reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

kasiadz tak, chce sn. ale moja jest ulozona poprzecznie, wiec nie bede kombinowala z niczym. beda ja obracali w trakcie porodu, mam nadzieje ze sie uda

reklama
Hej.
Asik białe meble w kuchni miodzio.. Zrób blaty w kolorze kafli. A czemu ciemne fronty w salonie? My mamy ciemno jasne. System Tolado z Gerlico. Jesteśmy zadowoleni :)

Kasia śliczną masz rodzinkę. Zazdraszczam ;) my od maja zaczynamy staranka.

Dzięki dziewczyny. Stanęło na blatach w kolorze jasnej czereśni, skrzynia ten sam kolor i jasnych frontach. Do salonu pójdzie stół w tym samym kolorze. Czekam na Panów od mebli co przyjadą zrobić pomiar i ponoć komputerowo projekt z kolorami - zobaczymy jak to będzie wyglądało. Pochwale się jak już go dostanę, narazie czekamy na informację kiedy będą mieli czas przyjechać.
Druga wersja do blat z konglomeratu (jasny) i fronty z kolorze jasnej czereśni. Taką b. jasną czereśnie mamy parapety. Ładnie wygląda. B. ciemnych mebli nie chce, myślałam w salonie o brązowych.

W weekend nie zaglądałam, bo mi ładowarka od laptopa padła, muszę rozglądnąć się za zamiennikiem.

Elifit - fajnie, że myślicie o drugim dzieciaczku. Nas na razie Filip skutecznie odstrasza od drugiego :D

Herbatka - może jeszcze się przekręci przed porodem - trzymam kciuki.

My też nosimy 86/92 i 21/22r bucików.

Kasia super rodzinka - widziałam na fb
Mały cudny jest aż się zachciewa takiego maluszka, ale my raczej poprzestaniemy na 2 jce, chociaż mąż się śmieje, że na 3 dziecko więcej zwrotu podatku jest hihi, ale ja dziękuje narazie:cool2:

Asik Filip jest jeszcze mały, ja dłuuugooo nie chciałam nawet słyszeć o 2 dziecku

wczoraj znowu robiłam porządki w szafach i znowu sterta ciuchów odłożona masakra:rofl2:

asik czuje sie jak przecisnieta przez praske, boli mnie doslownie wszystko... wczoraj mialam regularne skucze przez 5 h, ale odeszly jak reka odjal okolo 23.00. jutro mam wizyte u poloznej, mam nadzieje ze dowiem sie ze glowka malej jest w odpowiednim miejscu...

Ja również trzymam kciuki. Daj znać co i jak. I oby mała się odpowiednio ułożyła.
A jak wagowo? Masz już coś oszacowane?

reklama
Do góry