reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

witam kochane mamusie

nasz aniołek już jest w niebie i czuwa nad nami
[*] niestety nie udało się nic zrobić- oczyściłam się sama:(

cieżko mi jednak pisać - życzę Wam szczęsliwych rozwiązań- dbajcie o siebie i o swoje maleństwa

reklama
dzień dobry kochane :)
Sporo naprodukowałyście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikusia tak mi przykro kochanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z Tobą !!!!!!!!!!!!!!! Ciężko cokolwiek w takiej sytuacji powiedzieć :(Więc powiem zebyś była silna !!!!!!!!
"Dziecko nie umiera, tylko zmienia datę swych narodzin" Trzymaj sie skarbie :*

Jak sie dziewczyny czujecie ?????? Jak minął weekend???
My wspaniale spędzilismy wczorajszy dzien :) Kino , romantyczny dzien tylko we dwoje (a raczej juz we troje) no było wspaniale po prostu :D Wszystko w ranach walentynek dzisiejszych i przy okazji świetowaliśmy naszą malutką fasolkę !!!!!!!:):):)

Co planujecie na dzisiejszy dzien ????????

pojade samochodem obudze zaraz rodziców w koncu nie jest dobrze, chociaz pewnie jz nie ma co ratowac a tego lekarza pozwe do sądu jak w szpitalu okarze sie ze to pronienie... bo przedtem nie krwawiłam

poczytajcie opinie na jego temat dopiero teraz zaczełam szukac:

Ryszard Jankowski, Cytolog, Ginekolog, Ginekolog położnik, USG, USG ginekologiczne, Kraków. Ranking Lekarzy

A to konował...
Daj znać co u Ciebie...Co powiedzieli w szpitalu...

Dessous krwawienia często zdarzająsiewe wczesnych ciążach i nie oznaczają niczego złego...moja koleżanka dowiedziała się o ciąży w 4 miesiącu, bo miała "normalne' jej zdaniem okresy...Tak więc bierz duphaston i trzymam kciuki...

mikusia przykro mi...

Dziewczyny życzę wam miłego dnia..ja jestem już w pracy....

Mikusia <przytul>...bardzo mi przykro :(

Mamuska a weekend minał nie wiadomo kiedy a teraz sie ostro pracuje... niestety jesze 2 tygodnie. Ja sie czuje az za dobrze hehe zero objawow ( oby tak dalej :) ) No i wszystkim zycze udanego dnia zakochanych :*

mikusia przykro mi:(:(:)
gabriela jak dzisiaj??
mamuśka nie mam pomysłu na walentynki....u nas odpada kino czy resto,bo nie mamy co z córką zrobić,wiec lipton.
zastanawiam się czy zrobić coś dobrego?
kingolinka ja sie czuje super,tylko cycuchy bolące- ale znośnie...
od słodyczy mnie odrzuciło, i strasznie sie podniecam jak jem np.ziemniaki,tak mi smakują,jak nigdy .....mam ciągoty na słono,ostro,kwaśno

w tych suwaczkach macie tc licząc od OM czy od poczęcia??

Ostatnia edycja:
lilou kolacja to bardzo dobry pomysł ! Wiec wykombinuj cos pysznego zapal świece i bedzie super :) Liczymy od OM
Kingolinka ja także bez żadnych objawów , na razie się nie ciesze bo z Jaśkiem od 6-7 tygodnia sie zaczęły ;( zobaczymy jak bedzie tym razem :) Ale od czasu do czasu pobolewa mnie jajnik !!
Hopee wzajemnie :*

Witam wszystkie!
lilou od OM;)
Gabriela trzymaj sie!!
Mikusia, badz silna, bardzo mi przykro;(

Ja pobieznie nadrobilam..ale sie rozpisalyscie. Jestem padnieta po weekendzie, bo mielismy gosci, spalam strasznie krotko a teraz praca;/ ale dzis usg.
Milego dnia Wam zycze!

A wlasnie w sumie nie wiem czy to objawa ciazy ale strasznie duzo spie z soboty na niedziele spalam 13 godzin :O Heh a moze to przez to ze tyle wrazen.... moja ciaza, nasze szybkie zareczyny i ciągła niewiedza moich rodzicow ktora mnie z dnia na dzien coraz bardziej stresuje :(

reklama
Do góry