reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

myslalam ze bede pierwsza dzisiaj!ja tez was witam, nocka mi minela na martwieniu sie , gdyz bardzo kaszle i boli mnie przez to brzuch,martwie sie czy nie zaszkodzi to malenstwu, nie daje sobie rady z tym cholernym kaszlem.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się porankowo

Dziś ciężki poranek - wyobraźcie sobie prowadzić odprawę z pracownikami z myślą jedyną o próbie powstrzymania wymiotów :szok::szok:...ale dałam radę...wszyscy "odprawieni" robotają a ja zaszyłam się u siebie udając że mam pilną robotę i że nie można mi przeszkadzać ;-)

Wczoraj popołudniu miałam okropaśne mdłości, aż po cioteczkę zadzwoniłam aby się Domelem zajęła :baffled:...poza tym kobity nie moge lodówki otwierać :baffled: Dziś nawet w łazience czułam zapach lodówki jak M ją otworzył

Betę odebrałam - śluczniutka 58300 :tak:

Nati,ja mowie ze jestem w siodmym:), ale moze niepoprawnie.Szesc jest ukonczone(tak liczy lekarz).Lekarz Ci powie,ze w 6,Ty ze w 7

w 7 będziesz jak go zaczniesz :tak:

ja zobaczyłam serduszko w 5t4d więc może Ty też już zobaczysz :-)

Ja w pierwszej ciąży widziałam serduszko w 6 tyg. ale tętno było bardzo niskie i lekarz był sceptyczny czy ciąża sie utrzyma....a Domel chłop jak dąb :tak:...ale faktycznie ma wadę wrodzoną serca.:zawstydzona/y:

Przy każdej kolejnej wizycie miłam podsłuch serducha robiony

bardzo dużo zależy od samego sprzętu, którym dysponuje lekarz - może w innym miejscu też bym niczego nie zobaczyła

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja idę oglądać serial z mężem - to nasz rytuał:) i chyba też pójdę wcześnie spać, bo jutro na 7 do pracy, więc trzymajcie się, papa:)

Ja kurcze od paru dni obiecuję sobie że uśpię DOmela i "Na Wspólnej" cyknę...no i usypiam z małym :baffled:

Mnie kobitki gin wypatrzył córę w 1 ciąży - radości było od razy różowe sukieneczki pokupowane, bodziaki itp. Wszyscy wiedzieli że kobitka :-D....a tu na USG połówkowym pani pyta czy chcemy zanć płeć a mąż no my wiemy że córa a ona na to "no jakby kobiety się rodziły z takimi interesami to byłby problem" a on spanikowany "że co chora?????????" a my obie w śmiech.

W pracy było mi głupio prostować więc kupiłam body z nadrukiem "I/m not a girl" i położyłam na biurku :-D uśmieszki były ale nikt nie komentował

Witajcie z rana...
Rudson super, ze betka ładnie przyrasta...ja też dziś zrobiłam...ginka kazała na koniec tygodnia lub w poniedziałek przed wizytą...a ja już nie mogłam wytrzymać i zrobiłam dzisiaj...w sobote też pójdę...zobaczę, czy ładnie przyrasta...:)

aga ja też mam delikatny kaszel...nie martw sie...macica dobrze chroni Twoje maleństwo...

Ja już w pracy...w nocy znowu latałam na siusiu, więc nie wyspałam sie zbyt dobrze...ale wszelkie niedogodnosci zniosę dla dzidzi...:)

Miłego dnia Kochane...

Hej dziewczyny !!!!
Oczywiscie pobudka nie o 3 ale o 4 tym razem :( Moje dziecko postanowiło ze sobie pozwiedza mieszkanie w nocy, wiec tak chodził po ciemku :szok: usnął po 6 na szczęście wiec godzine jeszcze pospaliśmy !!!!!!!!!!!!!!!!
Rudson uśmiałam sie jak nie wiem z Twojego męża hahhaa, !!!!!!!! No ale fajnie wybrnęłaś z sytuacji ze bedzie jednak synek :D hehe :):):):)

Cyce mnie dzis nie bolą juz:szok: dziwne !!! spodziewałam sie ze bedą boleć coraz bardziej a tu cisza !!!!!!!!!!!!!
Aga zdrówka dla Ciebie :p:p:p:p:"**:*:*:*
Monika ranny ptaszek z Ciebie współczuje tego wstawania w nocy !!!
Hopee miłego dnia w pracy :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamuska juz poprawilam moj post, nie uzywam polskich znakow bo takowych nie mam i dlatego czasem moje wypowiedzi moga byc inaczej odczytywane, to ja bardzo kaszle.

No własnie ja dopiero napisałam w poscie pierwszym ze mnie wczoraj bolały a dzis juz nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Widze ze jeszcze zaspana jestes ;P i nie czytasz postów dokłądnie :p

Witam się z rana wyspana, miałam przed chwilą mały krwotok z nosa :szok:
monia-obyś się szybko pozbyła tego zapalenia, powodzenia na egzaminie!!!
Witam Cie aga2323-gratuluje fasolki, może zadzwoń sobie do lekarza i spytaj sie czy możesz coś brać, mnie też kaszle i łykam flegamine w tabletkach.
Rudson- biedulko męczą Cię te mdłości okropnie, niedługo przejdą!!
mamuska-ładnie Ci Jasio pobudki rano robi;-)
Hopee-miłej pracy, dobrze że jestem na L4 bo tak zimno za oknem

miłego dnia

reklama
Nati dla mnie to w cale nie jest rano ale jeszcze noc koszmar !!!!!!!!!! Ale w koncu muszę sie pomalutku przyzwyczajac do wstawania znów w nocy !!!tylko ze to juz taki wielki chłop a cos mu sie przestawia w tej główce !!!! Muszę chyba dzis go na dwór zabrac nawet na 10 minut zeby złapał powietrza świezego !!!! Moze sen bedzie lepszy !!!!!Juz nie wiem sama co zrobić zeby sie nie wybudzał !!

Do góry