reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

A ja muszę pochwalić się że Oliwierek produkuję lewą dolną jedynkę :-):-)
zauważyłam że dziąsła jakieś dziwne ma, a na nich jakaś biała kropka... dotykam a tam ząbek :)
siedzimy dzisiaj w domku bo deszcz pada, zimno na dworze...

Monika oby się udało odzwyczaić od smoczka bez problemów.
Lena, Floryda? jak ja zazdroszczę...
biggrin.gif
biggrin.gif
oby się udał wyjazd :)

c66vg5fzv9fifypxh0nz.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Wesołych i pogodnych świąt dziewczyny, dla Was i dla naszych forumowych kurczaczków :-)

Ja właśnie robię świąteczną melbę z gotowanego mleka,śmietany, jajek i masła, strasznie kaloryczna ale to moje ulubione ciacho i na każde święta musi być :-) Pycha!!!

Ostatnia edycja:
dzieki Mariolcia , narazie srednio nam to idzie..

a ja siedze i pisze, choc bardzo nie chce mi sie..jakos nie czuje swiat, moze dlatego ze tutaj sie jakos ich nie obchodzi...pada snieg...

Wesołych, radosnych świąt. Dużo miłości radości i cierpliwości dla naszych kochanych nieznośnych dzieciaczków i ich tatusiów.

Zdrowia, szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.

a ja siedze i pisze, choc bardzo nie chce mi sie..jakos nie czuje swiat, moze dlatego ze tutaj sie jakos ich nie obchodzi...pada snieg...

heheh, oczywiscie nie chodzilo mi o pisanie na bb! tylko pisanie na studia :)

tu dzis slonko swieci i dluga lista na zakupy, jeszcze troche kawy i zzmyka dzialac cos zanim potomok drezmi sobie jeszcze :)

milego dnia!

Wesołcyh Świąt Mamuśki dla was i waszych rodzin!!

My jutro chrzciny mamy- myślałam że ciut cieplaej bedzie a tu niespodzianka

Pozdrawiamy :-)

Wesołych Świąt!!!

Dawno tu nie zaglądałam bo miałam awarie laptopa i niestety brak dostępu do innego komputera.
Oli w końcu się polepsza do poniedziałku mamy brać antybiotyk :) został nam tylko kaszel, kataru właśnie się pozbyliśmy :) Nie wiecie może czemu moje dziecko nie chce jeść mleka? Na noc wypije 120ml jak się w nocy obudzi to max z 30ml, potem w ciągu dnia ze 120ml i to wszystko.... jedynie co je to są słoiczki (jabłko, marchewka, winogrona itp.) ale to daje jej jeden dziennie.

Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.

reklama
Do góry