reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Dzien Doberek wszystkim ,odkad powiedzialam dziecia ,ze mam w brzuchu fasolke ,zaden nie przychodzi do mnie w nocy!!!!!!!!!!!Niestety mam wrazliwy sen i teraz budzi mnie chrapanie mojego pana.Nie pomagaszturchanie ani zatykanie nosa.On sie czasami zastanawia odczego ma siniaki!!;-)

Maja wszystko wskazuje na to ze bedzie dobrze, i fasolka bedzie pięknie rosnąć :)
Hej hopee:*mmm, sama bym sie napiła kefirku :)
Rudson witaj :*
Karolina współczuje tego chrapania Twojego !!!!!!! Mój tez chrapie ale jak jest chory a mnie bierze szlak bo spać nie mogę,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Hopee! Mamy tę samą tempkę :)))

Mi z dnia na dzień rośnie...ale pewnie już na tym poziomie zostanie...no bo ileż można mieć...:)

Mój też chrapie, ale zwykle jeździ na nocki wiec mogę się wysypiać...no tylko czasem mój piesio szczeka...ale już się przyzwyczaiłam...gorzej jak maleństwo będzie...trzeba go oduczyć...

Cześć Dziewczyny

Dzisiaj wstałam z bólem brzucha :( Wizytę u lekarza mam w czwartek.Zobaczymy jak się ma fasolka :) Może zobaczymy coś więcej niż kropkę.W Gdyni dzisiaj pięknie świeci słoneczko

Nudności dalej mnie trzymają.Wczoraj byliśmy w kinie mąż kupił mi największy karmelowy popcorn,ale zjadłam kilka i na tym koniec :(
Miłego dnia

Nie mam ochoty na nic co mam w lodowce.Chyba pojde do sklepu moze mi sie cos zachce.Narazie nic nie przytylam nie dziwota,jak nie mam apetytu.A pisalam wam wczoraj ,ze moja kuzynka pojechala rodzic.Nic z tego odeslali ja do domu bo nie ma rozwarcia,alarm w rodzinie odwolany.

reklama
Ja postaram się wrzucić cos wieczorem, o ile nie zasnę...:p ...na kompie firmowym nie mam zdjeć...

Dziewczyny ale jestem dzisiaj bez sił...normalnie spałabym przez cały dzień....nie wiem, jak wytrzymam w pracy...i do tego podbrzusze dokucza mi bardziej niz wczoraj...niby delikatnie, ale i tak czuję...

Ostatnia edycja:
Do góry