reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Dzien Doberek wszystkim ,odkad powiedzialam dziecia ,ze mam w brzuchu fasolke ,zaden nie przychodzi do mnie w nocy!!!!!!!!!!!Niestety mam wrazliwy sen i teraz budzi mnie chrapanie mojego pana.Nie pomagaszturchanie ani zatykanie nosa.On sie czasami zastanawia odczego ma siniaki!!;-)

Maja wszystko wskazuje na to ze bedzie dobrze, i fasolka bedzie pięknie rosnąć :)
Hej hopee:*mmm, sama bym sie napiła kefirku :)
Rudson witaj :*
Karolina współczuje tego chrapania Twojego !!!!!!! Mój tez chrapie ale jak jest chory a mnie bierze szlak bo spać nie mogę,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Hopee! Mamy tę samą tempkę :)))

Mi z dnia na dzień rośnie...ale pewnie już na tym poziomie zostanie...no bo ileż można mieć...:)

Mój też chrapie, ale zwykle jeździ na nocki wiec mogę się wysypiać...no tylko czasem mój piesio szczeka...ale już się przyzwyczaiłam...gorzej jak maleństwo będzie...trzeba go oduczyć...

Cześć Dziewczyny

Dzisiaj wstałam z bólem brzucha :( Wizytę u lekarza mam w czwartek.Zobaczymy jak się ma fasolka :) Może zobaczymy coś więcej niż kropkę.W Gdyni dzisiaj pięknie świeci słoneczko

Nudności dalej mnie trzymają.Wczoraj byliśmy w kinie mąż kupił mi największy karmelowy popcorn,ale zjadłam kilka i na tym koniec :(
Miłego dnia

Nie mam ochoty na nic co mam w lodowce.Chyba pojde do sklepu moze mi sie cos zachce.Narazie nic nie przytylam nie dziwota,jak nie mam apetytu.A pisalam wam wczoraj ,ze moja kuzynka pojechala rodzic.Nic z tego odeslali ja do domu bo nie ma rozwarcia,alarm w rodzinie odwolany.

reklama
Ja postaram się wrzucić cos wieczorem, o ile nie zasnę...:p ...na kompie firmowym nie mam zdjeć...

Dziewczyny ale jestem dzisiaj bez sił...normalnie spałabym przez cały dzień....nie wiem, jak wytrzymam w pracy...i do tego podbrzusze dokucza mi bardziej niz wczoraj...niby delikatnie, ale i tak czuję...

Ostatnia edycja:
Do góry