reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

HEJ
ciężko jest a to dopiero początek,tymbardziej że dopiero się zacznie jak mój dotrze do swojej bazy i zaczną się patrole,dziś jadę już na Święta do rodziców a potem to już tylko wytrzymac do wakacji bo też uciekam do Krakowa i nad morze.

reklama
a gdzie to nad morze? :huh:

a u nas dzisiaj taki śmiech że ojoj
przyjechała do Wiktora dwa miesiące młodsza Ola
i synuś taaak ją fajnie podrywal! :-D
śmiał się na głos gadał do niej za rączki łapał!
a Ola na to wielkie oczy i niewinne uśmieszki :sorry:
na co Wiktor stwierdził że już się nie będzie narzucał i zajął się swoimi kapciami :sorry:

Cześć :)

Jak tu pusto, mam nadzieję, ze to przejściowa cisza przez wiosenne porządki :tak: Piszcie coś bo nie mam co w pracy czytać :-) U nas dzisiaj mały pól dnia spędził na dworze, super pogoda była i pojechali chłopy na działkę korzystać z ładnej pogody. Zmęczony padł i chyba szybko się nie obudzi. A dzięki temu ja miałam wolne po pracy więc sobie trochę poszalałam po sklepach :-D Jak to się zaraz micha cieszy jak się zakupy udadzą :-)

Justys czyli metoda działa ! Ja swojego tez próbowałam kiedyś tak nauczyć samemu zasypiać, ale tak się zapłakał, ze aż purpurowy się zrobił i aż krztusić się zaczął. Ja to bym może ten płacz wytrzymała psychicznie gdyby to był płacz a nie dzikie wrzaski i takie spazmy, że aż cały podskakiwał. Jeszcze by sąsiedzie po policję zadzwonili.

A propos wakacji, gdzie się wybieracie? My chyba ze znajomymi nad Solinę jak się uda zgrać urlopy. Też mają dzieci małe to zawsze lepiej niż samemu jechać, bo łatwiej z wyjściami , można się podzielić dzisiaj kobitki szaleją a chłopy niańczą albo na odwrót. :tak:Mam nadzieję, że ten wyjazd nam wyjdzie.

Nigdy nie byłam w Darłówku :zawstydzona/y:
ale moi wujkowie z Jaworzna jeżdżą tak co rok
my to bardziej mierzeja wiślana i te okolicy :-p

Cześć dziewczyny! Wypadłam znowu z rytmu forum, bo wpadłam w rytm sprzątania i UWAGA!:-) wczoraj pierwszy raz byłam na aerobiku :-):-) tak mi się spodobało, choć ciężko było momentami, ale z chęcią idę na drugie spotkanie:-)
lecę was nadrobić :-)

Justyś, super że metoda się sprawdza...:biggrin2:
Anek, ja już daję kaszki mleczne, najlepiej smakuje małemu waniliowa i mleczna manna.
Elifit, powodzenia w pracy :biggrin2:
Misia, to ci rośnie podrywacz :)

kurczę i u na przydałoby się wyregulowanie drzemek bo śpi kiedy chce... wczoraj przez ten mój aerobik (19.30-20.30) mały poszedł dopiero spać o 22, wierny synuś na mamę czekał:-):-)
ale ja się zabiorę za to po świętach....

Aaaaaa :szok:

UWAGA UWAGA!
Wiktor dostał się do konkursu "New face" organizowanego przez
Centrum Filmowe ATV Film
Ładnie prosze
GŁOSUJCIE na niego! =]
SMS o treści ATV26051 na numer 7235
(koszt SMS 2zl + vat)

Prosze prosze prosze ! :tak:

Witam
ania - korzystam z książki: Każde dziecko może nauczyć się spać - Kast-Zahn Annete za 20,49 zł | empik.com

Działa działa, jeżeli moje dziecko bedzie przesypialo noce to będe najszcześliwsza na swiecie :tak:

My jak co roku z moimi rodzicami na agroturystykę jedziemy, my z mamą konie a mój mąż z moim tatą ryby , przyroda, cisza, spokój, mały zmieni klimat i z m jedziemy ze znajomymi do spa chyba na 3 dni na hel a potem przeprowadzka do nowego domu i tam to beda wakację ze ścierą i mopem haha

reklama
Witam
ania - korzystam z książki: Każde dziecko może nauczyć się spać - Kast-Zahn Annete za 20,49 zł | empik.com

Działa działa, jeżeli moje dziecko bedzie przesypialo noce to będe najszcześliwsza na swiecie :tak:

My jak co roku z moimi rodzicami na agroturystykę jedziemy, my z mamą konie a mój mąż z moim tatą ryby , przyroda, cisza, spokój, mały zmieni klimat i z m jedziemy ze znajomymi do spa chyba na 3 dni na hel a potem przeprowadzka do nowego domu i tam to beda wakację ze ścierą i mopem haha

Hahah ja mam tutti bambini fanno la nanna :D Czyli dokladnie ta sama tylko po wlosku.. :-D Niestety jeszcze jestem na poczatku ksiazki, ale i tak pisza ze zaczyna sie od 6 - go miesiaca wiec mam czas :-) Natomiast zaczelam od dwoch dni mala klasc sama, dawac zabawke czy smoka i uciekac z pokoju i dzis w nocy dwa razy sie rozbudzila, pogaworzyla i przysnela sama, no i dwa razy musialam wstac ja. Nie chce zapeszac, ale to juz oooooogromny postep :szok:

Do góry