mikusia84r
Entuzjast(k)a
Asik masz rację chyba pojedziemy - starszej jak najbardziej należą się wakacje, a z Mają jakoś damy radę, w tamtym roku była masakra i daliśmy radę, w tym może będzie podobnie, ale nie gorzej chyba, zobaczymy...
Jesteśmy w końcu we dwóch, a Milenka problemów nam raczej nie przysparza, bo duża dziewczyna z niej...
Kasiądz ja też po porodzie, macierzyńskim i 3 miechach wychowawczego (bezpłatnego) stałam się bezrobotna, właśnie kończy mi się zasiłek. Po wakacjach będę intensywnie szukać pracy. Jak ją znajdę to wątpię czy z mężem dostaniemy oboje tyle urlopu w jednym terminie, dlatego chcę wykorzystać te wakacje na wyjazd
Ewa a Ty wróciłaś do wagi po 1 ciąży?
Ja to tyję zazwyczaj w uda brrrwięc u mnie dłuuuugoooo brzucha nie było widać
Jesteśmy w końcu we dwóch, a Milenka problemów nam raczej nie przysparza, bo duża dziewczyna z niej...
Kasiądz ja też po porodzie, macierzyńskim i 3 miechach wychowawczego (bezpłatnego) stałam się bezrobotna, właśnie kończy mi się zasiłek. Po wakacjach będę intensywnie szukać pracy. Jak ją znajdę to wątpię czy z mężem dostaniemy oboje tyle urlopu w jednym terminie, dlatego chcę wykorzystać te wakacje na wyjazd
Ewa a Ty wróciłaś do wagi po 1 ciąży?
Ja to tyję zazwyczaj w uda brrrwięc u mnie dłuuuugoooo brzucha nie było widać