reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

HEJ
ciężko jest a to dopiero początek,tymbardziej że dopiero się zacznie jak mój dotrze do swojej bazy i zaczną się patrole,dziś jadę już na Święta do rodziców a potem to już tylko wytrzymac do wakacji bo też uciekam do Krakowa i nad morze.

reklama
a gdzie to nad morze? :huh:

a u nas dzisiaj taki śmiech że ojoj
przyjechała do Wiktora dwa miesiące młodsza Ola
i synuś taaak ją fajnie podrywal! :-D
śmiał się na głos gadał do niej za rączki łapał!
a Ola na to wielkie oczy i niewinne uśmieszki :sorry:
na co Wiktor stwierdził że już się nie będzie narzucał i zajął się swoimi kapciami :sorry:

Cześć :)

Jak tu pusto, mam nadzieję, ze to przejściowa cisza przez wiosenne porządki :tak: Piszcie coś bo nie mam co w pracy czytać :-) U nas dzisiaj mały pól dnia spędził na dworze, super pogoda była i pojechali chłopy na działkę korzystać z ładnej pogody. Zmęczony padł i chyba szybko się nie obudzi. A dzięki temu ja miałam wolne po pracy więc sobie trochę poszalałam po sklepach :-D Jak to się zaraz micha cieszy jak się zakupy udadzą :-)

Justys czyli metoda działa ! Ja swojego tez próbowałam kiedyś tak nauczyć samemu zasypiać, ale tak się zapłakał, ze aż purpurowy się zrobił i aż krztusić się zaczął. Ja to bym może ten płacz wytrzymała psychicznie gdyby to był płacz a nie dzikie wrzaski i takie spazmy, że aż cały podskakiwał. Jeszcze by sąsiedzie po policję zadzwonili.

A propos wakacji, gdzie się wybieracie? My chyba ze znajomymi nad Solinę jak się uda zgrać urlopy. Też mają dzieci małe to zawsze lepiej niż samemu jechać, bo łatwiej z wyjściami , można się podzielić dzisiaj kobitki szaleją a chłopy niańczą albo na odwrót. :tak:Mam nadzieję, że ten wyjazd nam wyjdzie.

Nigdy nie byłam w Darłówku :zawstydzona/y:
ale moi wujkowie z Jaworzna jeżdżą tak co rok
my to bardziej mierzeja wiślana i te okolicy :-p

Cześć dziewczyny! Wypadłam znowu z rytmu forum, bo wpadłam w rytm sprzątania i UWAGA!:-) wczoraj pierwszy raz byłam na aerobiku :-):-) tak mi się spodobało, choć ciężko było momentami, ale z chęcią idę na drugie spotkanie:-)
lecę was nadrobić :-)

Justyś, super że metoda się sprawdza...:biggrin2:
Anek, ja już daję kaszki mleczne, najlepiej smakuje małemu waniliowa i mleczna manna.
Elifit, powodzenia w pracy :biggrin2:
Misia, to ci rośnie podrywacz :)

kurczę i u na przydałoby się wyregulowanie drzemek bo śpi kiedy chce... wczoraj przez ten mój aerobik (19.30-20.30) mały poszedł dopiero spać o 22, wierny synuś na mamę czekał:-):-)
ale ja się zabiorę za to po świętach....

Aaaaaa :szok:

UWAGA UWAGA!
Wiktor dostał się do konkursu "New face" organizowanego przez
Centrum Filmowe ATV Film
Ładnie prosze
GŁOSUJCIE na niego! =]
SMS o treści ATV26051 na numer 7235
(koszt SMS 2zl + vat)

Prosze prosze prosze ! :tak:

Witam
ania - korzystam z książki: Każde dziecko może nauczyć się spać - Kast-Zahn Annete za 20,49 zł | empik.com

Działa działa, jeżeli moje dziecko bedzie przesypialo noce to będe najszcześliwsza na swiecie :tak:

My jak co roku z moimi rodzicami na agroturystykę jedziemy, my z mamą konie a mój mąż z moim tatą ryby , przyroda, cisza, spokój, mały zmieni klimat i z m jedziemy ze znajomymi do spa chyba na 3 dni na hel a potem przeprowadzka do nowego domu i tam to beda wakację ze ścierą i mopem haha

reklama
Witam
ania - korzystam z książki: Każde dziecko może nauczyć się spać - Kast-Zahn Annete za 20,49 zł | empik.com

Działa działa, jeżeli moje dziecko bedzie przesypialo noce to będe najszcześliwsza na swiecie :tak:

My jak co roku z moimi rodzicami na agroturystykę jedziemy, my z mamą konie a mój mąż z moim tatą ryby , przyroda, cisza, spokój, mały zmieni klimat i z m jedziemy ze znajomymi do spa chyba na 3 dni na hel a potem przeprowadzka do nowego domu i tam to beda wakację ze ścierą i mopem haha

Hahah ja mam tutti bambini fanno la nanna :D Czyli dokladnie ta sama tylko po wlosku.. :-D Niestety jeszcze jestem na poczatku ksiazki, ale i tak pisza ze zaczyna sie od 6 - go miesiaca wiec mam czas :-) Natomiast zaczelam od dwoch dni mala klasc sama, dawac zabawke czy smoka i uciekac z pokoju i dzis w nocy dwa razy sie rozbudzila, pogaworzyla i przysnela sama, no i dwa razy musialam wstac ja. Nie chce zapeszac, ale to juz oooooogromny postep :szok:

Do góry