reklama
monika~
Fanka BB :)
Prawie 4 lata
Przyjechalam "na chwile", ale spotkalam tu swoja Druga Polowke i wyglada na to, ze to zostane. Choc przyznam szczerze, ze niegdy nie przypuszczalam, ze moge mieszkac w innym kraju, mowic w innym jezyku (jezykach) niz ojczysty, a teraz wogole nie zwracam na to uwagi..
Bylam w zeszla zime we Francji, Nicea a pozniej tydzien na Korsyce. Pieknie bylo! Doznalismy szkoku, gdy u nas bylo -20 mrozu a we Francji/KOrsyce +15
A jak Twoja historia z Francja?
Bylam w zeszla zime we Francji, Nicea a pozniej tydzien na Korsyce. Pieknie bylo! Doznalismy szkoku, gdy u nas bylo -20 mrozu a we Francji/KOrsyce +15
A jak Twoja historia z Francja?
lilou83
poznałam mojego m i on już pracował we fr,po pół roku znajomości zaszłam w ciaze,potem ślub cywilny,kiedy córka miała 10m wzieliśmy kościelny.po pół roku wyjechałam wraz z córeczką do niego do fr.czyli siedzę już 1,5 roku u Zabojadów,jezyka nie umiałam,nigdy nie przypuszczałam,że będę się go uczyć itd.
sama sie uczę,nie jest źle,głowę do języków mam,wiec szybko się uczę,ale łatwo nie jest.........sama wiesz pewnie
na razie tu zostajemy,bo jakoś perpektyw nie ma dla nas w PL,a tu życie jest tańsze w stosunku do zarobków.stać Cię na więcej....do Polszy tylko na wakacje,aczkolwiek marzy mi się dom w Pl
......pomażyć można....
sama sie uczę,nie jest źle,głowę do języków mam,wiec szybko się uczę,ale łatwo nie jest.........sama wiesz pewnie
na razie tu zostajemy,bo jakoś perpektyw nie ma dla nas w PL,a tu życie jest tańsze w stosunku do zarobków.stać Cię na więcej....do Polszy tylko na wakacje,aczkolwiek marzy mi się dom w Pl
monika~
Moj stwierdzil,ze jak bedziemy na emeryturze to sie przeprowadzimy do POlski
chcialabym to widziec
u mnie tak samo , raz w roku na wakacje do Polski, nie ma urlopow na czestsze wizyty. Mi nawet finski wszedzl do glowy, do szwedzkiego sie nie przykladam (nie zalezy mi),ale ubaw mam po pachy , gdy widze jak moj probuje mowic po polsku!
masz racje Lilou, nie jest latwo, mam wrazenie ze do konca zyca napewno zosatnie mi pewne rozdarcie pomiedzy dwoma krajami..
masz racje Lilou, nie jest latwo, mam wrazenie ze do konca zyca napewno zosatnie mi pewne rozdarcie pomiedzy dwoma krajami..
M
mamuśka23
Gość
Hej dziewczyny 
U mnie dzien sie zaczął juz o 3

Małemu odbiło naprawde , w swoim łóżeczku nie chciał leżeć a u mnie rzucał sie jak szalony

Zapowiada sie długi ciężki dzień, bo na oczy nie widze ;( Na szczęscie czuje sie bardzo dobrze tzn żadnych objawów ciążowych :-)
A Wy jak sie czujecie kochane ????????
U mnie dzien sie zaczął juz o 3

Małemu odbiło naprawde , w swoim łóżeczku nie chciał leżeć a u mnie rzucał sie jak szalony

Zapowiada sie długi ciężki dzień, bo na oczy nie widze ;( Na szczęscie czuje sie bardzo dobrze tzn żadnych objawów ciążowych :-)
A Wy jak sie czujecie kochane ????????
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rudson
Mamy październikowe 2007
Hej
Ja dziś nie wytrzymałam i pojechałam do szpitala na betę...
Wilczy apetyt nie odpuszcza, mam już chyba 5kg+...
Niestety infekcja wróciła
...co prawda dużo słabsza ale już się cieszyłam że jest dobrze i lekarzowi nie kazałam przepisywać innych leków.
W czwartek jestem z nim umówiona w szpitalu na USG więc może faktycznie przepisze mi pumafucin.
Mnie też nic nie boli ( oprócz oczywiście dolegliwości infekcyjnych)
Gabi trzymaj się kochana
Ja dziś nie wytrzymałam i pojechałam do szpitala na betę...
Wilczy apetyt nie odpuszcza, mam już chyba 5kg+...
Niestety infekcja wróciła

W czwartek jestem z nim umówiona w szpitalu na USG więc może faktycznie przepisze mi pumafucin.
o matkowychodzi na to ze tylko mnie nic nie boli ???????????????? Moze ja w ciąży nie jestem !!!!!!!!!!!!!!
![]()
Mnie też nic nie boli ( oprócz oczywiście dolegliwości infekcyjnych)

dziewczyny Garbriela jest w szpitalu ciągle krwawi bardzo dlatego ją zostawili na ginekologii, mam nadzieje ze szybko ustanie krwawienie i bedzie juz dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabi jestesmy z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabi trzymaj się kochana
reklama
Witajcie...ja już w pracy...jestem strasznie śpiąca...w nocy budziłam się co 3 godziny na siusiu...też mam wysoką tempkę - 37,4...
Brzuszek czasem jeszcze pobolewa...czasem coś zakłuje...poza tym na razie ok...
Pije kefirek...
Brzuszek czasem jeszcze pobolewa...czasem coś zakłuje...poza tym na razie ok...
Pije kefirek...