reklama
elifit
Moderatorka
Hej.
Asik białe meble w kuchni miodzio.. Zrób blaty w kolorze kafli. A czemu ciemne fronty w salonie? My mamy ciemno jasne. System Tolado z Gerlico. Jesteśmy zadowoleni
Kasia śliczną masz rodzinkę. Zazdraszczam my od maja zaczynamy staranka.
Asik białe meble w kuchni miodzio.. Zrób blaty w kolorze kafli. A czemu ciemne fronty w salonie? My mamy ciemno jasne. System Tolado z Gerlico. Jesteśmy zadowoleni
asik_
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny. Stanęło na blatach w kolorze jasnej czereśni, skrzynia ten sam kolor i jasnych frontach. Do salonu pójdzie stół w tym samym kolorze. Czekam na Panów od mebli co przyjadą zrobić pomiar i ponoć komputerowo projekt z kolorami - zobaczymy jak to będzie wyglądało. Pochwale się jak już go dostanę, narazie czekamy na informację kiedy będą mieli czas przyjechać.
Druga wersja do blat z konglomeratu (jasny) i fronty z kolorze jasnej czereśni. Taką b. jasną czereśnie mamy parapety. Ładnie wygląda. B. ciemnych mebli nie chce, myślałam w salonie o brązowych.
W weekend nie zaglądałam, bo mi ładowarka od laptopa padła, muszę rozglądnąć się za zamiennikiem.
Elifit - fajnie, że myślicie o drugim dzieciaczku. Nas na razie Filip skutecznie odstrasza od drugiego
Herbatka - może jeszcze się przekręci przed porodem - trzymam kciuki.
My też nosimy 86/92 i 21/22r bucików.
Druga wersja do blat z konglomeratu (jasny) i fronty z kolorze jasnej czereśni. Taką b. jasną czereśnie mamy parapety. Ładnie wygląda. B. ciemnych mebli nie chce, myślałam w salonie o brązowych.
W weekend nie zaglądałam, bo mi ładowarka od laptopa padła, muszę rozglądnąć się za zamiennikiem.
Elifit - fajnie, że myślicie o drugim dzieciaczku. Nas na razie Filip skutecznie odstrasza od drugiego
Herbatka - może jeszcze się przekręci przed porodem - trzymam kciuki.
My też nosimy 86/92 i 21/22r bucików.
mikusia84r
Entuzjast(k)a
Kasia super rodzinka - widziałam na fb
Mały cudny jest aż się zachciewa takiego maluszka, ale my raczej poprzestaniemy na 2 jce, chociaż mąż się śmieje, że na 3 dziecko więcej zwrotu podatku jest hihi, ale ja dziękuje narazie
Asik Filip jest jeszcze mały, ja dłuuugooo nie chciałam nawet słyszeć o 2 dziecku
wczoraj znowu robiłam porządki w szafach i znowu sterta ciuchów odłożona masakra
Mały cudny jest aż się zachciewa takiego maluszka, ale my raczej poprzestaniemy na 2 jce, chociaż mąż się śmieje, że na 3 dziecko więcej zwrotu podatku jest hihi, ale ja dziękuje narazie
Asik Filip jest jeszcze mały, ja dłuuugooo nie chciałam nawet słyszeć o 2 dziecku
wczoraj znowu robiłam porządki w szafach i znowu sterta ciuchów odłożona masakra
kasiadz
Hej.
powodzenia w staraniach
Herbata
asik czuje sie jak przecisnieta przez praske, boli mnie doslownie wszystko... wczoraj mialam regularne skucze przez 5 h, ale odeszly jak reka odjal okolo 23.00. jutro mam wizyte u poloznej, mam nadzieje ze dowiem sie ze glowka malej jest w odpowiednim miejscu...
kasiadz
niestety końcówka jest najgorsza. Trzymamy kciuki za ekspresowy poród
reklama