!!!!!!!!
Nie mam natchnienia dzis do pisania, podczytuje Was dzis wiecej niz pisze !!!!!!!!
poza tym bede zaraz małego kłasc i sama tez zreszta w kimono , bo nic nie wiadomo a moze znów bede miec o 3 pobudkę
Nie mam natchnienia dzis do pisania, podczytuje Was dzis wiecej niz pisze !!!!!!!!
poza tym bede zaraz małego kłasc i sama tez zreszta w kimono , bo nic nie wiadomo a moze znów bede miec o 3 pobudkę
reklama