kasiadz
Fanka BB :)
witam, wpadłam tylko szybko życzyć wesołych świąt!!!!
my właśnie wyjeżdżamy do rodziców
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wsadza ale ją asekuruje jak jest tak dużo wody to ma większą radochę
ale dzisiaj zauważyłam na główce bardzo suchą, białą skórę - łupież czy ciemieniucha
Asionek, Max tez wlasnie jak sie zaciagnie ta woda to sobie kinola przeczyszcza z "sucharow" i u nas to bardziej humanitarne niz jakis psik do nosa i frida (bo tego nie lubi);-)
I Ty nas z tym ciepelkiem nie denerwuj lepiej!!!:-)
Kurcze swieta za pasem, a ja z robota w lesie, ale sama w domu za wiele nie podzialam, a byc moze ze bedziemy u nas spedzac, a nie u tesciowej, bo moj R sobie w koncu ta wazektomie "funduje" zaraz przed swietami i nie wiem czy bedzie w nastroju gdzies sie goscic
Witam się i ja w ten pochmurny dzień. Ja humor mam dzisiaj do bani, Oli się wczoraj pogorszyło z kaszlem więc rano już byliśmy u lekarza i kolejny antybiotyk poszedł w ruch tym razem dała nam zawiesinę zobaczymy jak będzie, za tydzień mamy przyjść do kontroli. Dodatkowo muszę ją oklepywać pokazała nam lekarka jak.... biedna Ola płakała, ale podobno tak trzeba żeby wszystko się oderwało bo sama tego odkaszlnąć nie umie. Tylko ja zapomniałam zapytać ile razy dziennie ją oklepywać i jak długo... może któraś z was wie?
Cześć
Chciałam spytać czy wasze maluszki też się złoszczą na was i ze złości gryzą?? Mój marszczy nos i mnie specjalnie w sutka gryzie jak mu coś nie pasuje. Boli to jak cholera a jeszcze nie ma zębów
Babeczki, zmienily sie Waszym dzieciakom oczka? Bo u nas od urodzenia niebieskie i juz chyba nie zapowiada sie na zmiane..hmm..
Asionek górna jedynka wyszła chociaż zapowiadało się na dwójkę bo tez prześwituje nieźle.
Cześć Wam dziewuszki.
U Nas spokojnie, dziecko grzeczne, mama wypoczęta tylko tata podupadł od tego wstawania I cały czas powtarza- żona ja Cię podziwiam
Także stosujemy metodę z książki od wczoraj, położyliśmy go spać tak jak zawsze o 10 tej rano ale bez smoka płakał 35min a ja razem z nim ale wchodził do niego m więc dałam rade, dziecko się uspokoiło i zasneło i kolejny raz po południu obyło się bez płaczu, w nocy pieknie spał od 20tej do 3ciej, zjadł i spał do 6.30 sam w łóżeczku , o 5tej troche płaczu ale znów zastosowaliśmy metodę i po 10 min wycia spał - na dzień dzisiejszy jestem zadowolona - ponoć prawdziwe efekty są po 3 dniach , wtedy powiem czy się sprawadziła ta terapia.
Jedyne co mnie martwi to że mało je, wiem wiem że dobrze wygląda ale wiecie jak to mama ;-)
Lasencje do kiedy macie zamiar cyckowac?? Bo kurnia mnie sie jakos nie spieszy do odstawienia...
hejo
Mó mąż dostał sporą podwyżkę, chodzę i zacieszam
Hej
Forum pustoszeje Ja tak nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
HEJ
ciężko jest a to dopiero początek,tymbardziej że dopiero się zacznie jak mój dotrze do swojej bazy i zaczną się patrole,dziś jadę już na Święta do rodziców a potem to już tylko wytrzymac do wakacji bo też uciekam do Krakowa i nad morze.
Cześć
A propos wakacji, gdzie się wybieracie? My chyba ze znajomymi nad Solinę jak się uda zgrać urlopy. Też mają dzieci małe to zawsze lepiej niż samemu jechać, bo łatwiej z wyjściami , można się podzielić dzisiaj kobitki szaleją a chłopy niańczą albo na odwrót. Mam nadzieję, że ten wyjazd nam wyjdzie.
Aaaaaa
UWAGA UWAGA!
Wiktor dostał się do konkursu "New face" organizowanego przez
Centrum Filmowe ATV Film
Ładnie prosze
GŁOSUJCIE na niego! =]
SMS o treści ATV26051 na numer 7235
(koszt SMS 2zl + vat)
Prosze prosze prosze !
witam, wpadłam tylko szybko życzyć wesołych świąt!!!!