reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Ja tez wspominam poród bardzo dobrze , niecałe 4 godziny i było po wszystkim, tzn potem juz krwotok ale mialam juz małego przy sobie wiec mi było obojętnie co sie dzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze tym razem tak samo bedzie szybko !! podobno kolejny poród łatwiejszy !!
I mam nadzieje ze sie juz obędzie bez cięcia , bo potem 2 tygodnie ryczałam z bólu !!!!!!!!!!!! KOszmar to był !!!!!!!!!

Sorki dziewczyny za ten post pod postem, kazdemu sie może zdarzyć ,

reklama
No i wzajemnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mnie sie zwierzęta śnią od tygodnia !!!!!:szok: Dziwne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paaaaaaaaaaa... po raz trzeci chyba juz :-D:*:*:*:*:*:*

Dobranocka nie nie brzuszka zwykle moje ;)
a brzuszka zrobie juz niedlugo ( chce robic co miesiac i porownywac no i fajna pamiatka ) i wkleje na watku , tylko nie wiem ktorym ...
moze otworzymy temat nasze brzuszki ?? ;)

Mamuskla kazdemu moze sie zdazyc :) spij dobrze ;)

Zupaogorkowa ok nie musisz pisac , tak sie zapytalam ;)

witam w ten piekny mrozny dzien (-27) !!! :) Spalam dobrze, juz nie budzily mnie klucia i inne rewelacje (no moze chrapanie mojego lubego, niestety jest przeziebiony);wstalam w rewelacyjnym huomorze o 6.15 (w POlsce 5.15). Mam herbate rooibos zamaist kawy i jeszcze buszuje po internecie,ale wkrotce czas zabrac sie do roboty :) troche mnie mdlilo rano (nie za wczesnie?), a tych mdlosci to sie obawiam, bo zawsze mialam wrazliwy zoladek i jeszcze celiakia do tego :/ ale nic to, dam rade :)
a jak wam sie zaczal dzien? pozdrawiam serdecznie :happy:

hey monika:)Ty masz tam syberię!!!!!!!!!!!
właśnie przypomnialaś mi o rooibosie:)też zacznę pić bo mam całą paczkę
u nas raczej ciepło(Francja) ale deszczowo,córa jeszcze śpi,więc najbardziej lubię poranki

reklama
hei lilou :) czytalam ze rooibos jest ok w ciazy,a milo jest wypic cos cieplego :) mysle jednak, ze tak jak z kazda herbata czy herbatopochodnymi - pewnie nie nalezy spijac litrami w ciagu dnia. Ale czym s sie musze ratowac, gdy moja poranna dawka kawy nie wchodzi w gre. Dzis znow postep, bo sprobowalam tylko jednego lyka. Moze juz jutro uda mi sie zaczac bezkawowe zycie.. ;)

ps Twoje imie to Lilou? :)

Ostatnia edycja:
Do góry