reklama
K
karolina1978
Gość
Dzien Doberek wszystkim ,odkad powiedzialam dziecia ,ze mam w brzuchu fasolke ,zaden nie przychodzi do mnie w nocy!!!!!!!!!!!Niestety mam wrazliwy sen i teraz budzi mnie chrapanie mojego pana.Nie pomagaszturchanie ani zatykanie nosa.On sie czasami zastanawia odczego ma siniaki!!;-)
M
mamuśka23
Gość
Maja wszystko wskazuje na to ze bedzie dobrze, i fasolka bedzie pięknie rosnąć
Hej hopee:*mmm, sama bym sie napiła kefirku
Rudson witaj :*
Karolina współczuje tego chrapania Twojego !!!!!!! Mój tez chrapie ale jak jest chory a mnie bierze szlak bo spać nie mogę,
Hej hopee:*mmm, sama bym sie napiła kefirku
Rudson witaj :*
Karolina współczuje tego chrapania Twojego !!!!!!! Mój tez chrapie ale jak jest chory a mnie bierze szlak bo spać nie mogę,
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Hopee! Mamy tę samą tempkę ))
Mi z dnia na dzień rośnie...ale pewnie już na tym poziomie zostanie...no bo ileż można mieć...
Mój też chrapie, ale zwykle jeździ na nocki wiec mogę się wysypiać...no tylko czasem mój piesio szczeka...ale już się przyzwyczaiłam...gorzej jak maleństwo będzie...trzeba go oduczyć...
Rudson
Mamy październikowe 2007
Juz zawitałam na grupę
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Cześć Dziewczyny
Dzisiaj wstałam z bólem brzucha Wizytę u lekarza mam w czwartek.Zobaczymy jak się ma fasolka Może zobaczymy coś więcej niż kropkę.W Gdyni dzisiaj pięknie świeci słoneczko
Nudności dalej mnie trzymają.Wczoraj byliśmy w kinie mąż kupił mi największy karmelowy popcorn,ale zjadłam kilka i na tym koniec
Miłego dnia
Dzisiaj wstałam z bólem brzucha Wizytę u lekarza mam w czwartek.Zobaczymy jak się ma fasolka Może zobaczymy coś więcej niż kropkę.W Gdyni dzisiaj pięknie świeci słoneczko
Nudności dalej mnie trzymają.Wczoraj byliśmy w kinie mąż kupił mi największy karmelowy popcorn,ale zjadłam kilka i na tym koniec
Miłego dnia
K
karolina1978
Gość
Nie mam ochoty na nic co mam w lodowce.Chyba pojde do sklepu moze mi sie cos zachce.Narazie nic nie przytylam nie dziwota,jak nie mam apetytu.A pisalam wam wczoraj ,ze moja kuzynka pojechala rodzic.Nic z tego odeslali ja do domu bo nie ma rozwarcia,alarm w rodzinie odwolany.
M
mamuśka23
Gość
Rudson zdjęcia świetne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolej na następne dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!
Kolej na następne dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Ja postaram się wrzucić cos wieczorem, o ile nie zasnę... ...na kompie firmowym nie mam zdjeć...
Dziewczyny ale jestem dzisiaj bez sił...normalnie spałabym przez cały dzień....nie wiem, jak wytrzymam w pracy...i do tego podbrzusze dokucza mi bardziej niz wczoraj...niby delikatnie, ale i tak czuję...
Dziewczyny ale jestem dzisiaj bez sił...normalnie spałabym przez cały dzień....nie wiem, jak wytrzymam w pracy...i do tego podbrzusze dokucza mi bardziej niz wczoraj...niby delikatnie, ale i tak czuję...
Ostatnia edycja: