Justyś1985
Fanka BB :)
To już niedługo;-) a ty będziesz rodziła sn? jeśli tak to mogę poradzić łykanie oleju z wiesiołka, powoduje że wszystko tam się ładnie rozszerza w środku i ułatwia poród, u mnie młody wyskoczył cały podczas jednego parcia, dobrze że zdążyli go złapać
Antosia to najchętniej nakarmiłaby Franka ciastkami a dzisiaj próbowała go poczęstować papryka
tuli go, całuje, czasami włoży palca do oka albo wytarmosi za ucho, zdarza się przyłożyć mu z dyńki czy próbować go podnieść .
Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacerek w pełnym składzie:-)
Fajnie macie wesoło Antosia co chwila pewnie coś nowego Frankowi sprezentuje haha
Hmmm z tym to ja też miałam problem niestety nie jestem w stanie Ci doradzić , sama biłam się z myślami co gdzie i jak ( też budowaliśmy domek) Mamy ciemne panele w kolorze orzecha i biało ekri mebelki , prócz stolika, i stołu w jadalni. Ale co do jasnych kafli hmm nie wiem wydaje mi się że wenge ale te są ciemne i cieżki w utrzymaniu.Dziewczyny a ja tak z innej beczki - może któraś ma zdolności dekoracyjne
Potrzebuje porady - mam takie kafle po całości w domu (na zdjęciu akurat salon)
Zobacz załącznik 544210
Kuchnia ma 8,7m2 i jest częściowo otwarta na salon. W salonie chciałam ciemne meble, ale co z kuchnią? Nie chce jej zaciemniać ciemnymi meblami, a białe raczej do tych kafli nie będą pasowały. Macie jakieś pomysły?
Zobacz załącznik 544221
zgadzam się z Anią- białe będą pasować, w ogóle jasne- klon/sosna, a czarnych w kuchnie nie rób bo będziesz przeklinać... ja mam i wiem że to był błąd. W ogóle czarne meble są modne, ale w utrzymaniu katastrofa, wszystkie brudy na nich widać, kurz przyciągają hehe masakra!
Ja mam czarne blaty w kuchni katastrofa c Rysy i smugi wszystko normalnie cc
Trochę Wam zazroszcze tych pogaduszek o porodziekasiadz tak, chce sn. ale moja jest ulozona poprzecznie, wiec nie bede kombinowala z niczym. beda ja obracali w trakcie porodu, mam nadzieje ze sie uda
Uuuu kochana życzę zatem złotego strzału ;-)Hej.
Asik białe meble w kuchni miodzio.. Zrób blaty w kolorze kafli. A czemu ciemne fronty w salonie? My mamy ciemno jasne. System Tolado z Gerlico. Jesteśmy zadowoleni
Kasia śliczną masz rodzinkę. Zazdraszczam my od maja zaczynamy staranka.
Z tego co opisujesz i ja mogę sobie wyobrażam to będzie oki Powodzenia z robotnikami i zleceniobiorcami ;-) My na szczęście już mieszkamy ale cała budowa to była droga przez mękęDzięki dziewczyny. Stanęło na blatach w kolorze jasnej czereśni, skrzynia ten sam kolor i jasnych frontach. Do salonu pójdzie stół w tym samym kolorze. Czekam na Panów od mebli co przyjadą zrobić pomiar i ponoć komputerowo projekt z kolorami - zobaczymy jak to będzie wyglądało. Pochwale się jak już go dostanę, narazie czekamy na informację kiedy będą mieli czas przyjechać.
Druga wersja do blat z konglomeratu (jasny) i fronty z kolorze jasnej czereśni. Taką b. jasną czereśnie mamy parapety. Ładnie wygląda. B. ciemnych mebli nie chce, myślałam w salonie o brązowych.
W weekend nie zaglądałam, bo mi ładowarka od laptopa padła, muszę rozglądnąć się za zamiennikiem.
Elifit - fajnie, że myślicie o drugim dzieciaczku. Nas na razie Filip skutecznie odstrasza od drugiego
Herbatka - może jeszcze się przekręci przed porodem - trzymam kciuki.
My też nosimy 86/92 i 21/22r bucików.
asik czuje sie jak przecisnieta przez praske, boli mnie doslownie wszystko... wczoraj mialam regularne skucze przez 5 h, ale odeszly jak reka odjal okolo 23.00. jutro mam wizyte u poloznej, mam nadzieje ze dowiem sie ze glowka malej jest w odpowiednim miejscu...
Dużo wytrwałości Herbatka ;-)
glowka na dole! mozna rodzic! :-) wagowo okolo 3100
No to czekamy i trzymamy kciuki :-)
U Nas okey m jeste w domu wiec ja mam labę ;-)Mogę sobie do koleżanki wyskoczyć, poćwiczyć bez balastu haha i wogolę wywalić nogi na ławę i oglądać filmiki Antek ma już prawie wszystkie zęby prócz 5teg wyszły mu w niecałe dwa miesiące. Było ciężko
A tak wogóle to ja chcę wiosny !!!!!!