reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Asionek , wczoraj juz chlusnęło z niej a dzis pojechała na szpital bo juz za bardzo krwawiła !!! Robili Usg ale juz nic nie ma, jedynie mówiła cos o ciałku żółtym !!!
Karolina ale przeciez ja sie nie spieram w żadnym wypadku !!!!

reklama
Biedna Gabi najpierw facet okazal sie palantem,pozniej lekarz kretynem i na koncu najwieksza strata,biedne dziewcze i taka sama z tym wszystkim

Asionek , wczoraj juz chlusnęło z niej a dzis pojechała na szpital bo juz za bardzo krwawiła !!! Robili Usg ale juz nic nie ma, jedynie mówiła cos o ciałku żółtym !!!
Karolina ale przeciez ja sie nie spieram w żadnym wypadku !!!!
A ja juz myslalam ze moze sie poczulas urazona;-)Kurcze napisalam dwa posty pod soba dostane opiernicz?:zawstydzona/y:

Jeśli dobranocka tak bardzo pali sie do tego to ustępuję miejsca , przeciez sie nie będę kłócić o to !!!!

Ależ Mamuśka, ja właśnie nie wiem czy widziałaś proponowałam zebyśmy razem się tym zajęły! Ba, nawet wiecej, obiecałam dziewczynom ze spróbuje Cię namówić :)))))))))) Nie zawsze każda będzie miała czas, a we dwie raźniej ;-) Samej też by mi się nie chciało, a moderatorów spokojnie moze być dwóch. No to co, zgodzisz się...? :sorry:

Karolina, właśnie że nie dostaniesz, bo Ty to robisz z premedytacją a ja się nie dam :p

Dobranocka ja wlasnie stwieedzilam ,ze cie podziwiam ze tak szybko zdecydowalas sie na drugie dziecko.Jestem swiecie przekonana ,ze porod jak z bajki ma tez cos z tym wspolnego

Dobranocka mnie obojętnie na prawde czy TY sama bedziesz czy razem jak sie tak da , dla mnie to żąden problem , na razie dobrze sie czuje wiec mam czas a nie daj Boże nie bede w stanie ciągle przesiadywać to mnie dziewczyny zlinczują ze nic nie robie hehehehe !!!!!:)

reklama
Mamuśka na moderatora! Tak było od początku umówione:tak:;-)

To ja pasuję. Radź sobie Mamuśka, skoro taka wola większosci. Mam nadzieję, że i Twoja!

Karolinko, wolę iść za ciosem, niż potem zmuszać się do powrotu do pieluch... Siostra moja ma trójkę rok po roku i jest fajnie. Też tak chce :-) Noo, moze nie trójkę od razu, ale zobaczymy. A potem jak już znajdę pracę to odpłynę w świat! :-)

Poród jak z bajki? Szybko, naturalnie, z malutkim tylko nacieciem zszytym tak, ze lekarz dzień później nie mógł się dopatrzeć(!) gdzie to było, porpdówka przez cały dzień i całą noc do mojej wyłacznej dyspozycji (bo nikt nie rodził cały dzień i całą noc akurat), plus dwie położne - najwspanialsze na świecie i lekarz. Mąż w zasięgu ręki i zdrowe dziecko. Czegóż wiecej chcieć? Nie chodziłam do zadnej szkoły rodzenia, a każde parcie i każdy skurcz miałam dyktowane co robić - i było super!

Ostatnia edycja:
Do góry