reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Wpisz sobie w wyszukiwarce na samej górze "mamusie październikowe 2011" i wyskoczy Ci grupa z takim misiem :)

nie wyskoczy bo jest tajna.. nie myśl sobie asik że cie tam nie chcemy ale ja to się boję że znów bb ustanie.. bo przywróciłaś nas do zycia za co ci chwała :tak::blink:

U nas poprawy brak, tzn już było lepiej a tu znowu od nowa ehhh :-( Niby nie skłóceni ale jakoś nieswojo, najlepsze że nie pamiętam kiedy się szczerze uśmiechałam bez powodu :-(

Już mi siąpie w nosie, już chora będę.. co tu sie dziwić jak mojego m wczoraj rozłożyło.

kasiadz fajny tel :) Mnie też cena nocnika powaliła :szok:

reklama
problem w tym że u nas tez cienko z kasą i dlatego myśle nad czymś skromnym dla Emi...
Teraz M ma imieniny to kupiłam mu słuchawkę bloototh a rodzice moi- zestaw narzędzi z kluczami torksami- bo takie chciał...

Elifit
nieraz tak jest że nie bardzo sie układa... ja mam takie okresy- zreszta nieraz tu pisałam. Akurat chwilowo jest lepiej ale wiem co czujesz... pewnie jeszcze lata przed nami nim sie całkiem dotrzemy!

kasiadz
Ty to sie nie dziwie że nie masz siły. W końcu brzuch masz już całkiem spory. Ale dobrze że ta glukoza lepiej wyszła.

asik
faktycznie Elifit ma rację że dzięki Tobie bb odzyło bo przez grupę na FB tutaj zrobiło sie cicho.

ćwiczę sobie brzuszki troche i biegam dystans, a potem 5x10, rzucam piłką lekarską żeby wzmocnić barki i ręce.
dzięki za wsparcie dziewczyny. Naprawde dla mnie teraz forma jest priorytetem!

dzisiaj nasz koleżanka- Jagmar ma Swój dzień... Wychodzi za mąż!
ze swojej strony życzę Ci Jagmar najlepszego na Nowej Drodze Życia, Abyście się z P kochali jeszcze bardziej niż przed ślubem :) Udanego weselicha i jak najbardziej zgodnego pożycia małżeńskiego :) noooo i mów co chcesz, ale kiedyś w przyszłości- trzeciego dzidziusia! Sto Lat... PANI JAGMAR:)

To nie sprawiedliwe - szczelam focha ot co :D

a tak na serio to chciałam dzieciaczki Wasze pooglądać a nie pisać na FB, bo wg mnie FB nie do tego służy, no ale jak to mówią dobrymi intencjami piekło jest wybrukowane :)

Jagmar - prostych ścieżek na "nowej" drodze życia. I Witaj w gronie mężatek - co masz mieć lepiej od nas :D

Elifit - głowa do góry. Jeśli czujesz, że warto to walcz o harmonię w związku -dasz radę - jesteś silna.
A Ciebie chyba znalazłam na FB :p
My z Pawłem założyliśmy młodemu konto (nazywa się to tak ładnie Posagowe) na które wpłaciliśmy większą sumkę uzbieraną z chrzcin i będziemy co miesiąc sukcesywnie wpłacać po 100zł. Taki nasz prezent z okazji pierwszych urodzin. Mam nadzieję, że nie będzie tak jak z książeczkami mieszkaniowymi i zapewni to mu jakiś start.

