reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej
Kasiadz fajnie z tą nianią, zawsze to lżej. Ja jestem z dwójka praktycznie bez żadnej pomocy i na łeb dostaje momentami:rofl2:

a co do przepukliny to moja ma od urodzenia- skłonności genetyczne

reklama
Hej Bisia - dzięki, chodziło mi o PIT 40A i rozliczenie internetu, nie wiedziałam które pole odnośnie podatku przenieść ale zadzwoniłam do US i o dziwo jakaś kompetentna Pani odebrała i mi wyjaśniła :)

Co tam u Ciebie słychać?

HEY ano nie ma sprawy, dziadkom się nudzi na emeryturze to zawsze chętni posłużyć wiedzą jakby co.
a ja żyję ale chyba mnie przesilenie dopadło bo na nic nie mam siły, w pracy roboty sporo a w domu to juz mi się nie chce nic pisać , poczytam tylko co napisałyście, na facebooka zerknę i tyle. Poza tym przy moim małym nic się nie da napisać dopiero jak zaśnie, bo się pcha od razu na kolana i za myszkę łapie.
ciepełka już chcę, dość już tego siedzenia w domu !

Prognozy są raczej dobre - w przyszłym tygodniu ma być do 20stopni. Wczoraj byłam z Filipem na placu zabaw w piaskownicy :) jako jedyni byliśmy :D
Znów jestem pokłócona z teściową więc ile mogę tyle siedzę poza domem.

hej
Asik u nas było parę dni względnych pogodowo to wykorzystałam na spacery z dzieciakami, a dzisiaj od rana lało. Teraz trochę się prze pogodziło i jak Maja wstanie to pójdę z nią na rundkę.
A o co znowu pożarłaś się z teściową?
Już bliżej niż dalej będziesz na swoim.

Kasiadz a ile kosztuje Was niania? tak dla ciekawości pytam:-)

Bisia ja przy swojej też nic nie mogę zrobić:tak:

No i właśnie u nas też na jutro znowu deszcz zapowiadają ale może tym razem się pomylili i nie będzie tak źle i da się spacerek zaliczyć.
Asik my jak ostatnio przechodziliśmy to na placu zabaw tylko błoto było ale może niedługo słonko trochę wysuszy ,trawa wyrośnie i będzie można poszaleć w piaskowicy i na zjeżdżalni :) A teściowej się nie daj, już niedługo będziecie na swoim to będzie mogła tylko w gości wpadać ;)

A my będziemy mieć w końcu na ten wiosenno- letni sezon wyremontowany taras (wcześniej było zabudowany po poprzednich właścicielach, w upał jak w szklarni było) i już marzę jak sobie posiedzę na leżaku w ciepłe wieczory jak małego położę ;O

reklama
witam się wiosennie - wreszcie!!!!

jak mija weekend?

u nas dosyć aktywnie! Emilka była wczoraj w klubie zabaw w swarzędzu a dzisiaj zaliczyła placyk zabaw. Jaka ona już jest duża... masakra...

a brzuch to mi rośnie w zaskakującym tempie...zresztą jak i waga :p

Do góry