reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

ja mam na 7.10, lekarz tak stwierdzil na podstawie mojej ostatniej miesiaczki. jestem za granica wiec usg dopiero na poczatku marca, za tydzien mam badania krwi itd. tez mam przeczucie ze moge miec blizniaki wiec wolalabym zeby to wszystko dzialo sie szybciej. a Ty mialas juz usg ze wiesz ze bedzie dwojka?

reklama
Giuliano mial 8 miesiecy jak zaszlam z blizniakami.I mam niestety wyrzuty sumienia ze nie mialam dla niego pozniej wystarczajaco czasu ,wlasnie wtedy kiedy zaczynal chodzic i odkrywal swiat ja bylam zamotana z blizniakami i naprawde nie delektowalam sie tym czasem.Teraz bym drugi raz zostawila sobie czas.

dziewczyny zajrzyjcie do grupy i szybko wstawiać mi tam zdjęcia swoje , swoich dzieciaczków mężów itd !!!!!!!!!! Po to jest grupa zey sie poznać bliżej !!!!!!!!!!!!!!!
ja uciekam spać juz
Dobranoc , śpijcie sobie dobrze kobietki :*
Do jutra :*:*:*:*
Buziaczki :*:*:* proszę ode mnie pogłaskać brzuszki na dobranoc :*:*:*:*:*

Zupaogórkowa, ja się nawet jeszcze nie zapisałam do gina na usg, w ogóle nie wiem kiedy pójdę na pierwszą wizytę, bo póki co siedzę w domu na antybiotyku... Pewnie jako ostatnia zobaczę swojego dzidziusia... Bo wizyta najwczesniej(!) będzie 7 marca, ale nie wiem czy się załapię na ten dzień, czy bedą miejsca jeszcze...

Karolina podziwiam Cie, nie wyobrazam sobie trojki malych brzdacow w domu :) na mysl o moich ewentualnych blizniakach dostaje gesiej skorki :)

Dobranocka ja jeszcze czekam ok 2-3 tygodni na wizyte, bo jesli sie nic nie bedzie dziać to wczesniej nie ma sensu iść !! Wole juz zobaczyc ukształtowanego człowieczka niz kropeczke !! hehehe

Asionek , wczoraj juz chlusnęło z niej a dzis pojechała na szpital bo juz za bardzo krwawiła !!! Robili Usg ale juz nic nie ma, jedynie mówiła cos o ciałku żółtym !!!
Karolina ale przeciez ja sie nie spieram w żadnym wypadku !!!!

kurcze biedna :( oby szybko doszla do siebie ...

kurcze mi tez zaszkodzila ta walentynkowa kolacja najadlam sie jak glupia....pozdrawiam wszystkich żarloczkow:)

hehe ja tez sie przejadlam , a teraz leze jak wieloryb ;)

Dobranocka widze , ze porod wspominasz dobrze :) fajnie tez bym tak chciala

Zupaogorkowa bez paniki ;) dasz rade urodzic !! a o bliznakach nie mysl tyle , pojdziesz do gina i sie okaze ,po co sie stresowac za wczasu ??

ja wkleje fotki jak uzyskam dostep do nich , bo mialam awarie na kompie :/
ale mam w albumie prywatnym , wystaczy wyslac mi zaproszenie jak ktos bardzo chce mnie na juz zobaczyc ;))

mam takie przeczucie, poza tym mam powody by tak myslec, ale nie chce pisac dlaczego bo to przykry temat...

reklama
hahaha, Moderatorko nasza, post pod postem? :pPPPPPPPPPPPPP

Asionku, a to zdjecia brzuszka? :-) Bo ja uwieeeelbiam takie fotki! Aż mi szkoda ze w pierwszej ciaży sobie takich nie porobiłam! Teraz nadrobię :-)

Ostatnia edycja:
Do góry