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim
Musze przyznać, że od jakiegoś czasu Was podczytuję ale jakoś nigdy nie odważyłam się do Was dołączyć. Może przez to że znacie się od początku ciązy i ciężko tak się "wbić" do Was.Ale zachęciłaś mnie Ty, Asik bo też niedawno dołączyłaś.:-) Widzę,że forum znów zaczyna żyć więc jeśli pozwolicie to dołączę do Was teraz.
No więc trochę o sobie hmm... mam na imię Ewelina i moja młodsza córka urodziła się 18 października,oczywiście ubiegłego roku,więc i nas czeka niedługo impreza urodzinowa. Mam jeszcze 7 letniego syna Filipa i mieszkamy w Radomiu. Ja teraz nie pracuję i zajmuję się dziećmi, przez co mam czas żeby do Was zaglądać.
Pozdrawiam wszystkie mamy :-)

Ostatnia edycja:
Ewa ten telefon to przyszedł rewelacyjny, właśnie się nim bawiliśmy bo przyszedł dzisiaj a przy młodej nie chcieliśmy otwierać. Jak za te pieniądze to jesteśmy zadowoleni:tak:
Podziwiam twój opór w ćwiczeniach, ja to leń jestem, po ciąży kupiłam karnet na rolletic i siłownie i nawet do końca go nie wykorzystałam:-(

Elefit-jeszcze się ułoży, my też mamy czasami taki okres że przez kilka dni bez przerwy się kłócimy. Teraz na szczęście jest ok:cool2:

u nas młoda też ma konto oszczędnościowe -dziadkowie założyli na chrzest na 10 lat i co miesiąc wpłacają 100zł, nas przy obecnych obciążeniach finansowych nie byłoby stać:nerd:

cena nocnika wysoka ale miał dobre opinie, jeszcze go nie widziałam na zywo ale dziadkowie mówią że rewelacyjny, początkowo nie chcieli go kupić bo chcieli taki w kształcie czegoś i grający, a do takiego nie byli przekonani, a teraz mówią że jest super, jest duży, dziecko będzie na nim wygodnie i stabilnie siedziało i jest mięciutki, nawet mój tato stwierdził że sam by sobie deske kupił z takiego mięciutkiego i ciepłego tworzywa:baffled:

JAGMAR - wszystkiego co najlepsze, i czekamy na relacje ze zdjęciami oczywiście

Hejo

Witam moją imienniczkę :) Rozgość się w naszych skromnych włościach :)
MAMY UKRYWAJĄCE SIĘ PROSZĘ SIE UJAWNIĆ.. ZAPRASZAMY :)

asik ja też uważam że na fb nie da sie pisać ale tam właśnie dziewczyny piszą :sorry2: i dlatego nasz wątek na bb był bliski śmierci naturalnej :-p

kasiadz My też mamy konto dla małego, staramy sie co miesiąc wpłacać 50zł i jest już ok 700zł.

Jagmar życzę Wam abyście szli przez życie raźnym krokiem, z uśmiechem na twarzy i aby wszystkie chwile spędzane razem były niezapomniane. No i przede wszystkim miłooooości bez liku :)

Dziewczyny czy któreś z waszych pociech ma wysokie podbicie stópki? Nie mogę znaleźć buta na mojego smyka. Wszystko za wąskie..

my dzisiaj poszliśmy do ccc w poszukiwaniu tanich bucików takich za 30zł do wózka na teraz i wyszliśmy ze skórzanymi tenisówkami lasockiego za kostkę:szok: ale są piękne!!!

tośka wczoraj poszła spać o 21 a wstała dzisiaj o 11:szok: ale się wyspałam!!!:cool2:potem drzemka 14.30-17 a wieczorem usnęła dopiero o 22.30:eek::szok:

a oto my:) Antosia 11 miesięcy i 20 dni, fasolka 22 tydzień :D
Zobacz załącznik 505318

Ostatnia edycja:
reklama
Buciki są super,my też takie oglądaliśmy,ale trochę szkoda mi teraz wydać 100zł na buciki bo Zosia jeszcze nie chodzi. Do wózka kupiliśmy jej tańsze trzewiczki w ccc.
Spóźnia mi się okres 4 dzień, i aż się boję pomyśleć co to może oznaczać:szok: .Jutro idę do lekarza dowiedzieć się czy związane jest to z moimi problemami,które ciągną się od porodu Zosi,czy to może mała fasolka rośnie:-)
dobrej nocki wszystkim życzę:-)

Do góry