reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

kasiadz ja mam na 23.03, wiec faktycznie niewiele zostalo. czuje sie w kratke, raz super, raz obrzydliwie. a Ty jak z Frankiem sobie radzisz? Antosia pomaga ?

reklama
To już niedługo;-) a ty będziesz rodziła sn? jeśli tak to mogę poradzić łykanie oleju z wiesiołka, powoduje że wszystko tam się ładnie rozszerza w środku i ułatwia poród, u mnie młody wyskoczył cały podczas jednego parcia, dobrze że zdążyli go złapać:nerd:

Antosia to najchętniej nakarmiłaby Franka ciastkami:shocked2: a dzisiaj próbowała go poczęstować papryka:dry:
tuli go, całuje, czasami włoży palca do oka albo wytarmosi za ucho, zdarza się przyłożyć mu z dyńki czy próbować go podnieść :baffled:.

Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacerek w pełnym składzie:-)

EWA - pięknie wyglądasz z brzuszkiem :)
Herbatka - trzymaj się dzielnie :)
Kasia - super, pogoda sprzyja do spacerków. Macie dwa wózki, czy masz podwójny?
Fajnie że Tosia taka opiekuńcza. Mój Filip ma okres - jestem najważniejszy, mama, tata i baba jest tylko moja :D

Kasiu - Ewa pochwaliła się swoimi 15tygodniami na FB :)
Pochwal się nową bryczką :) - wygodna jest? dobrze się prowadzi?
Jak ogarniasz dwójkę dzieci w domu?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a ja tak z innej beczki - może któraś ma zdolności dekoracyjne
Potrzebuje porady - mam takie kafle po całości w domu (na zdjęciu akurat salon)
20130225_181636.jpg
Kuchnia ma 8,7m2 i jest częściowo otwarta na salon. W salonie chciałam ciemne meble, ale co z kuchnią? Nie chce jej zaciemniać ciemnymi meblami, a białe raczej do tych kafli nie będą pasowały. Macie jakieś pomysły?
iskierka_parter.gif

Ostatnia edycja:
zgadzam się z Anią- białe będą pasować, w ogóle jasne- klon/sosna, a czarnych w kuchnie nie rób bo będziesz przeklinać... ja mam i wiem że to był błąd. W ogóle czarne meble są modne, ale w utrzymaniu katastrofa, wszystkie brudy na nich widać, kurz przyciągają hehe masakra!

Kasia pochwal się tu nową bryką i w końcu synkiem:tak:

Herbata już niewiele Ci zostało, moja też w rozmiarze 86/92, ale raczej już 92, bucik 20 -21

Asik fajne kafle, a meble ja preferuję ciemne...

Dobra spadam bo mała mi ryczy:dry:

reklama
dokładnie od czarnych i ciemnych mebli w przyszłości będę się trzymała z daleka, w salonie wierzch mebli jest ciemny i zanim skończę kurze ścierać już są brudne, masakra:wściekła/y:

Do góry