agadaria
Fanka BB :)
Monika,spokojnie-w pierwszej ciazy nie ma konfliktu serologicznego.Macie-tak jak i ja z mezem-niezgodnosc serologiczna.Konflikt moze byc przy kazdej nastepnej ciazy-czyli tak jak teraz u mnie.Po porodzie chyba 24h dostalam immunoglobuline,by zapobiec konfliktowi w nastepnej ciazy.I u ciebie tez tak bedzie,pokluja nam dupcie i tyle.Powiedz tylko swojemu lekarzowi o niezgodnosci i bedziesz miala robione badania z odczynnikiem Coombse'a na stwierdzenie przeciwcial.a ja nie wiem jak to z moim porodem bedzie, bo tak sie zlozylo ze mialam 2 przeszczepy rogowek i pamietam jak lekarz mi zapowiedzial,ze z takimi oczami to ja napewno rodzic silami natury nie bede..ale zobaczymy co tutaj osadza lekarze. Poza tym mamy konflikt serologiczny bo ja rh-, co jeszcze... pomimo rozpoczetej akcji od paru dni spijania soku 100% z zurawiny, moje male niesympatyczne odczucia przy oddawaniu moczu poglebily sie i po ranny wynikach juz wiem, ze mam zapalenie,ale jakie? dowiem sie jutro (tzn jakie bakteria) i wtedy sluzba zdrowia bedzie dzialac.
ugotowalam sobie gar zupy jarzynowej z ryba i an pocieszenie walnelam tala lyzke smietany,ze juz czuje jak tyje
tyle o mnie
Glowa do gory,bedzie dobrze!!!!!
Hopee,w niektorych szpitalach po cc w zewnatrzoponowym tez daja dzidzie na brzuszek
Nati,ja mowie ze jestem w siodmym