reklama
kasiadz
Fanka BB :)
To już niedługo;-) a ty będziesz rodziła sn? jeśli tak to mogę poradzić łykanie oleju z wiesiołka, powoduje że wszystko tam się ładnie rozszerza w środku i ułatwia poród, u mnie młody wyskoczył cały podczas jednego parcia, dobrze że zdążyli go złapać
Antosia to najchętniej nakarmiłaby Franka ciastkami a dzisiaj próbowała go poczęstować papryka
tuli go, całuje, czasami włoży palca do oka albo wytarmosi za ucho, zdarza się przyłożyć mu z dyńki czy próbować go podnieść .
Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacerek w pełnym składzie:-)
Antosia to najchętniej nakarmiłaby Franka ciastkami a dzisiaj próbowała go poczęstować papryka
tuli go, całuje, czasami włoży palca do oka albo wytarmosi za ucho, zdarza się przyłożyć mu z dyńki czy próbować go podnieść .
Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacerek w pełnym składzie:-)
asik_
EWA - pięknie wyglądasz z brzuszkiem
Herbatka - trzymaj się dzielnie
Kasia - super, pogoda sprzyja do spacerków. Macie dwa wózki, czy masz podwójny?
Fajnie że Tosia taka opiekuńcza. Mój Filip ma okres - jestem najważniejszy, mama, tata i baba jest tylko moja
Herbatka - trzymaj się dzielnie
Kasia - super, pogoda sprzyja do spacerków. Macie dwa wózki, czy masz podwójny?
Fajnie że Tosia taka opiekuńcza. Mój Filip ma okres - jestem najważniejszy, mama, tata i baba jest tylko moja
kasiadz
a gdzie jest zdjęcie Ewy z brzuszkiem?
mamy podwójny wózek
mamy podwójny wózek
asik_
Dziewczyny a ja tak z innej beczki - może któraś ma zdolności dekoracyjne
Potrzebuje porady - mam takie kafle po całości w domu (na zdjęciu akurat salon)
Kuchnia ma 8,7m2 i jest częściowo otwarta na salon. W salonie chciałam ciemne meble, ale co z kuchnią? Nie chce jej zaciemniać ciemnymi meblami, a białe raczej do tych kafli nie będą pasowały. Macie jakieś pomysły?
Potrzebuje porady - mam takie kafle po całości w domu (na zdjęciu akurat salon)
Kuchnia ma 8,7m2 i jest częściowo otwarta na salon. W salonie chciałam ciemne meble, ale co z kuchnią? Nie chce jej zaciemniać ciemnymi meblami, a białe raczej do tych kafli nie będą pasowały. Macie jakieś pomysły?
Ostatnia edycja:
19ania90
asik mi się wydaje że białe pasują do wszystkiego i zawsze będą modne.... można zrobić ciemniejszy cokół i blat
NabAwe
mamusia Emilki :)
zgadzam się z Anią- białe będą pasować, w ogóle jasne- klon/sosna, a czarnych w kuchnie nie rób bo będziesz przeklinać... ja mam i wiem że to był błąd. W ogóle czarne meble są modne, ale w utrzymaniu katastrofa, wszystkie brudy na nich widać, kurz przyciągają hehe masakra!
mikusia84r
Entuzjast(k)a
Kasia pochwal się tu nową bryką i w końcu synkiem
Herbata już niewiele Ci zostało, moja też w rozmiarze 86/92, ale raczej już 92, bucik 20 -21
Asik fajne kafle, a meble ja preferuję ciemne...
Dobra spadam bo mała mi ryczy
Herbata już niewiele Ci zostało, moja też w rozmiarze 86/92, ale raczej już 92, bucik 20 -21
Asik fajne kafle, a meble ja preferuję ciemne...
Dobra spadam bo mała mi ryczy
reklama
kasiadz
dokładnie od czarnych i ciemnych mebli w przyszłości będę się trzymała z daleka, w salonie wierzch mebli jest ciemny i zanim skończę kurze ścierać już są brudne, masakra